Regisztráció Blogot indítok
Adatok
banderas97

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki a 10 évvel ezelőtti Művészetek Völgyével hasonlítja össze az ideit, annak idén azért egész más élményben van része, és nem csak azért, mert úgy tűnik, az egyetemi éveink kezdetén mintha minden más lett volna, mint most. 2005-ben még sokkal több falura jutott sokkal…..
Álné Vendel kiváló stílusú és tartalmú levelének első fele adta a múlt heti posztot, a Hülye kutyás, botfülű szaxofonos és a Bunkó család 1. részét. Miután hülye kutyás hölgyet és a botfülű szaxofonos urat az első részben kivesézte a posztoló, íme a második rész:…..
Ez a tárolósdi nem az én stílusom, még az ágyneműket is kidobtam, és alig várom a lomtalanítást, hogy a közös kanapé eltakarodjon.   Cicu, te mit csináltál vele? - kész szerencse, hogy 2011-ben nem én vagyok az első elvált a korosztályomban, lehet tájékozódni.…..
A legtöbb vonat sajnos nem azért tűnik koszosnak, mert azokat a MÁV nem takarítja, hanem azért, mert néhány „utas” tönkreteszi őket. Felsikálhatják a MÁV takarítói akárhogy a padlót, kipucolhatják a WC-t, és lemoshatják az üléseket, de a komfortérzetünk semmit sem…..
banderas97 2009.03.31 12:03:46
@Benbe: "Ne védjük már a MÁV takarítását! A szolnoki vonatok belső burkolatát még a kocsik 3-7 éves élettartama alatt egyszer nem törölték meg."
Csak hogy ne írj ilyen hülyeségeket, szívesen látunk itt Szolnokon bármikor. Ha eltöltesz itt egy napot, láthatod hogyan történik a kocsik takarítása és milyen a takarítás színvonala a kocsik átvételekor. Aztán ugyanezt a szerelvényt megnézheted pár nap múlva, hogy milyen lett. (Elárulom, hogy nem a vasutasok fogják összekenni)
Üdv!