Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Santopalato

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átható petrezselyemillat: ez fogadta a vendégeket, ha betértek a hetvenes évek elején a SoHo egyik kultikus helyének számító FOOD étterembe. A Prince street sarkán fekvő, kezdetben Carol Gooden, Gordon Matta-Clark és Tina Girouard által üzemeltetett hely ötlete 1971-ben…..
  artmagazin 73. - MŰVÉSZET A SZÁJPADLÁSODON from artmagazin.hu on Vimeo...
Az Est Média Group azt szeretné, ha Boros Lajos és Bochkor Gábor a Sláger után a november 19-én induló Neo FM-en vinné tovább a Bumerángot, erről már folynak a tárgyalások, írja a Blikk. „Valóban volt egy tárgyalás, részletekbe még nem mentünk bele” - nyilatkozta…..
Santopalato 2009.11.09 16:17:02
Vasárnap este Feldmár András vezette a Laborhotel utolsó beszélgetős eseményét, ezzel lezárult az április 10-én indult 11 előadásból és 3 beszélgetésből (ebből egy elmaradt) álló második felvonás. Képek a beszélgetésről: INDAFOTO.slideshow.run({…..
Santopalato 2009.04.28 12:16:21
@schillingarpad: igen, én is így éreztem, kár, hogy ott nem hangzott el, hogy ez a kis várakozás tkp nem volt betervezve (mert így ez a kegyetlenség-téma olyan volt, mintha a koncept része lett volna)
Santopalato 2009.04.28 12:27:03
@gviki: a beszélgetés után nekem is az mozgott a fejemben, hogy valószínűleg Feldmár másfajta színházi előadásokat szokott látogatni. így másfajta előfeltevésekkel és kíváncsisággal érkezhetett a bázisra.
a kegyetlenségről: ahogy én értelmeztem, az általa említett kegyetlenség-érzés elsősorban feszélyező, beszabályozó tényezőkből eredt. mindezt a "klasszikus" színházi szituációval állította szembe, ahol kényelmesek a székek, megnyugtató az atmoszféra stb. ugyanakkor én semmivel sem érzem magam jobban, ha egy nagyszínházban az 5. sor közepén ülök egy rossz előadáson, amiről legszívesebben kijönnék...(az olyan egyéb körülményekről nem is beszélve, mint azok az írott-íratlan szabályok, amik a "klasszikus" színházi szituációkat körülfonják)
Március 27-én nyílik a RéS installáció, az 1. felvonás második fele. A megtekintés korlátozott létszámú vezetett csoportokban lehetséges, turnusok az alábbi beosztás szerint indulnak:március 27., pénteken: 14.30, 16.00, 17.30március 28., szombaton: 14.30, 16.00, 17.30március 29.,…..