Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rtomix

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A karácsonyi ünnepek táján a csapból is a kedves, szívmelengető filmek folytak. Akarva, akaratlanul is biztosan megnéztük az Igazából szerelmet, a Reszkessetek betörőket, vagy bármilyen szép, havas, romantikus vígjátékot, elbűvölő, szerelmi történetet. Nos, adventnek és a karácsonyi időszaknak…..
Megint új szabály a Wizznél, de még a reptéren se tudnak róla, újra kész kupleráj. Nem vesződnek többet azzal, hogy a beszállításkor a kapunál szedegetik el az utasoktól a normál méretű kézipoggyászt, ehelyett azt már az utasfelvételi pultnál le kell adni. A kézipoggyászt már pár hónapja nem lehet…..
Egyre valószínűbb, hogy a Ryanairnél túlfeszítették a húrt, addig szívatták saját dolgozóikat, hogy már lehetetlennek tűnik a szellemet visszatuszkolni a palackba. A cég történetének legnagyobb sztrájkja jön a jövő héten, eddig 600 járat törlését jelentették be, köztük egy Budapest-Barcelona és két…..
rtomix 2018.07.24 17:22:23
@LebensraumamOsten: nagyszeru, konstruktiv hozzaszolas, koszi (illetve lehagytad a szmajlit, ha pozitiv vagyok). Asszem a kerdes a topikhoz elegge szervesen kapcsolodik,leven rajener es spanyolorszag. Es lehet, valakit erdekel, talan nem egyedul ulunk a gepen.
Külön, kézfogással üdvözölte a róla tényfeltáró-szerű lejárató anyagokat készítő TV2 riporterét Hadházy Ákos a szokásos csütörtöki, Korrupcióinfó címmel tartott sajtótájékoztatóján. A csatorna stábja ugyanis a most 50. alkalommal tartott, uniós pénzekhez kapcsolódó visszaéléseket bemutató…..
rtomix 2017.01.14 10:05:12
@VADÁSZPUSKÁS LIBERALIZMUS: vicces vagy: milliárdos foldmutyiban van benne, az annyit jelent, hogy ra fogtak, hogy az apjának a felvállalt 6,5 hektár mellett van meg tizenvalahány. Tul azon, hogy ezt nem is bizonyítottak eddig, a tíz hektár kb. Tizenöt millióba kerül, hol van ez a többszáz hektáros mutyiktol Mészáros es társai eseteben? Ez a kísérlet inkább szánalmas, a 3 fos család, mint klán leírása meg, nem is tudom, de ha te ezt magadtól ugyanarra a polcra teszed, mint OV, meg a lánya, meg a veje, meg az apja, meg a felesége, meg a falusi barátja, meg annak a veje, meg..., hat akkor kar is minden szóért, te benyelted a habony-csalit.
Ha viszont megbüntettek, és alá is írod a helyszíni bírságot, azzal elismered, hogy elkövetted a szabálysértést; ezután már nincs is jogod fellebbezni ellene. Ha van rá bizonyítékod, hogy nem követted el azt, amivel vádolnak, semmiképpen ne írd alá. Ilyenkor feljelentést…..
A közszolgálati televízió már egy ideje 1984-ből sugároz: életlenül ácsorognak a háttérben a nemzeti együttműködést eláruló köztisztviselők, a nép ujjongva fogadja az autópályadíjat, a norvég gyíkemberekre lecsap a TEK, Angela Merkel pedig a kamerák előtt vall szerelmet…..
rtomix 2015.02.03 11:48:20
@Zb74: :-)))
A comment:com már régóta feladatának tekinti, hogy a közmédiában dolgozók munkáját szerény lehetőségeihez mérten segítse, hiszen a mi alkalmazottainkról van szó, és milyen főnök az, aki csak kiröhögi a bénázó szakmunkást,  és nem mutatja meg neki, mit kúrt el és azt…..
Sok mindenről szó esik a Bajnai Gordonnal készült tegnapi, közel háromnegyed órás videóinterjúban. Felmerült témaként 2006 ősze is többek között, de most mégse ezt emelném ki (az erről elhangzottakat jól visszaadja a a Haza és Haladás blog szintén tegnapi…..
rtomix 2012.11.16 20:56:04
@hackbard.celine:
te olvasol, vagy csak írsz? amit belinkeltél, az egy általános rendelet, hogy mit kell tenni ezeknek a betegségeknek a jelentkezésekor. Az ilyen kiemelt fontosságú (ú.n. bejelentési kötelezettség alá tartozó )betegségek esetében létezik 100 éve, nyilván nem akkor kell kitalálni a teendőket, mikor már itt van a baj. Ha utánanézel, a hastífusszal kapcsolatban is találsz általános eljárási protokollt, függetlenül attól, hogy nincs ilyen járvány az országban.
Ezúttal stílust váltunk, és egy kicsit modernebb vizekre evezünk: a Bauhaus felé vesszük az irányt. Újlipótvárosba látogattam, az egyik legszebb ilyen stílusú lépcsőházba, a Dunapark ház középső tagjába. Vittem magammal profi fotóst is, Rowlendet. Egy korábbi poszt alatt…..
rtomix 2011.08.05 14:26:42
@Liquid_Night: Olvass Bacher Ivánt (pl. Nagypapa hűlt helye v. Kutya Mandovszky), azokban zseniális háttértörténetek vannak konkrét épületekről, lakókról (szerintem a Nagypapában pl erről a házróll is ír)
w Szép új világ 2010.06.09 05:45:00
Nagy kő esett le a szívemről, ki tudja, hol áll meg. A világraszóló balfaszkodás után Orbán Viktor szót kér az Országgyűlésben (eleve!), és az évtizednyi sötét parasztvakítást félretolva értelmesen kezd beszélni. Amit mond, annak csekély köze van persze ahhoz, amivel…..
rtomix 2010.06.09 15:00:22
@mavo: Érdekes, azért szerte az Eu-ban nem akadtak fönn ezen, talán nem tiszta hülyeség az egész (mellesleg máshol is felmerült az ötlet). Ha szétnézel, NyE-ban, az összes banki tevékenység sokkal kisebb marginnal terhelt, mint nálunk (átlag 10% az itthoni 20% helyett), szóval van itt egy szép kis extraprofit azokhoz képest, ami finoman szólva sem tisztességes.
w Dakota rodeó 2009.03.31 06:00:00
Tudja-e Bajnai Gordon, milyen állatot nyergeltek fel neki? Ha tudja, miért ül fel rá? Miben reménykedik? Ha nem tudja, mi lesz az ország szekerével, amit ez az állat vontat? Bajnai Gordon jó képességű technokrata, egészen nagyméretű költségvetéseket is átlátott, összerakott és…..