Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zer0

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt adom! Dinnyeevés 2011.07.10 14:40:00
 Küldte: Manuella ..
A graphics.com csinált egy logóösszeállítást olyan logókból, amelyeket tükrözni tudjuk egy képzeletbeli vonal mentén - kivétel talán a Space47. Ezek mind szimmetrikusak, amiért  "korlátoltak" is. Talán éppen ezért van olyan érzésem, hogy egynéhány közülük…..
A lakások még okésak, de a családi házaknál, lesz pár probléma a vagyonadó kiszámításánál - írja a Napi Gazdaság. Ugyanis "az APEH tranzakciós adatokon alapuló adatbázisára támaszkodhatnak jövőre a forgalmi érték megállapításakor az ingatlantulajdonosok", na de…..
Néhány napja sejtelmes infomorzsákat csepegtet a Google Magyarország a magyar újságírók inboxába. Az első hivatalos email tartalma az volt, hogy:A Google szeretettel meghívja önt sajtótájékoztatójára.További információkért találkozzunk holnap ugyanitt, ugyanebben az időben!A…..
A Kontrax azért emlékezetes a generációmnak, mert először nekik voltak olyan tévéreklámjaik, amelyeket nyugatinak éreztünk, és mindegyikben volt jó nő, nem pedig olyan, amelyikről elsőre lerítt, hogy a megrendelő vállalat vezérigazgatójának az unokája. Egyébként a…..
Pár éve még a leggeekebb, mondhatni az egyik leginkább lenézett devianciának tartották, hogy ha valaki az ébredést követően bekapcsolja a számítógépét, és a reggeli kávé mellett kattintgat, elkezdi élni virtuális közösségi életét. A New York Times néhány napja közölt…..
Zer0 2009.08.17 01:09:52
@mvazowski: nem izgul ;) nem vagy egyedul. (sem az elobbivel sem az utobival) ..