Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roycee

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a postban egy-két flyert hoztunk.Azokat scanneltük, amiken valahol az ország távoli pontján békés megyei banda lépett fel. Ez az első adag, szóval folytatása várható. Úgy gondoltuk ha más funkciójuk nincs is, de mindenesetre érdekesek ezek a szórólapok. Kellemes…..
Úton Dévaványa felé...Ott vagyunk...Instinct fellépés.....
Békés megye hiphop Szasza képei 2009.04.11 22:46:00
Biztos vagyok benne, hogy Szasza lesz a blog egyik legelkötelezettebb ( és legtermékenyebb ) adatközlője, ha egyszer beindul. Annyi mindent látott, hallott (fotózott:D), hogy ez talán nem is esik majd nehezére. Most az első pár általa küldött kép kerül terítékre, azokkal a…..
Kissé félve rakom be ezeket a videokat, mert igaz ki lett kötve hogy 2004-ig postolunk, de: ezek olyan videok, amiken a mai napig mosolygok, és jó érzéssel tölt el ha visszagondolok. a szereplők vegyesek, de aki ott volt, tudja mennyire jó volt. Másrészt a videokat azthiszem adani…..
Ezen kép a 1998 júniusi mezőmegyeri buli előtt készült, a békéscsabai állomáson. Élesebb szeműek észrevehetik a mokkát a szemem alatt. Ez az előző heti kopasz-parából maradt, de nem vészes. (csomó reppcsaj, megfordított baseballsapka, kendő, ami kell) (a kép a…..
Van összesen két fotóm, ez az egyik. :) Ez Vésztőn készült '99-ben a hangulatos bulin. Itt volt a sok rendőr, akik mind graffitist akartak fogni.(Bys, Spaza, Lengyel Ági)..
Békés megye hiphop Tosy update 2009.03.29 20:52:00
Tosy volt minden vésztői buli atyja, minden esemény agytrösztje, akinek a kezében összefutottak a szálak. Nélküle bele se mertünk volna vágni semmibe. Azt gondolom, hogy Ő kellett ahhoz, hogy minden flott legyen a nagyközönség számára, de hogy ehhez a színfalak mögött milyen…..
Békés megye hiphop Start 2009.03.27 11:00:00
HellóSifivel már régóta tervezzük, hogy összeszedjük a viharsarki hiphop történéseket, hiszen Békés megyének kulcsfontosságú szerepe volt a hazai hiphop kialakulásában, (itt volt az első vidéki rapbuli, rapklub), maximálisan jelen volt a kezdeteknél. Azóta sok minden…..