Regisztráció Blogot indítok
Adatok
honeybeezz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Szóval a Rammstein megint tartott egy jobbféle klubkoncertet. Az úri közönség táncolt. Szerettem volna hibát találni benne: nem sikerült. Majdnem írtam egy ilyen beszámolót, de aztán letettem róla. Ha Volbeat koncert egy "jó nagy bulee" volt, ez a…..
honeybeezz 2010.03.18 22:47:14
PTinfo Barcelona 1908-ban 2009.10.05 07:53:00
Ugyan nem vág a blog műfajába teljesen, dehát azért ez mégiscsak egy blog, ahol én szabom a szabályokat :), és úgy gondoltam, ezt meg kell osztanom másokkal is. A kisfilmet Barcelonában vették fel, 1908-ban, egy villamos elejére rögzített kamerával, s járták körbe a…..
Biztos, hogy mindenkinek van egy olyan ismerőse, vagy annak egy ismerőse akit átvertek régebben a chat-es feltöltő kártyás kis kurvák. Ha egyáltalán nevezhetjük őket kurvának, mert sok esetben szerintem pasik álltak a háttérben.A balek megvette a kártyát, megírta annak számát a…..
Mi, a Radikális Zebrahasználók Országos Akciócsoportjának (RAZOR) tagjai, megunva azt, hogy, ma, Magyarországon életveszélyes küzdelem átkelni a kijelölt gyalogátkelőhelyen, akcióra szántuk el magunkat... A terv Tagjaink több hónapon át szabályosan (nem direkt balesetekre…..