Regisztráció Blogot indítok
Adatok
malter

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kínai 207-es Peugeot az Európában már kifutott 206-os, csak más frontrésszel, ami mintha európai 207-es lenne. Viszont a PSA úgy döntött, hogy a kínai C2-es is a 206-osból fejlődik ki a távolkeleti utakra. Követni is nehéz. Ettől már csak a beszédüket és írásjeleiket…..
A Geely tervei alapján úgy tűnik, hogy 3 részre osztja a vállalatot, pontosabban marketing szempontoknak megfelelve: 3 szegmensre: a világmárka, a luxus márka és a taxi (?) márka. A cég helyi (kínai) versenytársa, a Chery is átalakul, így érthető a mozgolódás. A hamarosan nyíló…..
malter 2009.03.31 09:53:32
Ennyi sz@rt összehozni elég könnyű munka lehetett.Végülis csak néhány lámpát kellett átrajzolni.
Utolsó szemetek,remélem minden modelljükre jut legalább 1 bírósági ügy a szemtelen másolásokért.

A GT a legbénább mind közül,szánalmas.Akinek olyan kocsira van pénze sosem fogja a kínai kupét venni.

Mondjuk értelmes emberek egyáltalán kínai autót nem fognak venni...Kivéve talán mimino-t.

Nagyon szeretheted ezeket a kínai égetnivalókat,ha külön blogot szentelsz nekik.Nemhogy inkább még az igazi autókról írnál,amiket mondjuk a 90es évekig gyártottak.Nem,ehelyett ezeket reklámozod itt is,és még másik blogodon is.Király.
malter 2009.04.01 10:06:22
@mimino85: Abból gondolom,amit már leírtam korábban.Biztos nem szentelnék egy blogot kínai autóknak ha zsigerből utálnám őket.Ergo véleményem szerint szeretheted ezeket.
Inkább az európai márkákat kellene favorizálni.
Hamarabb vennék "keleti" autót mint kínait.

Igen,látom van több cikk is.Mégtöbb undorító kínai autóról..
CrashBlog Kínai autók a porondon 2009.03.27 15:49:00
Brillance, Jiangling, Shuanghuang és Geely. Csak pár kínai csodabogár, amik átestek a törésteszteken, többé kevésbé kielégí rossz eredménnyel. Oké, hogy van benne légzsák, meg automata biztonsági öv.. na meg persze hat méteres betükkel ABS felirat a Shuanghuangon. Kína!…..