Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katkaland

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És újra a megdöbbentően termékeny Styxxet szólítom a Modoros színpadára - a megszokottan laza struktúrájú írás az alacsonyabb olvasottságú blogok tulajdonosainak lelkébe nyújt betekintést.   A KIS BLOGGER   A kis blogok világában nyakig el lehet merülni. Értelme…..
katkaland 2009.12.28 11:44:21
Szupi kis írás volt. Köszönöm a tippeket a kis blogom népszerűsítéséhez:). Szerintem az egész kicsit olyan, mint a sztárság. Valahol a legtöbben vágyunk rá (legalábbis sokan), de elképzelhető, hogy igen csalódottak lennénk, amikor olvasnánk a sok mocskot magunkról a bulvárlapokban. Ezzel együtt jó néha a fürdőkádban fekve elképzelni, hogy minket is felismernek az utcán vagy megkeres valaki azzal, hogy kiadná a blogunkat.
A kis blogok nagy előnye még szerintem, hogy főként elfogult családtagok, ismerősök, barátok olvassák, akik aztán egekbe dicsérik az ember stílusát, elismerően nyilatkoznak a blog színvonaláról.

A tehetség mellett egy jó bloghoz véleményem szerint elsősorban időre és kitartásra van szükség. Valószínűleg a nagy olvasottság azért jelenthet némi motivációt.

Az én blogom amúgy az anyamadár által emlegetett kategóriába tartozik: egy új élethelyzet miatt indult (külföldre költözés), meghatározott időre szól, elsődleges célja eredetileg a családtagok, barátok tájékoztatása volt. Az, hogy emellett mások is olvassák, csak örömteli ráadás.

Azt gondolom, hogy ha valaki felteszi a netre az életét vagy annak egy szeletét, finoman szólva álszemérmes, amikor azt állítja, hogy nem szeretné, hogy minél többen olvassák. (Biztos vannak kivételek is, pl. a vágatlan verzióban említett "beteg gyerek blogok".)

Summa summarum: nagyon jó kis poszt volt, köszönjük!