Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gráci jóember

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állítólag egy yorki hittudós, bizonyos Ealhwine mondta először, valamikor a setét nyolcadik században, hogy vox populi: vox Dei (a nép szava Isten szava), noha már ő sem értett vele egyet, de ez gonoszkodó mellékszál. Csak azért kezdtem ezzel a klasszikus (amúgy szerintem…..
Az első négy perc kikerült az internetre, csak az klikkoljon, aki nem bírja kivárni a keddet! Ez az utolsó posztom ma, spoliereket mégsem teszek ki, mert akkor nekem is el kellene olvasnom őket, és azt nem akarom. Szerda reggel 5-re minden kiderül. ..
Szerző: Francis W. Scott Év: 1992 Egyeseknek nosztalgia, másoknak teljesen új és ismeretlen dolog az XL Sisters zenekar, amely Magyarországon működött a '90-es évek elején, és amely mindössze egyetlen albumot, az 1992-es Nagy test, nagy élvezetet hagyta az utókorra. Amilyen…..
Azt, hogy az amerikai vagy az orosz titkosszolgálatok szemrebbenés nélkül képesek bárkit eltenni láb alól, aki terveik útjába áll – minden konteós tudja. Azt viszont, hogy a sokkal gentlemanebb reputációnak örvendő brit szervízesek sem hezitálnak, ha valaki Őfelsége…..
Gráci jóember 2009.06.24 08:38:22
@tiboru: Mindig kell egy ilyen ember, akinek lehet ilyeneket írni... :)
Sajnos a világ már csak ilyen: a történelemről csak sablonokban lehet vésni. Ha a Kedves Olvasónak annyira megindítja képzeletét az írás, akkor néhány plusz infóért olvasson után itt-ott.
Ha meg valaki olyan, mint én, akkor úgy is csak odáig olvassa történeteidet, hogy "akkor lássuk milyen konteok születtek e témáról". :)

Így tovább!

Kelly meg maga is egy mocsadék ember volt, hiszen ha tenni akart volna valamit, akkor azt korábban megtehette volna, mivel ismerte az egész Rendszert belülről... Ha valaki ilyen gyagya, hogy azok előtt beszél, akiknek módszereit ismeri, akkor meg is érdemelte, hogy felvágassa ereit, és begyógyszerezze magát... Furcsa pali lehetett.
A közvetlen szomszédságunkban közel húsz évvel ezelőtt lezajlott (hol forradalomnak, máskor államcsínynek, esetleg népfelkelésnek vagy simán egy monstre titkosszolgálati műveletnek kikiáltott) események kapcsán a konteók széles köre áll a műértő közönség rendelkezésére.…..
Gráci jóember 2009.06.09 23:13:54
@NagyTeve: kérlek, ne várj tőlem nevet. Nem vallottam magam soha nagy embernek a cégen belül, de butaság volna kiadnom neveket. Gondolom, ezt megérted. És talán már nem is annyira érdekes ez a történet.

Én sem dolgozom már ott; az emberünk is megbűnhődött valamiért...

Annyit azért csak hozzátennék, hogy mivel ő vezető beosztásban volt, kijárt volna neki egy fekete zászló a Dunaferrnél... még egy kis értesítőt sem kapott senki a haláláról. Mély, erős csönd ült a dolgon mindenki részéről...

A feleség 1996-ban visszatelepült Bukarestbe, így róla sem tudok már semmit. Él-e, vagy már halott ő is? Talán nem is érdekel már.

Jó éjt!
Tiboru/Csurtus a blog.hu egyik legtermékenyebb összeesküvés-érzékeny had-és rendvédelmi utazó töribloggere, csak hogy megpróbáljuk összefoglalni 15 blogjának témáját. Tudja-e rólad a környezeted, hogy blogolsz? Mit szólnának a szüleid, családod ha kiderülne? A szomszédok…..