Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Julian

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyugat-Európából tömegesen utaznak a Közel-Keletre másod és harmad generációs arab illetve muzulmán hitre tért európai fiatalok. Azonban ez a jelenség nem csak a fiatal férfiakat érinti. Kamasz lányok is otthagyják a tanulmányaikat, családjukat, karrierlehetőségüket, hogy az…..
BlogOlló Alapítsunk pártot! 2008.01.30 16:38:00
Hát alapítsunk. Kell nekünk? Lenne rá igény, ezt bármelyik közvéleménykutatás megállapítja. Lehet ilyet csinálni? Persze, mindenkinek alkotmányos joga. Akkor miért nincs egy normális párt sem? Nem volt könnyű dolgom kikeresgélni, hogy ki és milyen feltételekkel alapíthat…..
Julian 2015.04.03 20:38:37
@Vágner Szabolcs: Pegida hungary
Julian 2015.04.03 20:39:41
@UDM: Pegida Hungary
A méregdrága Jet2 mellé normális fapadost követelnek maguknak a skóciai magyarok, megkérdeztük a Wizz Airt, nem akarnak-e netalántán oda repülni. Vizsgálják a lehetőséget, de nem csak ezt. Adtak még másik négy opciót, amivel szemeznek. Itt a vissza nem térő alkalom, lehet…..
Julian 2015.01.30 21:18:48
Mai utunk Németországba, Augsburgba vezet, és kiderül, miért indul útnak egy mérnök és egy közalkalmazott, feladva mindent. Zsuzsáéknak szerencséjük is volt, hiszen egy baráti család az elején segítette őket, és viszonylag hamar találtak munkát is, bár a nehézségek csak…..
Magyarországra lassan végérvényesen beszökik az ősz, a maga randa (ámde szükséges) esőivel, az egyre hűvösebb (ez nem annyira szükséges) időjárásával. Remélem, nem tévedek nagyot, ha azt gondolom, jól esik ilyenkor egy út Hawaiira, pláne, ha olyan avatott vezetőnk van, mint…..
Mai írásunk szerzője már többször dolgozott Ausztriában, és bár most Magyarországon van, ismét állást keres a szomszédban. Nagyon elgondolkodtató dolgokat írt meg honvágyról, arról, milyen magyarokkal együtt dolgozni külföldön és a végkövetkeztetése: csak az első fél…..
Mostanában sokat foglalkoztunk a magyar fiatalok kivándorlásának témájával - lássuk, milyen az, amikor valaki tényleg úgy dönt 2012-ben, hogy nekivág, ám nem a megszokott London-Berlin tengelyen vadászik letelepedésre. Ambrus Vilmos írása a munkavállalási lehetőségekről…..
Julian 2012.06.24 18:03:20
Julian 2012.06.24 19:18:16
@nemzetikonyves: En is kulfoldon dolgozom, de szar az egesz. Leszarjak, hogy magyar vagy, maximalisan kihasznaljak, hogy hontalan vagy,semmibe neznek, megvetnek. Egy droid vagy, akik az o allasukat is veszelyezteti. Ez az igazsag. Szart fizetnek mindenhol, a vendeglato az, ahol tobbet tudsz keresni, uri prolikent. Magyarok meg szethuzoak, neki jol menjen, a tobbit meg leszarja. Hat eve nyomom kulfoldon ez aa tapasztalatom. Takarekoskodni, hogy tudjal, es ok legyen minden min 600 euro, kell hetente. Ezzel szemben nagyon sok helyen 320-340 Eurot fizetnek hetente. Abbol kijossz semmi tobb. En Irorszagban vagyok.
Horvátország–Írország 3-1 Na, jól befürödtem a sovány 0-0-ás tippemmel, pedig most mit nem adnék érte, ha bejött volna. Képzeljenek el egy csapatot, amelyik több mint 14 hónapja veretlen, és ez idő alatt összesen három gólt kap. És ugyanez a csapat egy meccs alatt kap…..
Hétfőn este fél 9-kor aki csak tud, jöjjön a Puskás stadionba, ahol az írek az Eb előtti utolsó felkészülési meccsüket játsszák Magyarország ellen. Nem mintha külön mondani kellene ezt a csehek elleni pénteki győzelem után. Összeszedtük néhány pontban, hogy a magyarok…..
A Magyar GP időmérőjének második harmadában, nem sokkal a leintés előtt a gumifalba rohant Felipe Massa Ferrarija a Hungaroringen.A brazilt nagy sebességnél fejen találta egy pályáról felpattanó rugó, ami Rubens Barrichello gépéről eshetett le.A pilóta nem tudott kiszállni,…..
Julian 2009.07.25 17:38:09
bodoky El a kezekkel Ciprustól 2009.06.04 15:40:56
Simor, Oszkó és Bajnai rengeteget tettek egy nem offshore EU-tagország  költségvetési egyensúlyáért, itthon is meg fogják tudni csinálni...
Julian 2009.06.04 18:59:45