Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jóómegcsinátátok

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Ezek lopnak. 2007.02.19 05:00:00
Választások után pár napig téma, aztán fel-felröppen néha, de mindig elhal az aktualitások nyüzsgésében. Az állapot kevésbé alkalmas szalagcímnek, mint az esemény. Egy kordonbontás vagy egy zavargás, az breaking news. Hogy egyébként az egész magyar politika a lopásra épül,…..
Jóómegcsinátátok 2009.05.26 16:01:08
Kedves Mavo, Tóta W. Árpád!

Ez az égész Index, úgy ahogy van, társaival egyetemben mint az ATV Újságíróklubja, a selyemfényű Bolgár György, Avar János, Mészáros Tamás az RTL klub heti hetes fogata igen jelentős mértékben hozzájárult ahhoz, hogy összemossa az MSZP, SZDSZ mocskos szennyesét a Fidesszel az elmúlt évek alatt.
7 éve nem beszélünk Fidesz kormányról, így Fidesz felelősségről sem. Ebben az elmúlt közel 20 éveben 4 év telt el Fidesz kormányzás alatt, és aki azt mondja, hogy Orbán Viktor tette tönkre az országot az egy barom.
Aki egy napon tudja említeni Orbán 100 milliós polgári vagyonát Oszkó, Gyurcsány, Kóka... fejenként 4-5 milliárdos vagyonával, szintén az előbb említett módon tudom megítélni. Ha Orbán Viktor cigány, akkor az kívánom az összes legyen ilyen!
Arról drága barátaim, hogy a Fidesz ingyen lakásokról beszélt volna az pedig az az önök szegényes tájékozódását mutatja, ugyanis a Fidesz a munkát, a munkához való jutást, a gyermekeket világra hozó, gyermeküket iskolába járató családok helyzetét támogatja.
Itt nem egy két esetről, itt szisztematikus, megszervezett korrupciós szervezetről beszélünk, példának okán Orbán István, a terézvárosi ingatlanpanama, Zuschlag,az ártatlan jó szándékú Hunvald György, az állami tenderek kivétel nélküli megbundázása, a megvesztegető Mszp-s polgármester, és még sorolhatnám holnapig. Nincs és nem tudnék egy tiszta állami beruházást ami tisztán történt volna. A Siemens kenőpénzéről nem is beszélnék, miáltal elestünk a fele ilyen drága, 3x modernebb Bombardier villamosoktól. Úgy ahogy van az egész Mszp frakció mehet a börtönbe oda ahol megalakult annak idején a Kmp és a Mszmp-ből.