Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eye Ice

60 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
jégkorong info Ajánlatra várva 2009.08.20 20:34:00
 Sok a munkanélküli játékos Észak-Amerikában. Majdnem két hónap telt el, mióta a szabad ügynök piac kapuit kitárta. De még mindig sok játékos sétal fel-le a telefonja mellett egy kedvező ajánlat reményében. Egyesek ügynökeiket nyaggatják, mások a médiát használják…..
Eye Ice 2009.09.03 19:21:41
@Acilles: neked köszönhetően ott van. Azóta se állnak sorban aláírásáért.
 Új cikksorozat vette kezdetét. A harminc NHL csapatot mutatjuk be szeptember végéig abécé sorrendben. Elkezdődtek a felkészülések, a csapattréningek, az idénynyító gongot is megszólaltatják nemsokára. A sorozat első alanya az Anaheim Ducks csapata lesz, ahol számottevő…..
 "Matt" ajánlatot kapott Magyarországról, máshonnan nem. Anno az FBK hűséges játékosa volt, a hokiidény lassan kezdetét veszi, de ő még munkanélküli. A magyar bajnok Sapa Alba Volán 19 érdeklődést mutat. Kifogja az aranyhalat a Volán? Igen, ha a hal is úgy…..
Eye Ice 2009.08.20 16:41:23
@ekanai: Nagyon örülnénk ha ördögös mezben termelné a pontokat. De van olyan centere az Öregbronak, akitől könnyek nélkül bucsút vehetne a vezetőség, hogy Johanssonnak helyet biztosítsanak. Például Gustav Gräsberg megfelelő áldozat lenne. De ne így legyen.
Eye Ice 2009.08.20 18:07:33
@ekanai: Helyes leírásával tisztában vagyok, földrajzi elhelyezkedésével egyaránt. Nem tudom miért toldtam meg egy "g"-vel, így öregbítve a csapat (hír)nevét. Javítva. Köszönöm.
Eye Ice 2009.08.25 20:21:48
@ekanai: Csütörtök este óta tartó kiadós pihenésünkre holnap reggel pontot teszünk. Az ügy teljes lecsengése után lesz egy összefoglaló cikk Mathias pályájának folytatásáról. A Volánnak sok sikert az EBEL-ben, még szebb lenne, ha a svéd huzóereje nélkül teljesítenék a célkitűzéseiket.
A magyar csapatok egy győzelemmel és egy vereséggel kezdték a sosnowieci tornát. Az FTC 8-3-ra kikapott a házigazdától, a Sapa Fehérvár AV 19 hatvan percnél döntetlenre állt, de a 2-2 után büntetőkkel legyőzte a szlovák élvonal újoncát, az iglói csapatot. A Ferencváros…..
jégkorong info Ajánlatra várva 2009.08.20 20:34:00
 Sok a munkanélküli játékos Észak-Amerikában. Majdnem két hónap telt el, mióta a szabad ügynök piac kapuit kitárta. De még mindig sok játékos sétal fel-le a telefonja mellett egy kedvező ajánlat reményében. Egyesek ügynökeiket nyaggatják, mások a médiát használják…..
 Kirill Kabanovnak problémái vannak az új klubjával, a Szalavat Julajevvel. Az Ufa elnöke Oleg Gross szerint betelt a pohár. Belefáradt Kabanov és apja (aki ígéretes fiának ügynöke) fontoskodásába, miután a szerződés minden részletét rég megtárgyalták.Elolvasom a teljes…..
Az Alba Volán hároméves névadó szponzori szerződést kötött a Sapa alumínuiumipari céggel – derült ki Ocskay Gábor szakosztályfőnök sajtótájékoztatóján. A vállalat az előző szezon előtt szállt be a klub támogatói közé, ezek szerint mindkét fél megtalálta…..
 Továbbra is akadnak jó portékák a szabad ügynök piacon. A Hurrikánok pedig magával ragadtak egy értékesebb darabot. Kedden egy éves megállapodást kötöttek a veterán Stephane Yell centerrel, érdeme 550 ezer zöldike.Elolvasom a teljes bejegyzést » ..
 Tegnap cikkeztünk arról, hogy Cheliost nem temetik el az ajánlatok. Az NHL-ben szereplő csapatok nem gyúrakodnak aláírásáért, viszont két kontinentális ligában agancsoskodó egyesület érdekelt a 47 éves Chris Chelios iránt.Elolvasom a teljes bejegyzést » ..
 "Matt" ajánlatot kapott Magyarországról, máshonnan nem. Anno az FBK hűséges játékosa volt, a hokiidény lassan kezdetét veszi, de ő még munkanélküli. A magyar bajnok Sapa Alba Volán 19 érdeklődést mutat. Kifogja az aranyhalat a Volán? Igen, ha a hal is úgy…..
 Detroit egy új állomás a kanadai pályafutásában. Tegnap rábólintott az egy éves időtartamú megállapodásra, 1,5 millió amerikai dollárral jutalmazzák a támadó játékát - állítja az mlive.com portál.Elolvasom a teljes bejegyzést » ..
  Patrick Marleaut megfosztották kapitány státusától. A San Jose Sharks vezetősége hétfőn bejelentette, hogy megvonták a kapitányságot a majdnem 30 éves centertől. Az új idényre legyártott 12-es mezen nem található meg a C-rangjelzés.Elolvasom a teljes bejegyzést » ..
 Chris Chelios lassan munkanélkülinek nyilvánítható, miután a Red Wings vezetősége nem mutat hajlandóságot szerződésének meghosszabítására. Annak ellenére, hogy egyetlen NHL egyesület sem érdeklődik játékjoga iránt, ő nem adta fel a reményt, hogy a nemzeti ligában…..
 Ő volt a Boston gólkirálya és a kanadai táblázaton a csapat negyedik képviselője 60 ponttal Marc Savard (88 pont), David Krejci (73 p.) és Mark Recchi (61 p.) után. Most azonban szerződés hiányában várja felépülését. A 21 éves center és jobb szélsőként is bevethető…..
 Szombaton véger ért az Ivan Hlinka-emléktorna. Mindkét döntőben nagy különbségek mutatkoztak az ellenfelek között. Kanada az orosz válogatottat, a svéd ifjú gárda az amerikai keretet gyűrte le 9-2 arányban. Az igazo döntőt az első nap játszották, mikor a juharlvelesek…..
 A 38 éves Roman Cechmanek szögre akasztotta korcsolyáit. " Nem volt nehéz a visszavonulás mellett dönteni. Több ideje forgattam a gondolatot a fejemben. " - mondta a legenda a cseh sportújságnak.Elolvasom a teljes bejegyzést » ..
  Michael Nylander még egy szezon erejéig a NHL-ben fog szerepelni - bár a Washington Capitals nem szeretné megtartani őt. Nyáron pletykák keringtek, hogy a KHL fele kacsingat, hogy itt korábbi csapattársához csatlakozzon. Az Avangard Omszkhoz igazolását Jaromir Jagr segíthetné…..
 Nyikolyaj Zsergyev a Szalavat Julajevben? Nem, a létszám teljes. A klub vezetősége abban hisz, hogy a keret így is elég erős a bajnoki cím elhódításához. Nincs üres hely a Rangers pontkirálya számára.Elolvasom a teljes bejegyzést » ..
jégkorong info "José a #1" 2009.08.17 09:03:00
  A tavaszi döntőkben két találkozó erejéig bukdácsolt. Alig 97 perc alatt hatszor vakarta ki a korongot kapujából. Behorpadt büszkesége mikor Szemjon Varlamov váltotta a poszton. Az orosz sikerrel vette az akadályokat. Most úgy tűnik, hogy a Washington Capitals #1 hálóőre a…..
 A negyedszázszor válogatott cseh Vaclav Prospal tavaly június 30-dikán négy éves szerződést kötött a Tampa Bay-jel. Most a New York Rangers ajánlatott tett érte. A Lightning szívesen engedte útjára.Elolvasom a teljes bejegyzést » ..
 A legendás lett hálóőr újra az nemzeti ligában tevékenykedik. Most is a kapu előtt fog izeg-mozogni, de mint edző. A kanadai hírügynökség forrása szerint a 42 éves Irbet a Washington Capitals szerződtette kapusedzőnek. Leigazolását orosz nyelvismerete is befolyásolta. A…..
 Az 1992-ben születettek gárdájának szereplése jó érv lesz a kérdés megválaszolásában: gyengült a svéd utánpotlás? Reménytelen vagy alábecsült a skandináv U18-as válogatott? Kedden kezdetét vette az Ivan Hlinka-emléktorna, itt bebizonyíthatják, hogy nem rosszabbak, mint…..
 A Szalavat Julajev a Clas Ohlson Kupán vesz részt Leksandban, hokis múlttal büszkélkedő városban. A csapat szupertehetsége viszont Csehországban termeli a pontokat. Kirill Kabanov az U18-as válogatott oszlopos tagja. Elolvasom a teljes bejegyzést » ..
 Nyikolaj Zsergyev NHL-es jégen halmozott percei meg vannak számlálva. Legalábbis egyelőre. Az orosz hírügynökségek szerint a New York Rangers gólkirálya a KHL-be igyekszik, nem is akárhova. A Szalavat Julajev Ufa sorait fogja erősíteni, szerződésének utolsó részleteit a…..
 Az 1992-es ifjak szereplése jó érv lesz a kérdés megválaszolásában: gyengült a svéd utánpotlás? Reménytelen vagy alábecsült a skandináv U18-as válogatott? Ma kezdetét vette az Ivan Hlinka-emléktorna, itt bebizonyíthatják, hogy nem rosszabbak, mint elődeik. A cikk első…..