Regisztráció Blogot indítok
Adatok
d-loc

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vasárnapi igen békés, ámde igen jó hangulatú Legalizációs Punnyadás fényét a Kétfarkú Kutya Párt tevékenysége aranyozta be. Az Ifjú Kereszténydemokraták sajtótájékoztatója például minden eddiginél nívósabbra sikerült a képen látható transzparensek váratlan…..
Dél-Hollandiában másfajta válság szele fenyeget: Limburg tartomány mintegy 30 coffeeshopjában január 1.-jétől csak külön igényelhető tagsági igazolvánnyal lehet napi 3 grammot venni kizárólag bank/hitelkártyával. A spontán drogturistákat úgy tervezik visszatartani, hogy az…..
A Cannabis ősei Ázsiából származnak, feltehetően a Himalája enyhébb lejtőiről vagy attól északra az Altáj-hegységből. A pontos eredet, a kontinenst átszelő kőkorszaki nyomoktól elfedve, nem ismert. Nem tudjuk, mikor találkozott először az emberiség és a Cannabis. Adva a…..
Noize of Suburb A kezdetek... 2009.03.30 19:07:00
Nos, kezdetekben wala a Kottonmouth Kings, a gyepa és ÉN. Ez a gyönyörű rendszer akkor borult fel, amikor 1 szép nap(után, 1 nem olyan szép estén) pozitív lett a vizeletmintámon elvégzett fránya THC teszt...Egyenlöre ennyit magamról, most inkább jöjjön néhány alapigazság a…..