Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Keeflee

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrégiben megszületett a brit trónöröklési rendben harmadik György Sándor Lajos, amely világszerte vezető hír lett a különböző orgánumokban. Kasza László a 168 órában fejtette ki: nem érti, hogyan válhatott egy kiváltságos család gyermekáldása világszerte vezető…..
Keeflee 2013.08.19 21:32:39
@midnight coder: Almdudler
Keeflee 2013.08.19 21:41:17
@satie: "az Egyesült Királyság pár száz évig, jórészt más nemzetek kirablásával és lemészárlásával nagyhatalom volt, ami a mai, techológiailag már jóval kiegyenlítettebb világban és a Brit-sziget szerencsétlen geopolitikai helyzetés nézve már óhatatlanul hanyatlik"

A világ sem szebb, sem kiegynlítettebb nem lett.
Keeflee 2013.08.20 18:30:28
@satie: Amikor azt írod fejlettebb lett, az igaz. Kiegyenlítettebb azonban nem. Angliának leáldozott, van helyette USA. Pár éve még a cowboy srácok annyit költöttek a hadseregükre, mint mindenki más a bolygón együttvévve.
Melyik az a termék, amiből egyre több van, néha feleslegesen sok is, mégis nagyon tartja az árát? Nem fogják elhinni: a villamos áram. El tudnak önök képzelni olyan szituációt, hogy kimennek mondjuk a Lehel-piacra, és az ott árusító zöldségesek egymás lábára taposva…..
„Felesleges indokokkal nyomozgat utána és ha meglátja a kocsim Dia háza előtt, másnap kivágja nála a balhét” – választós menettel indítjuk a tavaszt. Mindkét lánynak megvannak az előnyei / hátrányai, ám az egyik hölgy erőszakos exbarátja esetleg megkönnyíti a…..
Ha mégis létezne valamiféle isten (istenek, mert ki tudja, hátha ott is divat időnként a bázisdemokrácia), akkor arról egy dolog teljes bizonyossággal kijelenthető: nagyon nem olyan, amilyen a legtöbb eddigi mese szerint lennie kéne. Nem állítom, hogy ne lehetne benne a perifériás…..
Keeflee 2012.02.22 22:45:26
@Hunor Levente: Engem megkereszteltek, védem a klérust, nézd el nekem. Azzal egyetértek, hogy azokba a gyerekekbe nevelhessék csak bele, akiknek a szülei így döntöttek. Azért ne, mert az egyház megvette a firmware frissítés jogát 200 gyerekre iskolafentartás címén.