Regisztráció Blogot indítok
Adatok
repüla

13 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sunáznád? Sunaszépségverseny! 2009.08.06 23:57:00
Blogunk büszkén mutatja be a Miss Suna díjat, melyet 2009-től minden évben a legelbűvölőbb és legfeszesebb sunának fogunk adományozni, megemlékezvén egyszersmind arról a nemes küzdelemről, amit az igazi sunák folytattak azért, hogy elfogadják őket olyannak amilyenek... túrósnak…..
Örömmel mutatjuk be az olvasóknak Dr. Puncifalvi Editet -aki ismerős lehet, mint a Mucsaröcsögei Ált. Isk. nyelvtantanára is- és segédjét, Pajzán Maciurat, akik mától a Suna Blog tanácsadó rovatát vezetik. Itt a Suna Blogon jól tudjuk, hogy az interneten sok elveszett tinédzser…..
repüla 2009.07.26 00:50:02
Sunáznád? Agytorna Sunáknak 2009.07.20 17:25:00
Ismeri ön a Suna Sudokut?????Amennyiben nem, kattintson az alábbi linkre és már játszhat is vele!http://www.pepere.org/flash-development_9_3x/flash-jatek-suna-sudoku_u_102.html A játék kiváló szórakozást biztosít sunázás előtt, után, közben vagy helyette, emellett pedig az agyat is…..
Stábunk a VOLT Fesztiválon járt a közelmúltban. Hát mit mondjak, az ottani stíluskavalkád még a Sunát is megviselte. Íme egy kis ízelítő a felhozatalból, illetve néhány információ a versenyzőkről: Apokaliptika, 14Táska: Lepra StorePókhálók: Nagyim pincéjeMasni:…..
Lakatos Ajándék, akit pajtikái csak Ajinak szólítanak egy igazi megváltás volt, amikor megérkezett a Biharkeresztesi Általános Iskola 6. B osztályába.Aji ugyanis előtte az Állati Szakiskolába járt, ahol a sunatehenészés mellett patkány-buzsgatás tudományát is elsajátította.…..
A képen látható hölgy a messze földön híres Csecses Ildi és csecsei: Tom és Jerry. Csecses Ildinek mindenki imádja a csecseit, ezért is hívják Csecses Ildinek. Ő azonban szereti, ha a férfiak nem csak ezt látják benne. Ugyanis Csecses Ildi nem akármilyen suna, ő egy igazi…..
Újabb állatfajt fedezett fel a fapina blog biológia különítménye, ez pedig nem más, mint a szopópatkány!A szopópatkányt 10 000 forintért áruljuk (egyértelműen a 06 90 603 779-es számon rendelhető meg), de megéri az árát.Ha emlékeznek még, a szopóvirág 5000 forint volt.Miért…..
repüla 2009.05.18 22:37:16
Naaaaaaaaaaaaaaa?NA?Nanananana????GYERÜNK SUNAFEJEK!!!!!!!!!Ezúton is elnézést kérek azoktól, akik nem ismerik ezt a csodálatos képet...
Fapinák Blogja Képrejtvény!!! 2009.05.16 02:35:23
Vajon hol enyeleg ez a romantikus pár??? Aki kitalálja, kap egy csokit A SUNÁJÁBA!!! :D..
repüla 2009.05.16 19:21:17
Íme a legjobb drúgok! Két horrorsó gyévocska pózol itt a tükör előtt, csak arról gavarittyolnak már mióta, hogy valami keményfaszú málcsik megtilitolizza őket, nem ám valami sztárüj csolovek. Hádde milyen rajos már a pláttyéjuk! A lejopárdmintás fejpánt csak kiemeli a cunci…..
A fapina blog felfedezőcsapata egy csodás oldalt talált az interneten, ez nem más, mint a bogácsi flamingó diszkódizsi űberdizájnos honlapja, azon belül is annak galériája.Bár Bogács nem a világ közepe, de Szotyvadtretkestől Egyházasdengelegig itt vannak a legnagyobb partyk! Íme…..
repüla 2009.05.08 20:46:26
Képünkön Aranka látható, aki a Grínpissz magyarországi szervezetének elnökasszonya. A Grínpissz név azonban ne tévesszen meg senkit... itt ugyanis szó sincs a hírhedt környezetvédő csoportról. Aranka valami sokkal durvább szervezet tagja. A Grínpissz azokat az öntudatos, modern…..
Micimackó csak hányt és hányt és hányt. Már átmarta a WCcsészét, de érezte, hogy egyre rosszabbul van... Feltápászkodott a WC mellől, a bundája csupa hányás volt, belenézett a tükörbe.-Nézz úgy, mint egy bevándorló!! - gondolta magában, majd pózolt egyet, de ettől megint…..
-Hohoho!!! – köszönt Tigris, aki már kibaszott részeg volt. -Jaj ciaaa! – köszöntötte Micimackó csücs le! Tigris ráült a harmonika alakú farkára, Micimackó pedig az ölébe. Olyan nehéz volt h Tigris majdnem összeszarta magát. -Na és hol voltál? – kérdezte a…..
Fapinák Blogja Gyászhír 2009.04.18 11:31:06
Imádott Olvasóim!Szomorú bejelentést kell tennem számotokra, ami miatt lehet, hogy pár könnycseppet is el fogtok morzsolni.A tegnapi nap úgy kezdődött mint a többi (jó, nem úgy, mert bementem az első órámra, ami nem szokott előfordulni), ücsörögtünk a Tandemben meg ilyesmi,…..
Éppen legújabb aranybányánkat, a MyVipet böngésztem lehetséges fapinákért, mikor rátaláltam Chrisre, az első faemonkra!!!A srác egyszerűen fantasztikus!Természetesen máris heves levelezést folytatok vele, és holnap randizunk is suli után (csak után, mert ha nem megy be, tuti nem…..
repüla 2009.04.16 20:12:41
Üdvözlöm önöket, Repüla Sándor vagyok.Előfordult már önökkel, hogy éppen békésen ültek otthon és azzal ütötték el az idejüket, hogy a ruháikat veretik szét a pisijükkel? Hát persze! Kivel ne esne meg!Azonban ez a pajkos tevékenység egy rémálommá változhat, ha…..
Raj Mari a legnagyobb sunci baby a MyVipen, egyszer még egy Gay Fish-t is szült, azóta ilyen kielégült ábrázattal tölti mindennapjait. (Ennek tökéletesítésében Tájra segített neki, mert van különbség ahh és aaahhhhhhhh között!!!!)Marinak kiskorában egy szerencsétlen baleset…..
repüla 2009.04.15 21:30:39
Mi itt a Harrr Blogon már el is kezdtük írni a kis listánkat a Jézuskának kedves barátainknak, hogy mit szeretnénk Valentin-napra az év bármely napjára!Egy ilyen kis R2D2 partyhordó például elég laza lenne, főleg ha követne és pittyogna, hogy igyál…..
Mai áldozatunk nem más, mint az utolérhetetlen és egyedi Anuskingus, a tatabányai lakótelepről...ÍME:               SUNÁZNÁD MI???????????Anuskingus amúgy közel sem az aminek látszik... Nem egy ártatlan,…..
Harrrrrr Blog A hét kérdése 2-3 2009.04.07 17:42:25
Ez most madaras kvíz lesz:2. A kacsának van orra?3. Az rendben van, hogy utáljuk a galambokat mert nagyon undorítóak, stb. De mi van a galambfiókákkal? Léteznek egyáltalán? Látott már vki ilyet?[3.as kérdésre ha igen a válasz, akkor bizonyítani is kell. Elég egy fotó; ha…..
Első felvonásElső jelenetSuna hercegnő a Önmegtartóztatás Erdeje melletti tisztáson sétálgat.Suna hercegnő: Ó mily csodás reggel, buzsog a sunáááám!Megjelenik az erdő ura, Bambi herceg.Bambi herceg: Vigyázz sunádra, kicsi hercegnő, mert veszély leselkedik rá! Az…..
Fapinák Blogja FASUNA 2009.03.31 21:03:00
Úgy éreztük kötelességünk tudatni veletek, hogy kikkel is álltok szemben, ezért, ezúton bemutatjuk nektek telefonos ügyfélszolgálatunk fürge nyelvű alkalmazottját Olgát:SUNÁZNÁD??? Olga számos ál(lat) néven is publikál!! Íme egy örökbecsű, klasszikus történet olga…..