Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csigamami

274 bejegyzést írt és 330 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan 1 éve, hogy történt. Akkor leírtam, de nem fejeztem be, így nem posztoltam. Most úgy gondoltam, eljött az ideje... Ez az a nap, ami sajnos egy életre mély nyomot fog hagyni a lelkemben, az eszemben és a szívemben. Mondhatnám, hogy az előzmény elég hosszú, a lényeg mégis 2,5…..
Nem tudom mit szóltok az új admin felülethez a blog.hu-n, már akit érint, de én nagyon elégedetlen vagyok vele. Ezért is döntöttem a költözés mellett, csak még nem tudom, hogy melyik blogos oldalt válasszam. Azt szeretném, hogy csak és kizárólag a meghívottak számára legyen…..
A kétgyermekes lét szépségeit akár napokig sorolhatnám, de azt hiszem erről mindenki sokat hall. Arról viszont nem biztos, hogy mindenki szívesen beszél, hogy nem csak szép és jó oldala van a dolgoknak.  Félreértés ne essék, imádom a gyerekeimet és soha egy pillanatra sem…..
Nani blogja Csimotáim - videók 2012.06.17 10:12:00
szólj hozzá: Kacagóim szólj hozzá: Dani "hintázik" - 6 hó szólj hozzá: Dani kúszik - 6 hó Gyönyörűségeim jól elvannak együtt! Persze Nóri egyenlőre mindent el akar venni Danitól. Kis Drágaságaim, úgy szeretem Őket!!!…..
Ma csak felnéztem ide, mert jó néha visszaolvasgatni :o)és mit látok?Még mindig jöttök és folyamatosan jöttök :o)Bucóka immáron 2és fél éves és szeptembertől óvodás nagyfiú lesz már :o) HIHETETLEN!!!!! A másik blogot sem nagyon írom, inkább ritkán.De ha esetleg valaki…..
Minden kezdet nehéz... 3.5 2012.04.15 21:10:00
Kicsifiam épp ma 3.5 éves. Tudom, régen nem írtam már hasonló bejegyzést, úgyhogy ma pótolom.Mi változott az utóbbi időben? Alig valami. Na jó! Mégis. Drága Kicsifiam a hisztijét már olyan magas szintre fejlesztette, hogy már nem elég a visítás, sírás, már dühöng is. De ez…..
Csigamami 2012.04.24 00:27:27
:o) Jó hallani/olvasni rólatok :o)
Mielőtt Bendus megszületett voltak, nagyon sok elvem volt... Ezeknek nagyrésze meg is maradt, egy része viszont elillant... Ilyen például az is, hogy soha nem fogom megütni a gyerekem. Vannak olyan pillanatok, amire azt mondom, hogy igenis odacsapok, s nem érdekel, hogy mindenki azt mondja nem szabad a gyerek szájára ütni. Eddig talán 3-4 szer tettem meg, de tanul belőle. Határozottan tanul belőle. Nem szeretek határokat húzni, magam sem szeretem őket, de vannak bizonyos helyzetek, amikor igenis szükséges.
Nálunk a hisztit úgy sikerül fékezni, hogy ha otthon vagyok vele, akkor csinálom utána, amit ő csinál (az első pár alkalommal nagyon hülyén tudtam magam érezni) és hat, mert annyira meglepődik, hogy elfelejt hsiztizni. A másik ha valahol vagyunk, akkor szimplán megkérdezem, hogy vágyik e egy pofonra (még soha nem kapott pofont - nemis tudom honnan tudja mi az :o) ) egyszer mondta csak, hogy igen, akkor szájon vágtam. Azóta abban a pillanatban abbahagyja a hisztit, hogy elhangzik a kérdés :o) Sőt, tegnap olyan jót nevettem, mert csak ránéztem, mikor hisztizett, abbahagyta és Ő kérdezte: "Kérsz egy pofont Bendus?" meg is válaszolta "Nem köszönöm! " :o) nyílván nagyon röhögnöm kellett :o) ha valaki hallotta volna tuti azt gondolja, hogy széjjel verem a gyereket :o) pedig nagyon ritkán jár el a kezem :o)
Cukker Benedek még mindig! :o)
Tudod miből írom a szakdogámat? Az asszisztált humán reprodukcióból. Gondoltatok már a dajkaanyaságra? ez a fő témám, ha érdekel a jogi háttér írj rám nyugodtan, leírom,a mit tudok és kutatok :o)
Minden kezdet nehéz... 1-2-3 2012.03.22 21:48:56
Azaz pontosan ennyi hónappal vagyok elmaradva :(.Elég sokminden történt az utóbbi időszakban.Röviden:január: beszoktatás-melófebruár: 2 hét ovi-utazás-betegségmárcius: 3 nap ovi-betegség-utazásJók vagyunk? Na majd összeszedem magam és megpróbálok többet írni...
Avagy a nagy dilemma.Változás biztosan lesz, hiszen hétfőn Benedek (újra) kezdi az ovit, én pedig a rákövetkező héten már dolgozom. Hogy mit, az még mindig nem derült ki, de majd csak lesz valami. Gondolom, ha ki akartak volna rúgni, már megtették volna, hiszen a gyes után csak egy…..
Csigamami 2012.01.05 12:32:31
@Lusthie: :o)

Pont ezt kérdeztem volna. Baromira meg tudom érteni, hogy mit érzel. Márcsak azértis, ugye én mikor szülés után annyira mélyre csúsztam a depibe (aminek ugye azért volt oka - de mindegyis azt hiszem túl vagyok rajta) , szóval én meg pont abban nem vagyok biztos, hogy mégegy ilyen hormonháborút be szeretnék vállalni. Mert most tök jól majdnem 100%-osan kimásztam belőle, bár még van híjja. S féelk tőle, hogy mi lenne ha lenne mégegy, mondjuk szintén bele esnék és másképp reagálnék rá, mint pl most... Úgyhogy másodiknak nálunk is felmerült az örökbefogadás kérdése, sbár nem zárkózunk el tőle teljesen, mégis.... mégis BAROMI nehéz döntés. Akkor is ha a pro oldalon több van, mint a kontrán, de a kontra megmérgezheti az egész pro oldalt, ha érted mire gondolok. S mégiscsak egy kis életről van szó... Nem vagy ott a terhesség alatt nem tudom mi hogyan merre meddig, sa hesetleg "rosszul" választasz (csúnya szó, de megvan az esélye) , akkor nem lehet vissza adni, mert a tiéd....szóval, nagyon megértem, hogy még nem adjátok fel!!!!
Nálunk a játéko már azért is a nappaliban vannak, mert a szobájában már nem férnek el :o) S miért is kéne a gyereknek a szobájában játszania, mikor a konyha és a nappali életterünk a nappali körül forog. Ő ott tök jól elszöszöl konyha-nappaliban egész nap, mikor bent kell legyünk (mert nekem házimunka dolgaim is vannak), s este mikor már alszik pillanatok alatt összedobjuk a párommal a kacatokat a ládába, ami extra a gyerek játékoknak van fenntartva, sőt a könyvespolcom 3 alsó polcát is kisajátították már a játékok és akkor ha dd ne mondjam, hogy a kisebbkori játékait is elő kellett venni ami már ugye nem a "korcsoportjához" illő, mert költöztünk, előkerültek és teljesen jól elszöszög velük. Szóval napközben nálunk csatatér van, JÁTÉKCSATATÉR. Az én férjem szerint sem kell sok játék a gyereknek (szerintem sem), de az valahogy gyűlik :o) Mert ha meglátok valamit ami tetszik pl egy jó nagy markoló autót, amire még rá is lehet ülni és 2500 ftba kerül én sem hagyom ott, mert nagyon jó móka. (bár nem ráülős játéknak gondolták... :o) ) S majd ha nagyobbak lesznek 5-6évesek úgyis látni fogjuk mit lehet elrakni, addig meg tessék megszokni ezeket az állapotokat :o)
Csigamami 2012.02.22 23:32:28
A rövid és pontos válasz: nem. Ezzel szemben, én mégis azt hittem, hogy nekem akár még ez is sikerül, hiszen eddigi életem során igencsak kevés olyan dolog volt/van, ami simán, elsőre és zökkenőmentesen sikerült. Előre is bocsi a post hosszúságáért, de most aztán igencsak be…..
Minden kezdet nehéz... 3+2 2011.12.15 17:44:42
Sok újdonság nincs, max. annyi, hogy szerintem Kicsifiam egyre okosabb. Hihetetlen, hogy milyen összefüggésekre tud reagálni, milyen gyorsan vág az esze.Az ovi 2 napig + 1 hétig tartott, de beteg lett és nem is bírta, úgyhogy miután a kötőhártyagyulladásból sikerült kigyógyulnia,…..
Minden kezdet nehéz... Banánhéj 2011.07.17 18:21:02
Benedek banánt uzsizott, de a végét nem ette meg, és mivel Apa tüntette el a maradékot, nála maradt a banánhéj is. Megkérte Benedeket, hogy dobja ki, mire a Kicsifiam a következőket válaszolta:"Nem dobom ki, mert koszos lesz utána a kezem!"..
Minden kezdet nehéz... Szülinap 2011.05.22 22:58:53
Na az van nekem ma. Hanyadik? 27. Meg egy kicsi, de nem is ez a lényeg. Iszonyatosan jó ébresztőm volt, reggel két pasi énekelte, hogy "Boldog, boldog, boldog születéééésnapot!...". Kell ennél több? ..
Csigamami 2011.05.25 18:38:41
Minden kezdet nehéz... 24+6+1 2011.05.15 17:14:00
Egyre nehezebb számon tartani a hónapok számát, talán már fel is kéne adnom a számolgatást, a lényeg, hogy ismét hófordulóhoz értünk.Jó kis meglepi volt Kicsifiamnak, mivel átélhette élete első koncert élményét, Halász Judit nénivel. Gondolom, jól érezhette magát, mert…..
Minden kezdet nehéz... 2.5 2011.04.15 13:38:00
Ismét eltelt egy hónap, úgyhogy legalább a szokásos beszámolóval jelentkezem.Dumál, dumál, dumál. Folyamatosan és szépen. Néha én is nézek, hogy hol hallotta azokat a kifejezéseket, amiket használ, de aztán mindig rájövök :).Sokat eljátszik egyedül, ugyanakkor sokat igényli…..
Minden kezdet nehéz... 28 2011.02.17 16:31:00
Kissé időzavarban vagyok, úgyhogy ma eszméltem rá, hogy már febr. 17. van, így majdnem elmaradt a szokásos összegzés. Mondjuk sok újat nem is nagyon tudok írni, de azért uccu neki!Csámpás. Nem is kicsit. Mikor már stabilan járt, elvittem egy konduktorhoz, akitől az első…..
Minden kezdet nehéz... 0123 2011.02.14 13:02:58
 ..
Csigamami 2011.02.18 14:12:15
Minden kezdet nehéz... 2+3=27 2011.01.15 22:58:00
És ezzel fel is adtam az állandó számolást, mert egyszerűen már nem bírom követni, legalábbis a hónapok számát. Szóval 2+3, ami annyit jelent, hogy 2 év, 3 hónap. Ismét hófordulóhoz értünk. Úgy érzem, néha túl gyorsan telnek a napok és Benedek iszonyatosan…..