Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsefi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már jó ideje nem foglalkoztunk a népszerű klikkelgetős honlap furcsa és fergeteges lakóival, tekintsük hát most át csak címszavakban az utóbbi hetekben felbukkant érdekesebb szereplőket.- Minden idők legkeményebb wiwes képe. - Magyarország jobbat érdemel! - Hajléktalanoknak…..
Nagyon nehéz és nagyon idegesítő. Aki csinál két percet, az mehet űrhajósnak meg minden...
Agent Smith álnevű olvasónk talált egy eredeti és ütős cyberpunk regényt, hallgassátok hát. Mivel durva regényről lesz szó alant, menjünk le kőkeményen alfába, és képzeljük el, milyen lenne egy olyan világban élni, ahol egy brutális (!) headshotot (fejlövést) is meg lehet…..
Subba Norbi Rudi 2006.11.02 17:51:00
Hozta a Postás, és van annyira jó, hogy ne foglalkozzunk a Photoshop esetleges segítségével.UPDATE: A kép a Norbi Életmód Magazinban jelent meg, ami ingyen jár minden update-rendelőnek. ..
Dzsefi 2006.11.02 22:35:17
Csintalan szerint leégett volna a HírTv nélkül a Szabadság téri székház szeptemberben. Majd mellékesen megjegyzi, hogy azért küldik el a rendőrök most a tévéseket a tömegoszlatás helyszínéről, mert olyan dolgot művelnének, amit nem akarnak megmutatni a világnak. Mindezt…..
Dzsefi 2006.10.23 23:57:52
elég! azért ez kicsit meredek volt... idézem a másik topicot (comment.blog.hu/2006/10/23/nem_tetszik_a_brezsnyev_elvtars_beszede)

"nehogy már az legyen már megint a mai nap konklúziója, hogy a Fidesz által felheccelt/bérelt csürhe balhézott Bp-en! "

arról nincs hír azóta sem, hogy mitől indult el ez az egész, délután nem volt semmi balhé, aztán a következő hír szerint a rendőrök elkezdték kiszorítani a tüntetőket. de mire fel? Ráadásul a fidesz-gyűlés felé, lehetőleg hogy aztán majd össze lehessen mosni a kettőt... ne csúsztassunk már.
comment:com Csintalan nem érti 2006.10.23 18:08:00
Na, végre megjött Csintalan is. Tulajdonképpen nekünk kéne elnézést kérni, hogy már megint a Hír Tv, és hogy már megint nem értik, hogy miért lépnek a rendőrök, meg miért lövöldöznek. Az a lényeg, hogy Csintalan valahogy belecsöppent a Hír Tv-n futó, egyébként…..
Hát igen, nem csak nálunk gusztustalan a politika, mindenütt ugyanazt a szart akarják az ember torkán lenyomni, ez van. A manapság csak Governatorként emlegetett egykori testépítőből lett kormányzó, azaz Arnold Schwarzenegger a november 7-i választás közelségét (fém)bőrén…..
Dzsefi 2006.10.19 19:49:35
Sörtöményeseknek is kiváló zene, Szőnyi billentyűs egyenesen technikai expedíciós missziót vezet kies hazánkban. Uccsó napi videó a Bahia sátorból, low guality kép, low quality videó, de magas élvezet. És ha esetleg adakozni szeretne valaki egy rejtélyes körülmények között…..
Dzsefi 2006.08.22 15:16:29
Csáp Géza 54000 Ft/karakter 2006.08.18 15:00:00
A műfordító magányos állat, dúsan könyvespolcozott ketrecében hónapszámra veri a klaviatúrát, néha az ablakban elszív egy cigit és arra gondol, mihez kezd majd azzal a több százezer forinttal, amit az elkészített fordításért kapni fog. Tengerpart? Új cipő? Egyetlen drága…..
Nagy emberek jönnek-mennek a Szigeten, körbenéznek, általában elcsodálkoznak a különleges bioszférán, etetik a vicsorgó punkokat, fotózkodnak a mélyen dekolált gót lányokkal, és tizenéves rappereket simogatnak. Az utolsó nap Tarlós István, Óbuda polgármestere, a Fidesz…..
Kemény rekonstrukció visszafejteni a tegnapot a hilltopban eszméléstől a présház ruszkoid pszichoterrorján át egészen délutánig, amikor a Nefogazz!-koncert előtti utolsó emlékem szerint egészen új megközelítésből próbáltam felkészülni a magyar metálpop fenegyerekeire.…..
Csáp Géza Buzik a Hír Tv-ben 2006.08.12 16:10:00
Az FHB kiábrándító péntek reggeli gyorsjelentése után a Vastrabanttal próbáltam volna vigasztalódni, egyszersmind ellauncholni magam részirű a Szigetet. Meglepetésre délután ötkor simán kitaxiztam, ellenállás nélkül jutottam be, ami a hétvégére ígért esőt és a…..
Nagy fába vágta a fejszéjét a TV 2, amikor úgy döntött, hogy Magyarországon elsőként elkészíti egy amerikai sorozat remake-jét, ráadásul nem is valami szappanoperát választottak ki erre a célra – ebben azért már van rutinunk – hanem egy szituációs komédiát, a…..
  Mi annyira 2.0-sok vagyunk, hogy amikor Atom nevű kedves olvasónk bekommentezte valamelyik korábbi posztba, hogy ő járt az RHCP prágai koncertjén június 14-én, egyből lecsaptunk rá, hogy nem lenne-e kedve megírni az élményeit. Íme:  Miután néhány barátomat szinte…..