Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jott/ment

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ott maradtuk el, hogy az ezüst IC-ket és hangfalkábeleket két részre osztottam. Kissé önellentmondóan az áruk alapján, mert azt gondolom, hogy ebben az esetben az ár elég jól tükrözi a minőséget, de mindenképpen korrelál egymással. Felsőbb osztályba léphet A megosztás…..
Zenetörténeti alapmű Miles Davis Kind of Blue című lemezét 1959-ben vették fel, mindössze két nap alatt, március 2-án és április 22-én, New Yorkban. Ez az a jazzfelvétel, amely a jazzt nem kedvelők is keresnek, minden idők egyik legtöbbet eladott jazzlemeze, midenféle listán…..
Geekblog Black Death 2011.02.10 09:22:00
1348-ban, a szegénységtől és háborútól már amúgyis megtépázott Angliában tombol a pestis, ami lassan kiirtja csaknem fél Európát. De a fekete halálnak komoly vetélytársa akad az emberben lakó szörnyeteg személyében. Christopher Smith minden szempontból brutális filmje…..
A Filmvilág szerzői közül elsőként Géczi Zoltán veszi lajstromba 2010 legfontosabb filmjeit és trendjeit, külön kitérve az ázsiai, az európai, illetőleg az amerikai térségre, de szó esik a kiemelkedő televíziós sorozatokról, a legvégén pedig az is kiderül, melyik produkció…..
Minden magyar divatmagazin egy külföldi kiadás egy hónappal előző borítóját használja, ez csak az Axel Springernél van így, vagy ez az egész csak nekem új? Balra a magyar Glamour decemberi száma, jobbra egy novemberi angol példányt tartok a kezemben...
KUROSAWA 100„Első forgatókönyvem egyik jelenetében a hős beszámol társainak az Edo vára elé kiszegezett rendeletről. Yamamoto azonban gyengének találta. Mint mondta, regényben az ilyesmi elmegy, de a filmben érdektelen, ha valaki elmondja, mit olvasott. Ezért úgy írta át a…..
jott/ment 2010.05.05 12:43:23
@[bs]: A hat évadnak kb. a feléig nagykanállal ettem, még egy Mama Cass válogatást is szereztem :). Aztán kezdett ellaposodni, majd amikor Linus elkezdte szószerint rángatni a téridő kerekit, akkor azt mondtam, hogy na, ebből elég. Az időugrások miatt számomra követhetetlenné vált a történet, érzelmesnek szánt jelenetekben boci szemű párok szakítattak el egymástól, egyre több lett a jelentőségteljes pillantásokkal megspékelt blőd párbeszéd, lépten-nyomon halottak támadtak fel.
De mivel a kétharmadán már túl jutottam, ezért elkezdtem futni a pénzem után: az az időpocsékolás minősített esete lett volna, ha akkor hagyom abba, meg egy kicsit reménykedtem is, hogy hátha, hátha, elvégre ekkora high concepttel nem minden nap találkozik az ember. Ezért nézem még mindig.
Egy eléggé elszánt rajongó haverom nemrég tippelt: mivel nem tudja elképzelni, hogyan lehet a maradék négy részben értelmesen elvarrni a szállakat, ezért az lesz a vége, hogy 2 perc 17 másodpercre az egész emberiség elveszíti az eszméletet, és meglátja a jövőt. Ekkor ő repülőre száll, és pepesre veri a még otthon a falból kitépett radiátorral a Lost kreátorainak arcát. :)

Mivel a maradék négy résszel a vége előtt én sem látom, hogyan lesz ebből kerek egész, ezért úgy gondolom, soha nem látott mennyiségű narratív trükk vár még ránk. ;) Természetesen tévedhetek, és egy tökéletesen egyenes vonalú lezárast kapunk. Ebben az esetben nem szóltam semmit, mert nem oszt, nem szoroz, hogy most, vagy a vége főcím után írtok a Lostról.
Nincs sok időnk, legjobb esetben is csak egy év, nem is húzom tovább az időt: ezennel ünnepélyesen megnyitom a Bajnai Gordon nevéből faragott szóviccek évadát.Nincs formai, tartalmi vagy időbeni megkötés; az is játszik, aki csak a nyár derekán jut el oda, hogy Bajnai Kordon…..