Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ColdRex

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az interneten szeretnék követni a nézők a ValóVilág új szériáját is, akárcsak a régieket. Indult már több kezdeményezés petíciógyűjtő oldalakon és a Facebookon is. Kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e ezzel a hatást gyakorolni a netezőknek az RTL-re és lépni fognak vagy…..
A Sony Ericsson, az AXN és a T-Mobile együttműködésének köszönhetően, a T-Mobile előfizetői a Sony Ericsson XperiaTM X10, X10 mini, X10 mini pro készülékeken és a hamarosan forgalomba kerülő Sony Ericsson XperiaTM X8 telefonon élvezhetik az AXN általános szórakoztató, akció-…..
Nyeremények A 10 legjobb pontszámot elérő játékos nyereménye: - 1 db Heineken UEFA Bajnokok Ligája focilabda és - 1 db Heineken UEFA Bajnokok Ligája 3D pohárkészlet (4 db pohárral) A 11-25. helyezést elérő játékosok nyereménye: - 1 db Heineken UEFA Bajnokok Ligája 3D…..
ColdRex 2009.04.17 16:21:12
A Kit Kat új nyereményjátékában, egy frappáns ötletért egy karton Kit Kat-tel ajándékoznak meg, ha pedig filmet is feltöltesz, amiben utánozol egy gépet, akár egy 50 000 Ft-os Media Markt utalványt is nyerhetsz! Link: www.gepszunet.hu/..