Regisztráció Blogot indítok
Adatok
előrelátó

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soha nem látott pozitív várakozások előzték meg Orbán Viktor második kormányát. Egy nem csak a hatalom megszerzésére, de kormányozni is képes politikus csodát tudott volna tenni az egypárti kétharmaddal.Orbán azonban elbukott. Olyan helyzetbe lavírozta magát, ahonnan már…..
előrelátó 2011.06.01 16:48:29
@fludd: Még egy kis pontosítás: az adósságállomány nem az Orbán kormány regnálása alatt csökkent, hanem a privatizázióból a Horn kormány csökkentette, nézz utána, így volt, ami pedig az Orbánék helyzetét könnyítette az a Bokros csomagból származó megszorítások hozadéka volt, vagyis a Hornék megszorításokat csináltak, az Orbánék pedig élvezték a hasznait. Nos a Millenárisról a haletetés jut eszembe, az M7-es felújításáról pedig a beszállító Orbán papa. Arról nem is beszélve, hogy egy hónapon belül újra zárták le az M7-est, mert repedések tarkították.A terroházáról nem beszélek mert az maga az undor - . A Nemzeti mennyibe került a gödör betemetéssel együtt? Tudod? Ami pedig azt illeti lehetséges, hogy az utópályaépítés drágább mint másutt, bár ellentmondó vélemények vannak ezügyben is, - de elkészült és az van.
A Grippenekre visszatérve: igaz a Medgyessy kormány ideje alatt szerelték ezeket a dolgokat amit említesz, de magát ezt a projektet az "áldott" Orbán kormány rendelte meg a korrupció akkor történt, hiszen ők titkosítják 80 évre.
A többi már szerződéses kötelezettség volt, vagy semmirevaló az egész anélkül.
előrelátó 2011.06.02 08:59:48
@fludd: Azt gondolom, a hazugság, a ferdítés, a tények eltagadása a Te fegyvered. Ugyanis hazugság a 300 mrd +, amit az Orbán kormány hagyott, ezt mondták és Te ittad a szavaikat. Előttem már elmondták a Fejlesztési Bank történetét, de említek Neked egy másik tényt a kismamáknak fizetendő néhány száz milliárd, ami a zorbánék gondos jogszabályalkotása miatt történt, ugynis ott felejtettek egy elég érdekes bekezdést (képzeld el mennyi ilyen baki fog kiderülni a jogszabály dömping alkalmásakor, majd később)!
Az Orbán papa pedig igenis kőbeszállító volt az M7-es "felújításához". Bizony a tények makacs dolgok.Az Orbán kormány 3.4. évében már kúszott felfelé az államháztartási hiány ez is tény. Kár, hogy csak a MN-et olvasod, ajánlom a gazdasági lapokat is. A Grippenek vásárlását váratlanul egy éjszaka (vajon milyen történések hatására) döntötte el Orbán ez is tény. Hogy ki személy szerint, vagy szervezet, vagy párt mennyit kapott azt én is szeretném tudni, de mint Te is tudod a jelenlegi kormány 80 évre titkosította a svéd ügyészség által feltárt tényeket? Miért is? Talán azért, mert a jelenlegi kormány tagjait is lehetne láncon elvezetni? Vagy abból néhányat? Ki tudja? Minden esetre nem állítom hogy hazudsz, ahogy ezt Te tetted, de hogy csak azt hallod és látod amit Te akarsz az biztos, vagy nagyon tájékozatlan, vagy nagyon elfogult vagy. Egyik sem jó. Jelzem, ha reagálsz én már nem írok, mert aki a tényeket elferdíti, és valótlanságokat állít tényként azzal a vita értelmetlen.
Azt eddig is tudtuk, hogy a kormány mohósága féktelen. Egészen mostanáig mégis reméltük, hogy a civil szférát, társadalmi szervezeteket, a kultúra, a művészet érdekképviseleti szervezeteit nem éri el. Hittük, odáig nem fajulhat a diktatúra a harmadik évezred Magyarországában,…..
előrelátó 2011.03.25 14:01:50
@salamander: Ez egy igazi fasiszta hablaty. Kell mindíg az ellenségkép, ez a cezaromániás vezér elve.