Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ozibozi

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen volt - ilyen lesz: A Szent Pál Akadémia új könyvtárépülete A Facebook-oldalán közzétett nyílt levélben szólította meg Gábor György filozófus, volt vallásügyi kormánytanácsadó Mészáros István László volt országgyűlési képviselőt, a Szent Pál Akadémia rektorhelyettesét arról, mi a véleménye a…..
Az MTVA és kedvenc sorozatbeszállítója, a Kálomista Gábor féle Megafilm Service február végén mutatja be a Csak színház és más semmi című sorozat második, dettó hatrészes évadát a Duna TV-n. És akkor innentől a sajtóközlemény, nem követtem az első évadot: A folytatásban – hat hónappal később –…..
A standup egy állati nehéz műfaj. Lehet monomániásnak tűnök azzal, hogy ezt emlegetem, de nem érdekel, tessék odaállni a tükör elé otthon, és csak tíz percen át folyamatosan könnyednek és viccesnek lenni. Ha megy, ki lehet állni ismeretlen emberek elé, és elmondani ugyanazt,…..
Magyar idő szerint vagy kedd, vagy szerda hajnalban dől el, hogy a fenti párosból kit juttatnak be a zsűritagok az élő adásba, ugyanis ekkor kerül sor az amerikai The Voice Knockout Round, azaz egyenes kisesés című fordulójára, amiben az énekesek egy maguk választotta dalt…..
- Nem kopogtattál.- De csengettem. Kétszer.- Azt csak a postás szokott, és nem költözik be.- Költöző madárról nem hallottál?- Azok Afrikába mennek.- Hát, távol vagyunk Afrikától. Ha egy tévécsatorna az egyik vadonatúj sorozatát szerda este tízre, ráadásul egyik kisebbik,…..
Jöjjön egy tipp arról, hogy hogyan nézhet majd ki csapatunk kerete szeptembertől. QB (2): Eli Manning, Ryan Nassib RB (4): Rashad Jennings, Andre Williams, Shane Vereen, Orleans Darkwa FB (1): Henry Hynoski WR (6): Odell Beckham Jr., Victor Cruz, Rueben Randle,…..
ozibozi 2015.08.17 23:11:15
A FA piac után letudtuk a draftot is, így nincs más hátra mint áttekinteni támadó sorunk és védelmünk legjobbjait. Elsőként jöhetnek a kezdők az offense-ből. QB: Eli Manning Teljesen egyértelmű kezdő helye és nagy szezon előtt is állhat, hiszen idén még jobban…..
Lezajlott az idei draft első köre, a választottunk pedig Ereck Flowers lett a Miami egyeteméről. Most az ő bemutatóját olvashatjátok. 1994. április. 25-én született Miamiban. Középiskolába a Miami Norland High Schoolra járt. A Rivals. com 4 csillagos prospectnek és a 20-dik…..
Idén is itt a megszokott draft játék, ami két részből áll. Az elsőben a hét egymást követő posztot tippelhetitek meg. Szabadon választott, hogy mit tippeltek, akár az összes helyre írhattok mondjuk puntert. Ha az adott posztra draftolt csapatunk, de nem jó helyre tippelted, akkor 1…..
  Gólem és a szerkesztők nem sokat szaroznak a mai rész felvezetésével, egy kis dzsungel, egy kis szürkés ég, és menten megmutatják Botoxot, ahogy ott áll a villa előtt kis kék miniruhában, a lehetőségekhez képest széles mosollyal (értsd, nehogy szétrepedjen a szája sarkában…..
Több szakértő és szurkoló is Brandon Scherff kiválasztását várja a májusi draft kilencedik pickjénél. Van is benne fantázia, a támadó falemberek elférnek csapatunk keretében. Vajon igazuk van, vagy nem az Iowa játékosa a mi emberünk? Az SB Nation elemzője, Dan Kadar szerint…..
A párbaj pont olyan volt, amilyennek vártuk, Fanni sikoltozott és ostobaságokat beszélt, saját bevallása szerint három felest tolt, attól lett a szokásosnál is extrovertáltabb. A hárpinátornak is becézett csajt Laci komoly poénokkal oltotta, a stúdió közönsége néhol sírt a…..
Perry Fewell elküldése után gőzerővel zajlik az új defensive coordinator keresése, a posztra pedig több jelölt is van. Az interjúk még zajlanak, döntés kb. 1 héten belül születhet. Elsőként Raheem Morris nevét dobták be a köztudatba. Korábban a Tampa Bay Buccaneers csapatát…..
A No Sanctuary-t nagyjából egy történelmi Magyarország-méretű lakosság nézte végig Amerikában az AMC-n, a minden felületen széthájpolt sorozat ötödik évadjának első része agyonvágta az előzőleg felállított 16 milliós kábeltévés rekordját. Ennél sokkal jobb hír…..
ozibozi 2014.10.18 00:45:41
@Bluemotion: hibáztál...:)
Látom magam előtt, ahogy öntudatosan ül a méretes pocak körül, ülés hanyag, fekvő pozicióban, könyék kivetve, félkézzel vezetve tolja az ipart meg az észt. Jujj de jó lesz,a mikor kiöregedIk ez a típus! De az első kommentek alapján nem mindeki ért egyet velem,…..
ozibozi 2014.10.06 11:56:06
@ozibozi: @Kulics: egy céget , mind1 mi a neve(leszarom a főtaxit) direkt rossz hírbe hozni, bizonyíthatatlan zavaros történetekkel nem szép dolog. Ha esetleg általánosságban a taxisokról ír, de 1 konkrét céget megbélyegezni nem korrekt eljárás szvsz. (lehet 100 éve tele 5 -ös volt, és 1 hete Főtaxis. ki tudja...), vagy a konkurens cégnél dolgozik valaki, stb.stb.
Elkezdődött a futballszezon! Csapatunk megkezdte a felkészülést a 2014-es esztendőre, most pedig az edzőtábor mai napról szóló jegyzeteit olvashatjátok. A punt returner egység a következő játékosokból állt: Randle, Holliday, Beckham, Cruz. A következőképp állt fel…..
Csapatunk tight end posztja közel sem mondható ideálisnak, hiszen játékosaink képessége nagy valószínűséggel elmarad a kezdő szinttől. Persze több tehetségünk is van, gondoljunk csak a tavaly bemutatkozó Larry Donnellre, az UDFA Xavier Grimble-re, a legnagyobb érdeklődés azonban…..
ozibozi 2014.07.26 14:09:37
Will Hill 6, Jayron Hosley pedig 4 mérkőzéses eltiltást kapott, előbbitől pedig azóta meg is vált csapatunk. Természetesen ezek nem maradhattak kommentek nélkül, így csapatunk vezetőedzője és védelmünk (egyik) kapitánya beszélt az esetekről. "Ha van egy üzleted, akkor olyan…..
Idén is itt a megszokott draft játék, ami két részből áll. Az elsőben a hét egymást követő posztot tippelhetitek meg. Szabadon választott, hogy mit tippeltek, akár az összes helyre írhattok mondjuk puntert. Ha az adott posztra draftolt csapatunk, de nem jó helyre tippelted, akkor 1…..
2013-ban a legnagyobb csalódást csapatunk támadófala nyújtotta, akik több alkalommal is képtelenek voltak megvédeni Manninget. A csapatrész néhány éve még a liga elitjébe tartozott, mára azonban más lett a helyzet. A draftról a hátsó körös választottak nem váltak be, neves…..
Eli Manning karrierje talán legrosszabb évén van túl, ez a tény pedig sokakban kérdéseket vetett fel. Kurt Warner volt az, akit váltott Manning 2004-ben és ő is nyilatkozott irányítónkkal kapcsolatban. "Eli teljesen olyan játékos mint én voltam. Mikor rosszra fordulnak a dolgok…..
A pozitívumok után most jöjjenek a negatívumok is. Nem árulok el nagy zsákbamacskát ha előre azt mondom ez lesz a hosszabb... A teljes offense teljesítménye leromlott 2013-ra. Elsőként az irányítót szokták elővenni, most én is így teszek. Eli Manning pályafutását…..
1. Hogy alakul a mérkőzés végeredménye? a) legalább 14 ponttal nyerünk b) 14 pontnál kevesebbel nyerünk c) 14 pontnál kevesebbel veszítünk vagy döntetlen d) legalább 14 ponttal veszítünk 2. Mennyi futott yarddal zár Brown? a) 0-50 b) 51-75 c) 76-100 d) 101- 3. Ki zár több…..
1. Hogy alakul a mérkőzés végeredménye? a) legalább 14 ponttal nyerünk b) kevesebb mint 14 ponttal nyerünk c) kevesebb mint 14 ponttal veszítünk vagy döntetlen d) legalább 14 ponttal veszítünk 2. Hány TD átadása lesz Manningnek? a) 0 b) 1 c) 2 d) 3 vagy több 3. Mennyi futott…..
1. Hogy alakul a mérkőzés végeredménye? a) legalább 14 ponttal nyerünk b) 14 pontnál kevesebbel nyerünk c) 14 pontnál kevesebbel veszítünk vagy döntetlen d) legalább 14 ponttal veszítünk 2. Mennyi passzolt yarddal zár Manning? a) 0-200 b) 201-250 c) 251-300 d) 301- 3. Hány futott…..