Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makoivoros

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kockahas 14. hét 2009.06.22 11:12:00
Itthon kiakadtak tőlem.Családomtól folyton kapom az ívet, hogy lefogytam, meg nem kéne tovább folytatnom, meg hogy 100 kiló alatt nem férfi a férfi. (ami egy iszonyat nagy baromság!!!)Szóval most tisztázok pár dolgot:Az igazság az, hogy igen, lefogytam kb 10 kilót, de pont ez…..
makoivoros 2009.06.26 18:17:40
@lazyjohn: Ezzel most nem leszólni akartam azt aki ilyesmit használ, csak igazából az érdekelne, ha tegyük fel teljesen kidolgoztad a tested olyanra mint amilyenre szeretnéd - természetesen táplálékkiegészítőkkel - és utána továbbra is szeretnél edzeni, akkor fent lehet-e tartani azt a "szintet" amit elértél, kiegészítők nélkül.

Azért fontos nekem a fenti kérdés, mert ha továbbra is kell szedni a kiegészítőket, egyrészt további költség, másrészt pedig azt jelentené, hogy a kiegészítőre rá vagy utalva, vagyis ha nem használod, akkor hiába a befektetett munka. De ez csak az én elképzelésem, aztán lehet, hogy nagyon nem így van.
Mint látható, megújult a blog arculata. Egy új, a réginél tetszetősebb témát szabtam testre, remélhetőleg elnyeri az olvasók többségének tetszését. Aki esetleg véleményezni szeretné, az egy ezen bejegyzéshez tartozó komment formájában megteheti.A blog indulása óta…..
Az ismert videó-megosztó portálon egy aranyos kisfilmet láttam. Mondjuk ha belegondolunk, hogy ez a videó a hazai felsőoktatás lényegét foglalja magában röviden és tömören, akkor már nem is biztos, hogy annyira aranyos. Persze a helyzet nem ennyire sarkos, de van benne valami.…..
A frissdiplomas.hu oldalon hasznos információk olvashatóak pályakezdő frissdiplomások számára. Nekem a munkaerőpiaci körkép menüpont írásai és multimédiás anyagai tetszettek, többek között olvashatunk a munkaerőpiac felvevőképességéről, az elhelyezkedésről, a…..
Informatikus hallgatóknak nem kell megijedni, ez szerencsére nem ránk vonatkozik. Az EduCafe szerint a kommunikációt, politológiát és szociológiát tanuló hallgatók közül lemorzsolódók (nagyjából egyharmados arány) fele később többet keres majd, mint diplomás…..
Valahogy már mindennaposnak tekinthető, hogy folyamatosan változik az érettségi-rendszer. Nyilván elengedhetetlen az elavultság frissítése, de az a gond, hogy nálunk 1-2 év alatt elavul az aktuális rendszer, ami nem teljesen normális. Egyszerűen nem tudnak olyan dolgot kitalálni, ami…..
Az index.hu-n tegnap jelent meg az a cikk, amely a NetworkWorld friss felmérését publikálta, amelyben a 25 legfontosabb informatikai vállalat vezetőinek fizetését taglalták. Érdemes mindkét forrást megnézni, némelyik adat igen meglepő. Például ennek a bejegyzésemnek…..
makoivoros 2009.03.29 22:44:49
@programozo:

Ok. Ne haragudj, hogy nem írtam konkrétumokat. :-)
Igazából nekem is vannak linkelhető statisztikáim, nem szeretném kirakni, mert nem tartanám fairnek az intézménnyel szemben, de ha érdekel elküldöm e-mailben/privátban.
Az utolsó bekezdésedben amit írtál, az könnyen lehet, hogy igaz, aminek persze örülnék, de ki tudja mit hoz a jövő. Én már éltem akkor amikor még azt mondták, hogy a jogász a tuti szakma. :-) (Nem is volt olyan rég.)

Igazából a "futószalag" szindrómát nehezményezem, úgy értve, hogy nem érzi azt az ember(legalábbis én meg pár ismerősöm nem), hogy egyetemre jár. Olyan egy előadás mint egy halpiac: 400 tonhal punnyad egy nagy előadóban és azon morfondírozik, hogy meg lesz a kettes. :P
A tanárok többsége is úgy áll hozzá, hogy itt van x*száz ember aki le se tojja miről van szó és ők is kezdenek ebbe beletörődni, meg éreztetik, hogy mekkora gagyi lett a képzés.
Lehet, hogy nem kellene ilyenekről írogatnom pont itt, csak amikor ilyen cikkeket olvasok, hogy MOST mennyit keresnek az informatikusok, akkor bennem mindig olyan érzetet kelt, hogy hó mekkora nagy királyság annak lenni, gyere legyél te is az. :-)
Ha nem járnék ide több éve, és újra felvételizhetnék valószínűleg messziről elkerülném.