Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TáltosBandi

264 bejegyzést írt és 362 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönjük a türelmüket, nemsokára érkeznek a fantasztikus bejegyzések legalábbis egy mindenképp. Addig tekintsék meg új portrémat ami a Traviátához készült, amiben énekelni fogok. Illusztrációként egy három éves állapotot mellékeltem, láthatóan a  fülem felszállt az…..
1811. október 22-én született Liszt Ferenc, akit jó okkal tartunk számon magyar zeneszerzőként. Hiszen az Esterházy-hercegek birtokán jött a világra a Doborjánként is ismert Raidingban, s bár élete első szakaszában messzi országokba ragadta rendkívüli zongorista-pályafutása, a…..
TáltosBandi 2013.10.22 16:00:09
Annyira nézegette a kirakatban. Nem volt szívem nemet mondani. Most, amíg szokja a szeme, csak egy órát van benn naponta. Az a szép, akinek a szeme kék...
"...a magyar nyelvben a sznob szó használata valahogy úgy változott, hogy ma már egyáltalán nem eredeti célját szolgálja. Nem arra való, hogy használója egy tényleg nevetséges embercsoportról megvetően nyilatkozzon, hanem éppen ennek a használónak a begyepesedett…..
TáltosBandi 2013.05.11 20:13:40
@hbogi87: Egyik szemem bólogatna, másik szemem inkább becsukom, mert pont ma gondoltam arra, hogy mennyivel jobb (kényelmesebb, stabilabb, könnyebb) az az exluzív cipő ami most a lábamon van, mint bármi más amit eddig hordtam. Régebben ilyenért valakit lehet, hogy lesznoboztam volna, közben lehet, hogy csak imád olyan cipőben járni amit mintha a lábára öntöttek volna. Nehéz. Minden ember ilyen kényelmes cipőt érdemelne. :)
Paranoid Android Mi a Fidesz? 2013.04.23 14:01:56
Mielőtt erre a magától értetődő kérdésre válaszolnánk, emlékeztessük magunkat arra, hogy ebben az országban az előző kormány idején a titkosszolgálat vezetője, nyilvános helyen leült beszélgetni az ország egyik legnagyobb maffiavezérével, arról, hogy az hogyan működhetne…..
TáltosBandi 2013.04.24 11:22:55
@Puskát kellett volna hozni: Hát a Jobbik nem egészen az amire gondoltam.

Európa közepén vannak országok ahol fura, hogy mondjuk egy pártba tömörülnek, akik szerint a siketeket meg a szőkéket meg kellene regulázni mert a siketeknél van a pénz és el akarnak foglalni minket a szőkék meg amúgy is lopósak alkalmatlanok a munkára, szinte bármire.

Ha értesz.
Minden apa hülye valamiben. Néhány apa több dologban, mások kevesebb dologban. Mondjuk ezen nem kell csodálkozni. Minden férfi hülye, de nem minden hülye apa.Most, hogy ezt így tisztáztuk, el kell mesélnem valamit, ami tökéletes ellentéte mindennek amit nevelési elveknek tartok, hogy…..
A pápa választásán is részt vett a dél-afrikai bíboros, aki most a pedofíliáról vallott nézetei miatt kénytelen magyarázkodni. Wilfrid Fox Napier napok óta kénytelen magyarázkodni az interneten, miután kijelentéseivel sokak kedélyét felborzolta. A Ferenc pápa megválasztásán…..
TáltosBandi 2013.03.19 16:35:40
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

"Biztosan neked is van olyan rokonod, ismerősöd, aki pl. összejövetelekkor odamegy agyerekekhez, velük játszik, homokvárat épít, építőkockázik, bújócskázik, stb. ahelyett, hogy a többi felnőttel beszélgetne. Na, az ilyen ember nagy valószínűséggel pedofil."

Vagy szeret játszani.

Vagy szívesebben rohangál kicsit minthogy törlesztőkről beszélgessen.

Vagy nem bírja a cigifüstöt.

Vagy tudja, hogy a többi anyuka baromi hálás lesz, hogy valaki szemmel veri a gyerekeket.

Vagy bármi más.

Ha csak viccből írtad, bocs.
Fekszem a kádban olvasom a híreket és ha valamit nem értek kiszólok a doktornőnek.  Kikiabálok a kádból de doktornő nem válaszol, szóval altat. Gondolom. Jön is az sms.  SMS1: "Mindjárt elalszik. Addig ne felejtsd el." SMS2: "Áhh, hülyeség. Csak hogy Snoop Dogg, miért…..
Kellemes bilincselős szexszel kezdte az m1 a vasárnap délutánt. A 14:50 perckor kezdődő Díszkíséret című film 12-es karikát kapott, vagyis egy felső tagozatos a kanapén heverve, szüleivel nézhette végig, ahogyan egy tengerészgyalogos vidáman gyömöszöli az ágyhoz bilincselt…..
TáltosBandi 2013.02.25 14:13:27
@TáltosBandi : Régen ebben a sávban a mozidélután ment a Disneyvel. Sokan szerettük pedig nem volt túl erotikus. :)
TáltosBandi 2013.02.25 14:50:08
@encir: Aztán megnéztem a Tágra zárt szemekben is. Az se tizenkettes karikás csak az mtvn. :)
TáltosBandi 2013.02.25 14:53:05
@Naaaa!: Elég tré. Azt szeretem még, mikor az egész vége lemarad. Öt perc mondjuk. Mert a reklámmal nem lehet cécózni.

Amúgy a díszkiséretből is kimaradt a konkrét szopás. Vagy kivágták a tizenkettes karika miatt. :D
„De mi van ha esik, akkor hogy robogózzak?” – ugye önök is hallották már a kérdést gyanútlan laikusoktól. Magyarázhatunk vízhatlan ruháról, meg Tucanókról, de akkor is van valami kifogás. Ez után csak azt kell mondani, vegyél esőköpenyt, cukit, pöttyöset. Naná,…..
Új válogatás, kettőre kell menni. Valamiért -perverz módon apukámra fogom, azt hiszem egy pszichológus is elégedett lenne ezzel- mindig kettő előtt egy perccel érek oda. (Perverz módon apukám ezért büszke lenne rám. Tudom valakinek ez érthetetlen. Arra gondoltam igen, hogy nem…..
TáltosBandi 2013.02.08 01:03:49
@Gem: Kösz, jó a látványterv. :)
TáltosBandi 2013.02.08 18:54:30
@Piszke a Birtokról: Ugye? Mármint mi lett volna ha Jancsónak is azt mondják, hogy elnézést, de ezt szeretnénk inkább ruhában?

Akkor honnan lehetne felismerni? Jó a lovakról meg a pusztákról de akkor is. :)
Előretolt helyőrség TB él 2013.01.08 16:45:00
Csá mindenkinek, -kivéve az idősebb olvasókat, nekik a legőszintébb tisztelettel- boldog újév, satöbbi, rögtön a közepénél kezdeném, ha mindenkinek megfelel. Na ki az aki hatalmas jelmezben is tud gólyalábon táncolni? (Bocs a képnek semmi köze a bejegyzéshez, egomán vagyok…..
TáltosBandi 2013.01.08 19:30:07
@Kalor: Neeeem. Ez teljesen máshogy van. Ilyenkor jönnek az olvasók akik szex+vonat keresőszavakkal indultak. Még a cápa+szex és a bicikli+szex a népszerű. Tudod. Marketing. :D
TáltosBandi 2013.01.08 19:31:14
@missMarple: Tanulság: Ne fuss azután a vonat után amit azért késtél le mert szándékosan elengedtél három villamost.
Tegnap volt a FlyLady nap. A gyerek óta az első. Ki is találtam, hogy csinálok férfiaknak kurzust, hogy kell gyerekkel takarítani. A Büdös Pizsamázó A sütőplatnit egy félbevágott citrommal varázsolhatjuk újjá. (A levét kifacsartam teába, limonádéba.) Takarítok,…..
TáltosBandi 2012.10.13 11:56:22
@missMarple: Nem. Anyámnak dicsekedtem.
TáltosBandi 2012.10.13 11:58:07
@Nils Holgersonné: A fekete részen a citrom nem
sokat segít, ha keményen odaégett cuccok is vannak. Viszont bármilyen fémfelületen igen.
TáltosBandi 2012.10.13 11:59:43
@babaBonBon: Ha tehetem én egész nap pizsamában vagyok. Van benne valami szexisen lezser, mégis pihénpuhán megnyugtató.
Arra ébredni hajnali fél háromkor, hogy valaki nézi, ahogy alszol elmagyarázhatatlanul furcsa.  Sokszor van, hogy még éjjel is fent vagyok, (a koala csak akkor hajlandó reggel sokáig aludni, ha ott fekszem vele, sőt akkor igazából bármennyit tud, én pedig meghozom ezt az…..
TáltosBandi 2012.10.11 00:41:52
@vackor1b: Hát az anyjához nem bújik, pedig őt szereti legjobban. :) Szóval valami más lehet.
Előretolt helyőrség Szeptember 2012.09.27 16:39:00
Azt hittem, a szeptember a rutin hónapja lesz a kaotikus augusztus után. Persze nem így lett, épp, hogy kezdtünk belejönni az itteni kerékvágásba, TB-nek messzebb akadt munkája 10 napra, így mi inkább megint útnak eredtünk Lilivel. Segítettünk a szüleimnek megenni a szőlőt…..
TáltosBandi 2012.09.28 00:01:27
@nux vomica: Hallottam hiret, hogy hogyan szokott hoban driftelni a kocsival a korforgalomban. Csak ugy hivjak a falubeliek, hogy ezust csik.
Tekertem a próbára (nem, nem úgy hanem bicajjal) és két nő akik elunták az életüket úgy akartak átrohanni az úton, hogy egy teherautó mögül léptek ki elém. Volt körülbelül egy másodpercem és három méterem megállni. Olyan fura érzés, mikor néha vészhelyzetekben belassul…..
Kedves fizikus barátom..
Na két hónap után eljutottam újra kondiba, rendesen, gyerek nélkül. Nem volt könnyű az újrakezdés, de végre tudom szépen tartani a lábam miközben lógok. Erről inkább egy mozgókép, ahogy felénk mondják: egy videó többet mond ezer szónál.  Most arra vagyok rákattanva, hogy…..
TáltosBandi 2012.08.16 16:59:42
@szomszédlány én is: Nem. Ez egy konditerem. Igazából nem voltam az olimpián, ezt csak neked mondtuk Fecóval, hogy legyen pár hét nyugtunk. Balatonakarattyán voltunk.
Előretolt helyőrség 2 hónap 2012.08.14 18:41:25
Mire befejezem ezt a bő két hete kezdett posztot, háromhónapos lesz a kiscsirke. Ez azért van, mert mindenki az én véremet szívja ezekkel a fényképekkel :). - Az van, hogy én szuperül látom, hogy mi lenne szép fényképtéma, de irtó igénytelen módon telefonnal lődözöm, és akkor…..
TáltosBandi 2012.08.16 15:40:11
@szomszédlány én is: Tudom, hogy azt mondtam lehet bármennyit, nem árthat meg de szerintem mégis csinálj pár nap szünetet. Tisztitókúra.
TáltosBandi 2012.08.16 16:47:47
Az egyik dolog amit a legjobban szeretek a világon az az alvás. Persze mindent lehet fokozni. Együtt aludni egy nővel csak az alvás kedvéért mindenféle szexuális felhang nélkül megfizethetetlen. Mondjuk egy hetero férfinak ez viszonylag ritkán adatik meg. Úgyhogy ma reggel hálás…..
TáltosBandi 2012.08.14 11:54:02
@babaBonBon: Félig vicceltem. Ellenkező esetben már lenne egy friss poszt, amiben ugyanígy feküdnék az ágyon, alvást színlelve és közben kétszer ekkora lennék.

Mintha egy nőnek azt mondanád, egy kissé előnytelen alvós képre, hogy látszik, hogy behúzza a hasát. (és még úgysem elég jó :D )
TáltosBandi 2012.08.14 19:14:11
@FilotásLili: Ja, és egy olyan nőtől kell ezt megkapnom aki látott engem világváros közepén meztelenül fürdeni a hóban. Vigyázz mert valahol van rólam egy fénykép ahol biciklin ülve alszom egy fabódénak döntve. Igen, tudom ki vagy.
Az úgy volt, hogy most a doktorimat kellene írnom ezért belekapaszkodom minden szalmaszálba ami nem a doktori.  Ráraktam a fuvolámat az ágy szélére, elengedtem és megállt. Aki látott már közelebbről fuvolát az tudja, hogy a teste elég egyenes a lába (alja) pedig egy szabályos…..
Mindenki azt kérdezgeti, mi változott, mi változott, mióta megszületett a baba? Plusz öt kiló. Maradhat? Semmi. Semmi se változott. :) ..
Ma lent a parkban benyálaztam az ujjam és letöröltem egy kis koszt Lili arcáról. Elszörnyedve figyelem a bennem növekvő anyasárkányt...
TáltosBandi 2012.08.01 14:25:00
@Kalor: A kanálban maradt maradékot, vagy a szája széléről lefittyenő maradékot, vagy a kicsit megrágott de visszacsúszott maradékot, vagy azt a fajtát amit visszahány a szájából? Hol a határ? :)