Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiss Viki

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     free fotó a netről http://www.geocities.com/Eureka/9882/ Teliholdas, szeles éjszakákon gyakran álmodom „vadakat”. Már megszoktam, hogy így van, de ma éjszaka, még én is meglepődtem… Meglátogatott, hogy meghívjon magához egy…..
Emlékezzünk!Csernobil, 1986. április 26. az atomfelhasználás során történt legnagyobb katasztrófa dátuma.Rosszul megtervezett és végrehajtott kísérlet következtében az atomreaktor felrobbant és a pokol elszabadult azon a tavaszi szombat hajnalon. Az első reakció az oltás volt,…..
Kedves Olvasóim! 2006 óta írok rendszeresen. Ez az első írásom, mely a neten megjelent, mégpedig nagyon illusztris helyen, a GYULAFEHÉRVÁRI ÉRSEKSÉG honlapján. Kérem, fogadjátok szeretettel!   Forgatom a kicsi kártyát. 2005 nyarán kaptam, Csíksomlyón, a Kegytemplomban.…..
Lótuszom Imám 2012.08.24 07:06:00
          Mi Atyánk, aki a Mennyekben vagy!   Ott ahol az enyéim várnak rám… és - amíg meg nem térek hozzájuk -, segítenek élnem itt lent. Fogják kezemet, vezetik tollamat, kérnek helyettem – mert, azt még nem tudok – és rábólintanak, amikor adok kéretlenül is.…..
    Vízben   Habok fodrába bújt apró tükrök, prizmák, vakító fény, hőség, felém szálló labdák.     Gyász   Halászháló szárad… Sülthalszag a parton… Kerülöm az árust, könnyem folyik, hagyom…    …..
    Free fotó a netről  Drága Pali bácsi... Könnyezve írom első levelemet Hozzád új címedre, a Mennybe, hogy elmondjam, amit itt lent nem mondtam el soha. Csakúgy, mint névadód, az apostol Te is sugároztad, és megélted a szeretet. Míg osztottad egyre nőtt,…..
Lótuszom Őszi könnyek 2012.09.07 07:20:00
  … Pali bácsi emlékére Szürke felhő ölel körül, fáj ez az ősz kívül-belül. Készületlen tört rám, lopva, nyárvégemet elorozva, csillagtalan, sötét éjjel, reggel köddel, nappal széllel. Számlálom, mit mulasztottam, míg a nyárból ősz lett…..
Lótuszom Éjszakai vihar 2012.04.25 05:58:00
            Isten haragvón dörrent, és leszakadt az égbolt. Végtől rettegő kertem villámfényben is szép volt. Tépett ágak, szirmok... Betakarják az utat. Emléküket rothadó komposzttá sűríti a tudat. Szépségük bennem él, míg seprűm kupacot…..
Lótuszom A bátor nyúl 2012.08.29 06:03:00
          Mesém erdeje hatalmas volt, de cseppet sem félelmetes. Sok állatnak adott otthont, védelmet. Elférhettek volna mindannyian békében, de olykor – ki tudja miért – felbolydultak mégis a lelkek. Talán a fronthatásnak köszönhetően, talán a hormonok játékának,…..
Kedves Látogatóm! Ez az első alkalom, hogy nem saját írásomat teszem fel, és ajánlom látogatóim figyelmébe itt a blogomban.Akinek az írását most ajánlom, számos hazai és külföldi lapban publikált már műszakicikket, de szakkönyvek szerzője vagy lektoraként sem ismeretlen…..
Lótuszom Karácsony ez is 2009.12.25 22:41:00
  Free fotó a netről     Eltűnt a tegnap hullott fehér lepel. Az áldón takaró hó sártól mocskos, bár a föld takargatná szégyenét, hiába. A Nap szánakozva simogatja, csitítja. Erőtlen sugaraival gyógyítaná, ha lenne, aki gyógyulni akar. De nincs. A latyakos sár feledteti a jobb…..
Lótuszom Barátom, Burkus király 2012.06.04 06:02:00
  Free fotó a netről. Ilyen gyönyörű a puli már kölyökkorában is!     Szeret és szeretem. Vele vidámabb, teljesebb az élet, hangosabb a reggel, jobban esik a kávé. Már lassan hat éve, hogy velünk él, Burkus, a király. :) Igaz, hogy Őfelsége anyjaként tisztel, de rajongó szeretete elől olykor…..
Lótuszom Kutyabaj 2012.09.29 17:00:00
New Yorkban, mielőtt valaki bérlakásba költözhetne, kutyájával meg kell jelennie a lakóbizottság előtt, ahol négylábú barátjának felvételi vizsgán kell bizonyítani a társas életre való alkalmasságát. A bizottság engedélye nélkül nincs költözés, mert olyan ebnek, aki…..
Lótuszom Példakép díjat kaptam 2009.08.28 18:04:00
Megkaptam írói munkásságom első díját, a "Példakép díj"-at.Szívből köszönöm!:)Az alábbi linkben erről bővebben olvashatnak a ráérők, aki viszont csak a szűk tényekre kíváncsi, kérem olvassa el a csatolt cikk két rövid idézetetét..., a…..
Szeretettel hívok, várok minden érdeklődőt az Ünnepi Könyvhét pénteki - 2009. június 5. - dedikációjára, ahol nyomtatásban első alkalommal megjelent írásaim kapcsán 13.30-tól 14.00 óráig dedikálhatom a "Szavak csillámló hóesése" című antológiát, az ACCORDIA…..
 Van egy növény, aminek ezt a nevet adták, csodagumó. Természetesen nem véletlenül nevezték el a Kelet-Indiából származó növényt így, hiszen valódi csodát produkál virágzásakor. A krumpliszerű gumót csak le kell tenni egy tálcára, és nézni, amint a szemünk láttára…..
Lótuszom A szivárvány üzenete 2012.07.03 06:23:00
    A tudósok szerint a szivárvány nem más, mint fénytörés. Az esőcseppeken megtörik a fény, majd spektrumára bomlik. Vagyis, nem több és nem kevesebb, csak egy optikai jelenség. Nem kell hozzá más, csak napfény és esőcseppek, de öntözőcső segítségével mi magunk is…..
    Felvételek bizonyítják, hogy már az anyaméhben is mosolyog a magzat. Megszületése után pedig azonnal, tanulás és utánzás nélkül ragyogtatja fogatlan szájacskája széthúzásával a világra derűs, elégedett mosolyát az újszülött.  A mosoly mindennapjaink egyik gyakran…..