Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mnorci

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez nem egy képzelt riport egy amerikai popfesztiválról, hanem egy valóságos beszélgetés a barátnőmmel. Ő segítette világra a lánykát. Sokat beszélgetünk amúgy is a szakmájáról, meg persze sok egyébről is. Annak idején magam is meglepődtem, hogy ezt a szakmát választotta,…..
mnorci 2009.03.29 17:28:04
Sziasztok!

Páczai doktornőről csak jót tudok mondani én is, ugyanis egy hónappal ezelőtt nála szültem a Dél-Pestiben! Nagyon szimpatikus a vele készült interjú is:)
A terhességem kezdete óta ő gondozott, már többen ajánlották nekem, és én is csak ajánlani tudom mindenkinek. MIndenképpen női nőgyógyászt kerestem, valahogy nem tudtam elképzelni, hogy férfi vezesse a szülésemet, és az, hogy neki két gyermeke van, külön biztosított arról, hogy ő pontosan tudja, hogy egy szülőnőnek, ill. várandós kismamának mire van szüksége, mit hogyan kell közölni stb...
Nagyon jó volt, hogy szülésznőt is választottam, Gizivel szokott együtt dolgozni, nem is tudom mi lett volna, ha nem lett volna ott végig a vajúdás során, mert teszemazt többen szülünk egyszerre...az én szülésem ugyanis elég gyorsan zajlott, három óra alatt, nagyon gyors kitolással született meg a lányom, természetesen szakadtam is, de gyönyörűen rekonstruálta a gátamat a Doktornő, profi munkát végzett, Gizivel egyetemben:)
én a G1-be járok hozzá, most megyek majd kontrollra, nagyon igényes hely. Én úgy vagyok vele, hogy inkább járok magánrendelőbe, mert egy Kórházban sose lehet kiszámítani, hogy éppen rá fog-e érni mikorra megbeszéltük, és szerintem neki is jobb, hogyha behívják operálni, vagy bármi sürgősség van, akkor nem azon agyal, hogy hányan várják, és majd jól szemére vetik, hogy miért nem jön időben. Így meg a "fizetéssel" sincs gond - mert ez mindig egy kényes kérdés ugyebár-, főleg ha a Kórházban gyakorlatilag csak munkaidő után tud "magánbeteget" fogadni. Én fizetek szívesen, bár tényleg kellemetlen érzés mindkettőnknek...