Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyolcasesküdt

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fáymiklós Valamit mondani kell 2017.10.25 07:26:00
Nyilván kínos és értelmetlen bármit hozzátenni a Marton László-ügyhöz, meg ha az ember róla beszél, akkor magáról is beszél, vegyetek példát rólam, mennyivel jobb fej vagyok mint a rendező úr. Nem is róla szólnék, hanem a Vígszínház tegnap kiadott közleményéről, ami ötször is megérkezett a…..
nyolcasesküdt 2017.10.25 17:01:28
@MACISAJT: ez a komment legalább szellemes volt.
Amúgy búcsúzom az FM-blog látogatásától. (És nem a kommentek meglepő sokasága és színvonala miatt. A közérzülettel, úgy vélem, azok teljesen adekvát megnyilvánulások.) DE a blogger FM beszállása ebbe a gusztustalan szappanoperába, elvette a kedvem az egyébként kedvelt írásaitól. Ahelyett, h beismerné, h. ez faux pas volt részéről, egyedül a hazudás vs hazugság kérdéskörben veszi fel a kesztyűt. Hát agyő!
fáymiklós Örökre szépek 2017.10.19 08:10:43
Ma harminc éve, hogy meghalt Jacqueline du Pré, sokat szenvedve, a sclerosis által szétgyalázott testben és szellemi állapotban. Vannak ilyen történetek, amikor az ember nem érti pontosan a Jóisten szándékait, minek ezek a hihetetlen adottságok, zenei és előadói istenáldások, ha huszonhét éves…..
nyolcasesküdt 2017.10.20 14:32:56
www.youtube.com/watch?v=ZZdXoER96is
A J. Pré-vel a YoutTube egyik leglátogatottabb zenés dokumentumfilmje, a Pisztrángötös a fiatal Pinchas-szal, Isaac Sternnel, Mehtával, Jacqueline-nal, Perlmann-nal. Igazi örömzene, csupa életigenlés.
fáymiklós Kiri 2017.09.14 07:27:50
Ez is megadatik. Nem nagyon gyakran, de előfordul, hogy az ember rendíthetetlenül büszke maradhat a választottjaira. Most éppen Kirire, Kiri Te Kanawára, aki tegnapelőtt jelentette be a visszavonulását. Pontosabban: nem azt jelentette be, hanem azt, hogy már vissza van vonulva. Egy éve. Köszöni, nem…..
Szokásos sztori. Pali (mégsem hívhatják Henriknek) lelép otthonról. Kiugrik a korai, hirtelen felindulásból elkövetett házasságból vagy az elől, kapuzárási félelem, félelem a kapuzárási félelemtől, mindegy is: benőzik, s hirtelen és “váratlanul” elhagyja Erzsit. Új életet kezd, Erzsit le se tojja,…..
fáymiklós Bevándorlózene 2017.01.29 07:59:19
Onnét lehet tudni, hogy a törökök nem foglalták el Bécset, hogy olyan kedélyes az emlékük. Pipák, turbánok, török indulók. Mozarttól és Beethoventől egyaránt. Nálunk bezzeg nem akadt senki a 18. században, aki valami jópofa zenét írt volna törökös mellékízzel. Ahogy senki nem akadt mostanáig, aki…..
Naszóval itt az Artisjus válasza a főként a MAHASZ-t ért támadásokra: Július 7-én „Miért maffia az Artisjus?” címmel jelent meg poszt a Homáron egy névtelen „szakmabeli olvasótól”. A poszt több ponton (2., 4., 5., 6.) azt hiszi az Artisjusról, hogy ő a…..
nyolcasesküdt 2010.07.13 07:23:49
@hha96: LÓLÁB!
Összességében annak az ára sem olcsóbb, mert a fele selejtes. Ez tapasztalati tény! Nem szólva arról, hogy az ilyen bújtatott reklámot a fórumokban ügyesen elhelyező dealerek tök hülyének nézik a kommentelőket. Marketingből jeles, etikából elégtelen.
nyolcasesküdt 2010.07.13 10:41:14
@AvgDvl: Kár hogy túlcsomagoltad az üzenetedet. Tényleg vannak ilyen "üzleti modellek" ? De hát a jogdíjat gyártás előtt be kell fizetnie a kiadónak a sokszorosított mennyiségre, nem?
UPDATE: Itt a nagy felindulásban alapvetően keveredett össze a szezon a fazonnal, minthogy a népszerű DJ-razziákat a MAHASZ intézi, továbbá a matricákat is a ők adják az üres adathordozókra. Az Artisjus ettől függetlenül az őket érintő kérdésekben hamarosan önálló posztban…..
nyolcasesküdt 2010.07.07 15:44:13
@Axum: FEJÉN TALÁLTAD A SZÖGET: "nem kell itt jogászkodni." mondod, milyen igaz, ennyi okos ember csak többet tud mint a tételes jog. Le vele! Le a joggal, le mindennel, amiben a jog szó egyáltalán szerepel. Milyen szerencsére , egy-egy hozzászóló helyettünk gondolkodik, heccel minket, mi meg hagyjuk magunkat, ő meg röhög a markába, mi meg egyre vadabbakat mondunk, rálicitálunk durvaságban, légből kapott legendákat dagasztunk tovább, és a gyülölethullám lassan maga alá temet, már nem különbözünk senkitől. Jól érezzük magunkat, hát nem ez a lényeg.?
Nagyjából egy időben két független kutatás is arra a megállapításra jutott, hogy éppen a fájlcserélő magánszemélyek azok, akik egyébként a legtöbb pénzt hagyják a szórakoztatóipari kiadóvállalatoknál, és hajlandók lennének még több pénzt költeni filmért és…..
nyolcasesküdt 2010.06.09 15:04:00
@- Capri -: Hogy ti ott Norvégban milyen finom emberek vagytok. Talán kicsit túl elvontak, hogy ne mondjam: szemérmesek.
"Belehúz a szerzői jogi lobbi", "Már a netes letöltés is jogdíjköteles" - effajta címek lepték el a magyar sajtót a hét elején, azt követően, hogy megjelent a jogvédő iroda legújabb jogdíjtáblázata - sajnos, ne hallgassuk el, először az Index is belefutott a…..
Kész kabaré, ami tegnap óta és a mai napon folyik az MSZP-ben és az SZDSZ-ben. Így kell lerombolni a kormányzó képességbe vetett maradék hitet is. Így foszlik szét a legitimáció. Óráról -órára. Gyurcsányt tudatosabbnak gondoltam - ami itt történik, az egy vezető…..