Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KGBT

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tumblren találtam ezt a gyöngyszemet, egyben felfedeztem az oldgamemags Tumblr-oldalt, ahol régi játékmagazinokból találhatók szkenek - főleg régi játékok értékelései, de azért van pár csodás korrajz is. Például a lenti cikk, ami a Vidiot magazin 1983-as számában jelent meg,…..
Angyallány. Fekszem az ágyon. Moziklip. Törd be a szívem. Tűzvarázsló. Várj, míg felkel majd a Nap. Csak pár olyan V'Moto Rock-sláger, amivel lehetett volna emlékezni a tegnapelőtt elhunyt Herpai Sándorra, aki egykoron a zenekar dobosa volt, és akit kihűlve találtak meg egy…..
A Lángoló Gitárok kedvenc popsztárja, Justin Bieber (a képen ő van leopárdmintás felsőben) jelenleg őrizetben van Miamiben. Olyan dolgot csinált, amit nem lett volna szabad, főleg mert még csak 19 éves: gyorsulási versenyen vett részt egy kölcsönzött Lamborghinivel, és ha ez még…..
Egy furcsa meghívó érkezett ma a szerkesztőségbe. Tisztelt Szerkesztőség!A Magyar Kerékpárosklub és  a Bringázz Sopron Egyesület szeretettel várja a sajtó képviselőit sajtótájékoztatójára.A sajtótájékoztató keretében a Magyar Kerékpárosklub a Bringázz Sopron…..
KGBT 2014.01.21 00:27:56
@Jean-Baptiste Emanuel Zorg: És persze, vannak böszme bicajosok, ahogy paraszt autósok is, de hát mikor nem voltak :)
KGBT 2014.01.21 21:40:31
@Jean-Baptiste Emanuel Zorg: inkább erre gondolok
KGBT 2014.01.21 21:42:02
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
KGBT 2014.01.14 22:37:32
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: Ugyan már, kiragadott mondat xD Ezek szerint, ha megölelem a kutyámat, mert szeretem, az is egy illúzió, az érzelmeim illúziója, meg kb. minden viszonyulásom?
KGBT 2014.01.14 22:40:05
@RSomell1927: Na, ezennel téged is utállak xD!
KGBT 2014.01.14 22:59:06
@Barakkah: Akár igazad is lehet, de az is lehet, hogy szolipszista vagyok és teljesen hidegen hagy a véleményed :)
Hollandia budapesti nagykövetsége kedden jelentette be, hogy meghalt Robert Milders nagykövet. Robert Milders 2009 májusa óta volt a Holland Királyság rendkívüli és meghatalmazott magyarországi nagykövete. A nagykövet 1948. július 30-án született Hágában. Budapesti kinevezését…..
KGBT 2012.08.22 01:03:16
@dr. Közbiztonság Szilárd:

Miért nem rúgod le őket? Már úgyis fekete öves szájkarate mester vagy. Most kéne cselekedni, mert egyre kevesebben vagytok, mi bringások meg szaporodunk mint a nyulak, szedd már össze magad, mielőtt még késő lesz:)
KGBT 2012.08.23 00:26:41
@venszivar:
Trollokra, meg hülyeségre is igaz, te is tudod, hiszen benne élsz!:)
Az ukrán nép büszkeségének feminista névrokonával, Alexandra Sevcsenkóval a Der Standard c. osztrák napilaphoz kötődő, nők szerkesztésében álló online magazinon jelent interjú, aminek a témája a Femen nevű feminista mozgalom volt, akiknek a céljait a világ általában…..
comment:com Ne félj visszaütni! 2012.05.30 16:00:00
Az HBO csütörtökön este egy újabb erős dokumentumfilmmel támadja meg a habkönnyű romantikában elveszett nézőit. A Fehér kard egy vak magyar férfiről, Németh Vilmosról szól, aki sikerrel vette fel a harcot fogyatékosságával, és ma már hálás, hogy a sors ezt a lapot osztotta…..
Sziasztok!Az alábbi linken egy érdekes hirdetést találtam. Az "érdekessége" az, hogy alázatosan viselkedő alkalmazottat keresnek. A legszomorúbb, hogy a facebookon az ismerőseim egy kivétellel nem háborodtak fel ezen. Én máig nem tudok napirendre térni, hogy ilyen hirdetés…..
KGBT 2012.04.30 23:38:48
@eax_: Így is van, nem kell oda menni dolgozni.

Meg ne menjen pincérnek se, tudni illik felSZOLGÁLÓ.
Ha szippantós kocsira keresnek sofőrt, ne írják bele, hogy sz@r meló?
Ez egy ostoba cikk.
Egy héttel az HBO-premier előtt megnézhettük a második évad első két részét, és természetesen az állunkat keresgéltük a padlón. Ha az eddigi, vérben, izzadságban és egyéb testnedvekben tobzódó tíz rész annyira volt durva, mint egy baráti hátbaverés Khal Drogótól, akkor az új részek mindegyike egy…..
KGBT 2012.03.25 21:11:43
@Sendmailto: Köss bele a négercsókba is légy szíves...
Szerkesztőségünk nem bírt szó nélkül elmenni a Magyarok Világszövetségének sajtómeghívója mellett, sajnos azonban egyelőre nem találjuk a szavakat. Szóljon inkább helyettünk a sajtómeghívó:A Magyarok Világszövetségének Elnöksége tavaly decemberi ülésén döntött…..
Legutóbbi posztunkban egy felhívást közöltünk, melyben arra kértünk dubajozáson átesett nőket, hogy álljanak ki a blog olvasói elé, és meséljék el személyes tapasztalataikat. Ezen felbátorodva, Lilla elhatározta, hogy megosztja élete rövid történetét és egy érdekes írást…..
KGBT 2012.01.29 18:45:39
@Hajdú Peter:
Nem igen vagy tisztában az arab kultúrával, felteszem:) Ott a nők nem igen tartanak szertőt,a homoszexualitást pedig nem ismerik el. Persze egy eldugott pincében futószalagon hághatna pár zugbuzi, de sztem nem élveznéd.
Mi történt volna még tizenöt éve is, ha a közszolgálati tévé egyik munkatársa kiáll egy csendes mező közepére, és bejelenti, hogy az Operaház elé meghirdetett tüntetés érdeklődés hiányában elmaradt? Semmi, legfeljebb a vidéki kisgazda nézők, akik nem ismerik Budapest…..
KGBT 2012.01.04 17:20:54
@szemeteske: Így kesereg egy szolgalelkű.
Varga Juditot is jelölték a televíziós Oscarként emlegetett Emmy-díjra látványkategóriában az 1490-ben játszódó Borgiák-sorozatért Francois Seguin látványtervező és Jonathan McKinstry supervising art director mellett. A kanadai-ír-magyar sorozatot - amiben Rodrigo Borgiát, VI. Sándor pápát Jeremy…..
A centrális határeloszlás–tétel heurisztikusan azt fejezi ki, hogy sok kis független, véletlen hatás összegződése közel normális eloszlású, és így magyarázatot ad arra, hogy miért találkozunk gyakran olyan véletlen mennyiségekkel, melyek jól közelíthetőek normális…..