Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szedbattrú

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először játszott bajnokin a világbajnokság óta Simon Ádám, gólt is lőtt rögtön. Gosztonyitól ez nem olyan meglepő, ő már a másodikat szerezte Egyiptom óta, összesen a negyediket a szezonban. Présingert viszont mintha elfelejtette volna a Videoton, vagy legalábbis Mezey György.…..
comment:com Fábry celebeket aláz 2009.09.18 11:00:00
Fábry Sándor celebeket aláz, mi? Egy óra tömény szívatás, kacagás, porba tiport Rubint Réka, vetélkedőbe oltott Fábry Show, amiben a szabadjára engedett mókamester szétszívatja a tahó magyar celebvilágot, ugye? Nagy francot, Fábry nem szívatott senkit, maximum a nézőket.…..
bodoky Egyik kutya, másik eb 2009.08.11 21:02:00
A Hagyó-Kocsis meccs igazi nyertesei az adófizetők: a titánok harca nélkül soha nem derült volna ki ennyi korrupciógyanús eset...
Sem a BKV felügyelőbizottsága, sem Kocsis István nem hozza nyilvánosságra, mivel tisztázta az MVM szállodaügyében játszott szerepét a BKV vezérigazgatója. A felügyelőbizottság szerint személyes adatokról van szó, amiket csak Kocsis tárhat a közvélemény elé, maga Kocsis…..
A világ BMX-közössége együtt szörnyülködött a napokban Shuan Haddlington miatt, akinek semmi komolyabb baja nem esett. Eltörött viszont alatta a verseny BMX váza, amikor a Bristoltól nem messze, Shepton Mallet-ben rendezett National Adventure Sports Show-n harmadszori nekifutásra…..
Félrefordítások Sarokszelep 2009.05.26 10:08:29
István öntevékenyen megoldott saját maga számára egy rejtélyt, majd dicséretes módon ezt velünk is megosztotta. Tanuljunk hát:Régóta rejtély volt előttem, hogy miért hívják sarokcsiszolónak a sarokcsiszolót, sarokszelepnek a sarokszelepet, mikor semmi sarok nincs bennük.…..
„Nem azért jöttem Magyarországra, hogy a Turullal dolgozzak. Véletlenül vettem észre a szobrot, amikor busszal a Budai hegyekbe tartottunk. Egyébként a Szoborpark szobraival foglalkoztam, ott kinn töltöttem minden időmet” – mondta az Indexnek Liane Lang brit…..
Tony Blair és a New Labour egykori főideológusa a klímapolitikáról írt könyvet, és az olajhozamcsúcs miatt aggódik...
szedbattrú 2009.05.28 20:04:01
@tónibácsi: Azért hívták Grönlandot annak ami ma is, mert Vörös Erik nehezen tudta volna rávenni a követőit, hogy jöjjenek vele a befagyaseggünk szigetre. Ez egy szimpla hazugság volt, de ezek szerint még most is benyalják.
szedbattrú 2009.05.26 21:20:00
@fergeteg: Íme egy ún. szkeptikus vélemény. Hihetetlen, de ezek szerint még mindíg van belőlük.
szedbattrú 2009.05.26 21:27:17
@gyuribacsi: fene mód igazad van. Én is rühellem ezt az önző emberközpontú gondolkodást. Elég szomorú, hogy még ez a faszi is csak úgy tekint a bolygóra mint valami konyhakertre.
Valakinek (aki nem én vagyok és van némi tekintélye) ki kéne már mondani : nincs hely 6-7 milliárd embernek. Abba kéne hagyni az olyan baromságokat, mint pl: "...szaporodjatok és sokasodjatok..." vagy a másik kedvencem a "fenntartható fejlődés"
Ausztráliában kötelezővé tették a kerékpárosoknak a sisakhordást. Egy nem kifejezetten prohelmetista holland, Piet de Jong, miközben a Sydney Macquarie Egyetem matematikai tanszékén tevékenykedett, magánszorgalomból gyártott egy modellszámítást, hogy igazolja gyanúját, a…..
szedbattrú 2009.04.30 20:59:37
@Fedor: Legyen már úgy, hogy aki akar az vegye fel. Miért kell állandóan gyereknek nézni az embert.
Én pl. sose hordtam, nem is fogok. Vállalom a következményeit. Estem 2-3 alkalommal akkorát, hogy gipszben kötöttem ki, soha nem sérült a fejem.
Miért kell mindent álandóan túlszabályozni
A NY Times mai címlapjától volt ismét hangos a magyar média. Ám kiderült, hogy felesleges volt a nagy aggodalom, a nagy múltú amerikai napilap ugyanis az évtizedek óta tartó Lazio-Róma ellentétekről beszélt, és nem a magyarországi romaellenességről. (A képre kattintva látszik,…..