Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tsongor

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na mi va(n)!? Cs party 2009.06.30 17:13:49
Hejho!Holnap, azaz szerdán este party nálam, mindenkit sok szeretettel;) jertek jertek nosza járjunk táncot!p..
Élt egyszer egy pap, aki esküje letétele után elindult világot látni. Hosszú éveken át vándorolt, mígnem elérkezett egy Isten háta mögötti kis faluba. Itt az általa hirdetett vallásban hittek, de templomuk nem volt; a legközelebbi, majd 25 km-re levő kisvárosba jártak templomba.…..
Na mi va(n)!? Misztikus esemény! 2009.05.24 19:52:00
Szóval a következő elég érdekesnek mondható történetnek szerintem pont itt van a helye!:)Szóval nagyon kedves németlandban élő nővéremnek van egy kis lakása zúglóban, páran már ismeritek bizonyos alkohol fogyasztási célokra használtuk rendszeresen évekkel korábban....Ebben a…..
Hát tér:Ha háttal nem kezdünk mondatot, akkor hogy kezdjük azt, hogy "Háttal nem kezdünk mondatot!" ?..
Tsongor 2009.05.21 16:43:53
Nedves nagyérdekű!Pár sorban otthon jelentkező technika próblémáimról szeretnék írni, hogy eddig blogra vetett soraimból ne arra következtessetek, hogy teljesen autista és diszgráfiás bolond vagyok. Komoly gondjaim vannak az otthoni gépen az "e" betűvel...nem igazán…..
Tsongor 2009.05.21 16:39:45
Nah tényleg elég durva így ez a dolog. Tegnap éppen nyugodtan bár de egyre fokozódott hangulatban iszogatunk a Duna parton és Pisti hatalmas ötletéből tervezgetjük ezt a blogot. Ugye hogy majd jól mindenki ide ír mindenkit és igazi webkettes komjúnitiként kihasítjuk szeletünket a…..
Na mi va(n)!? Lol állapotjelentés 2009.05.20 00:13:00
"Láttam én már macskát szarni.." - árad a közhely Csongi szájából, majd pár pillanatra rá ágreccsenés hangja hallatszik hamisan, rá 15 szempár néz a sötétben magasra.. S Lol mind a 100 kilójával megadja magát a gravitációnak.. Valaki szerint 6, szerintem cifrázzuk 8…..
Megszereztük a 2009-es érettségi írásbeli feladatsorait!   Biztonsági okokból csak május másodikán éjjel aktiváljuk a letöltő linkeket, de még így is lesz egy bő nap a kidolgozásra. Nyomatékkal kérjük, hogy ne reklámozzátok az oldalt, ha kitudódik a dolog, biztosan…..