Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CuckOO

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lenti kép csütörtökön készült, 21:40 után, az 1-es vágányon álló Székesfehérvár felé induló személyvonatról. A hiba az a képen, hogy a vonatnak 21:38-kor el kellett volna indulnia, de csak 22 óra után találtak rá mozdonyt, így jó 30 perc késéssel, 22:10 körül indult…..
MÁV-figyelő Vizet oszt a MÁV 2009.07.22 15:40:00
Az előbb szálltam fel a vonatra a Déli pályaudvaron. A karám bejáratánál álló őrök minden utastól megkérdezték, kér-e vizet, és aki igen választ adott, annak a kezébe nyomtak egy viszonylag hűvös, szénsavmentes félliteres Nestlé Aquarel ásványvizet. Nem tudom, hogy ez…..
Gál M. Elhunyt Michael Jackson 2009.06.26 00:40:00
Rövid ideje figyelem a vezető hírportálokat és a nagy angol hírcsatornákat, hol arról számoltak be, hogy jelenleg nem megerősített információk szerint 50 éves korában elhunyt Michael Jackson. Az énekes eszméletlenül találták házában, a mentők érkezésekor már nem lélegzett.…..
A héten kaptam Nemes Attilától, a fesztivál szervezőjétől új infókat a fesztiválunkról.Már a tavalyi buli kiegészítő programjai is a sport jegyében teltek, az idein pedig meg kívánják erősíteni ezt a vonalat azzal, hogy hagyományteremtő jelleggel megrendezik az „Első…..
A szervezőktől megkaptam a fesztivál programját. Két színpadon, egy sátorban és a nagyszínpadon egymás nem fedve zajlanak majd a koncertek. Előbb a várható tűző napsütés elöl a sátorba húzódva, majd koraestétől a nagyszínpadon, 23 óra után pedig - valószínűleg a béke…..
CuckOO 2009.05.05 16:50:35
@annacsek: olyan zenekarokért még 1500 ft-ot sem vagyok hajlandó kifizetni, akiket egyáltalán nem is ismerek. Kivétel a 30y, mert az a MUSE-nak volt az előzenekara a koncerten és ott hallottam pár számukat, de nem lettek a kedvenceim. Ezáltal nem fogok azért jegyet venni, hogy jövőre jobb legyen...

Mellesleg a 30y is csak sátorban......
Utoljára decemberben sztrájkoltak, akkor is csak a VDSZSZ. Most sem tudni még, csatlakozik-e a Vasutasok Szakszervezete és a Mozdonyvezetők Szakszervezete. A VDSzSz április 30-án tart 18 órás munkabeszüntetést. A VDSzSz Szolidaritás április 30-án nullától 18 óráig tartó…..
CuckOO 2009.04.15 16:18:16
@bodri29: Igazad van, nekem is pont ez jutott eszembe, mellesleg 2 ballagáson is ott kéne lennem tehát nagyon jó


Ha a hülyeség fájna... esküszöm ezt az embert be kéne záratni egy ''sztrájk'' nevezetű betegséggel valami sárga házba. Mindig felhúzom magam rajta :@
Mióta megalakult a MÁV-Start, mint vasúti személyszállító részvénytársaság, a vasút fejlődése láthatólag beindult. Persze lehet azt mondani, hogy hülye vagyok, de ez szerintem így van. Legalábbis az elővárosban. Újból középpontba került az utas. Olyan fejlesztések indultak…..
Új MÁV blog Haldoklik a vonat 2009.03.26 06:06:00
Személy szerint imádom, amikor a vonaton utazókat nem tájékoztatják, hogy mégi mi a SÜN-ért nem megy a vonat. Edina esetében nem egy jegyvizsgáló teljesített szolgálatot, de mégsem sikerült tájékoztatni az utasokat, hogy bizony gebasz van. Még szerencse, hogy nem órákat…..
CuckOO 2009.03.29 08:38:19
@Mesteri Margarita: Nem voltam ott, de elég sokat utazom vonattal, a 7 napból körülbelül hatszor oda-vissza, és van olyan, amikor mind a hetet. Elég sok késéssel találkozom, főleg, amikor reggel a 8:21-essel szeretnék menni, ami Tapolcáról jön. A tapolcai vonatról azt kell tudni, hogy már az a csoda, amikor nem késik 20 percet.(azért nem megyek más vonathoz, mert én busszal megyek ki az állomásra és nincs rá lehetőségem) És amikor bemondják a késést, kiírják a kijelzőre, és attól még, hogy 20 perces késéssel beérkezik a vonat, nem veszik le azért, mert már bent áll az állomáson. Sőt, általában még akkor is ki van írva az a vonat, ami már kb 10 perce elhagyta az állomást. Pont ezzel találkoztam pénteken. Azt hittem, hogy késik, csak nem írták ki, aztán amikor az én vonatom feltűnt, akkor leszedték és kiírták azt ami jön.
És ott állt a tömeg, rengeteg ember, ami Érd-felsőn nem Budapest irányában elég meglepő, hiszen már azok az emberek is megérkeztek, akik a 14:10-es vonattal akartak utazni.
A mozdonyvezető pedig ide-oda rohangált a vonat mellett, akkor is amikor még ki lehetett nyitni az ajtókat... nyilván tájékoztatta a kalauzt, és az lett volna a korrekt, hogyha végig szállingózik a vonaton és bekiabálja hogy ezért és ezért állunk.