Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Legyen a te neved...

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
Miközben a magyarországi választások második fordulója zajlott, szűk körű, de élénk és üdítő eszmecserét folytattam laptopomról a Facebookon tegnapi aforizmám okán ("Világnézeti kompromisszum: Isten hozta létre az Ősrobbanást."). Eközben egy (árulkodó?) megjegyzésemmel kapcsolatban felmerült, hogy…..
bdk blog archívum Mást - SMS-hír 2009.09.04 18:33:00
Valami        VALAMI egészen mást     egészen mást kellene csinálni. ____________   Mobilmarketing szolgáltatás - sms üzenetek továbbítása magyar és külföldi mobilhálózatokra, marketing kampány lebonyolítása kis- és nagyvállalatok, intézmények megrendelésére: tömeges sms-küldés, Gateway SMS:…..
Legyen a te neved... 2009.09.05 19:29:43
bdk blog archívum Ökofolyosó 2009.05.28 09:31:00
Olvasom, hogy zöld ökofolyosót nyitnak az ukrán-lengyel zöldhatáron abból a célból, hogy a szögesdrót kerítés által elválasztott területek között szabadon mozoghassanak a  vadállatok. Az elszigeteltség miatt ugyanis kipusztul-hatnak az amúgy is veszélyeztetett, a Vörös Könyvben szereplő védett…..
Legyen a te neved... 2009.05.28 20:47:06
@BDK piréz: Önáltatás a szabadásgot pszihés folyamatokhoz, vagy a birtoklás elfogadható szintjéhez kötni. Csupán. You have me there. A komcsik abban hittek, hogyha a paraszt elmehet a faluból a gyárba, akkor szabad lesz. A Tarkovszkij féle viráglelkek a komcsik tövében nem álmodhattak másról, mint irányítatlan képzelgésről. Ma meg mind a kettőt leszarjuk. Izlés szerint az egyiket, vagy másikat. Ilyenkor születnek az ilyen mondatok mint: Tvoja szvoboda eto radio prijamnyik. A véleményem közepe: a szabadság lelki, intelektuális, szellemi választási képesség és politikai, gazdasági, anyagi rendszerek élhetővé halmazából áll össze.
Legyen a te neved... 2009.05.29 08:43:39
@Dorothy***: Ez szép.
Orbán Viktor Ungváron - kettős állampolgárság Érdemes volt egy hónapot késnie a KMKSZ-nek azzal, hogy megünnepelje fennállásának 20. évfordulóját, mert most aztán azt hallhatta a tagság Ungváron Orbán Viktortól, amit hallani akart. Hogy a kettős állampolgárság…..