Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bajkonur

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amióta van ATV, azóta velünk van, minden vasárnap, csak a fikuszok fejlődnek a háttérben, a lényeg ugyanaz marad. Ez az a show, amiért az egész ATV Friderikuszostól, emelt díjas telefonos játékostul még létezik, ez a lényeg, a többi csak körités. Persze nem hiába,…..
A zugügyvéd különös történetet kapott egy vicces kollégától. A cikázva menekülő lángoló korcs sajátos jogértelmezéssel akár közveszélyt is okozhat: Amikor ügyvédjelöltködtem, a főnököm rámsózott egy ügyet. Egy szerencsétlen öregasszony libáira rendszeresen…..
bajkonur 2006.07.26 16:03:49
A Léderer-Kovács kettősnek nagy ziccer lehetett volna a tegnapi Portugália-Franciaország mérkőzés, hiszen a másik elődöntőn nyelvészeket és jóérzésű embereket a sírás környékére kergető Urbán dúlását kellett volna felülmúlni - de nem így történt. Azt nem tudom, hogy…..
comment:com Igazi seggfejek 2006.06.29 14:01:00
Mondjuk ki: a Sláger Rádió reggeli műsora, a Bumeráng, tulajdonképpen azért a leghallgatottabb, mert a legbunkóbb reggeli műsor is egyben, mindannyian szeretjük azzal a bizsergető érzéssel kezdeni a napot, hogy amíg mi még csak a Maci-kávénkig és a vajas-mézes kenyerünkig…..
Amanda, TJ Hooker, Starsky, Brandon, Brenda és Hutch. A kérlelhetetlen ultrakonzervatív rendőrjárőr, a televíziózás első metroszexuális zsarupárosa vagy éppen a modellképzőnek álcázott Los Angeles-i középiskola mindennapjai. Ezekkel járult hozzá a televíziós történelemhez,…..