Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chipie_ambrosia

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv mindenki!Nem kell félni, nem tüntem el, nem is hanyagolom a magasságilag hátrányossan megkülönböztetett gonosz szerzeteimet, csak nem akarok pár naponta feltenni új WIP képeket, majd akkor jön a következő update, ha alapozásra készen lesz az osztag warrior. Megjött a…..
chipie_ambrosia 2009.05.06 13:53:35
Dawi-Zharr expedition force1 Chaos Dwarf Hero @ 111 Pts     General; Heavy Armour; Shield     Black Hammer of Hashut [45]1 Chaos Dwarf Sorcerer @ 150 Pts     Magic Level 2     Dispel Scroll [25]    …..
Project: Dawi-Zharr Hadigépek 2009.04.14 17:52:00
Még nem sikerült megszereznem a GSem, de gondoltam addig se hanyagolom a projectet, befejeztem festését a varázslónak, valamint csináltam 3 hadigépet. A varázslónak a bőrével egyáltalán nem vagyok megelégedve, próbáltam valami gonosz démonikus elfajzott bőrt, hát nem nagyon…..
Méghozzá az első, sereg avató, a tápos új Vámpírok ellen. Nagyon nem készültem rá, ezt a listát hoztam, azzal a módosítással hogy az egyik varázslónál Staff of Sorcery volt, mert szerintem az nagyon jól jön az 1 kockával varázsoló ellenfelek ellen. Fireból varázsoltam, mert…..
Nagyon elégedett vagyok a kalap kinézetével, a 2 nyomdás arcmaszkal nem, viszont a frogman egész jól néz ki így :) Már már káosztörpös kinézete is van az "osztagnak"...