Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsebninja

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Prücsöknóta Nemtelen barátság 2018.06.05 00:32:28
Fiús gyerek voltam. Tinédzsernek is fiús voltam (őszinte sajnálatomra leginkább kinézetre). Felnőttként is még mindig gyakran érzem úgy, nekem férfilelkem van, beragadva egy ötvenkilós szőke lány testébe. Számlálhatatlan alkalommal hallottam anyámtól, milyen hálás volt azért felnevelésem rögös és…..
Durva bakit, vagy ha úgy tetszik, kegyeletsértést követett el a királyi televízió stábja: pénteki reggeli műsorukban, a Ma Reggelben ugyanis elfelejtették levenni az ÉLŐ feliratot arra a kis időre, amíg lejátszottak egy amúgy a szerkesztőségünkben nagy tetszést arató…..
Subba MÁV 2012 2012.12.15 19:49:37
zsebninja 2013.01.02 00:03:50
Régen volt toplista, ezt a hiányosságot pótoljuk egy gyalázatos oldalletöltés-vadászattal, ami miatt biztos megkapjuk a kommentekben, hogy már megint túlfűtjük a bulvárkemencét. Pedig az igazság az, hogy ezt a témát már 2009-ben a blog indulásakor kitaláltuk, csak nem akartunk…..
zsebninja 2012.10.18 18:27:53
www.youtube.com/watch?v=evD6-4eQGLE - Assassin's Creed Brotharhood
 „Forró ősz”, „megszorításokra készül a kormány” „megbukott a  matolcsyzmus” - ilyen és ehhez hasonló lózungok vezették be a sajtóban annak beismerését, hogy milyen tévútra is futott a kormány. A kénytelen fiskális restrikció…..
Annyit papolunk a nemzeti összefogás szükségességéről, pedig gyakorlatban ebből semmi nem valósul meg. Éppen ellenkezőleg: itt van például ez az Alkotmány, mely kb. az alap emberi és jogi értékeket rögzíti, olyan dolgokat, amiben nagyjából mindenki egyetért. Lényegében…..
Visszamenőleg megváltoztatja tudósítását, majd helyreigazítást kér az önkormányzati média. Volt egy gyerekeket megmérő versengés Debrecenben, aminek furcsa környülállásai annak kikövetkeztetésére adtak okot a szemlélődőknek, hogy netalán hatalmi beavatkozások…..
Durva Nem értem a rinyát 2011.01.07 21:16:00
Mindenféle állampolgárok könnyei fürdetik Magyarország utcáit, tereit, amióta a Fideszes többségű kormány bejelentette, ráteszi a kezét a magánnyugdíj-pénztárakban felhalmozott zsetonra. Nézzük sorba, hogy az isten adta nép miket pityereg..."A Fidesz ellopja…..
zsebninja 2011.01.09 01:07:49
Gondolom, kedves AdamT a te családod egy tagjának sem kell attól félnie, hogy a nyugdíjazása előtt 5-6 évvel elveszíti az állását.

Az a helyzet, hogy a nyugdíjad túlnyomó részét az utolsó pár év fizetése alapján mérik, és ha kirúgnak az állásodból 58 évesen, akkor

1: esélyed sincs munkát találni
2: éppen emiatt minimális nyugdíjat fogsz kapni, még akkor is, ha korábban harmincegynéhány évig fizetted a nyugdíjjárulékot.

ezt az esélyt húzták ki az emberek lába alól. A mnyp-s pénz nem likvid tőke, hanem biztosíték.

"Az állam felajánl egy lehetőséget, amivel nem kötelező élned." - ez egyrészt baromira cinikus, másrészt hazugság. Akkor lenne ez felajánlás, ha az állami nyp többet kínálna, s mindeközben a mnyp rendszerben maradók számára minden változatlan maradna. Így ez pusztán zsarolás. Hadd mondjak egy példát:

Állam bácsi azt mondja: a bankban lévő pénzedre szükség van. Ha nem adod oda, akkor nem jár neked egészségügyi szolgáltatás. Ha odaadod, akkor visszakapod az 1%-át. Jó üzlet, nem? A bankban lévő lekötött pénz sem a tiéd, az ország szarban van, és hát megvan a választásod is...

"Mi a fasz az, hogy ellopja? Legfeljebb elkölti RÁNK, anyádra, apádra, hogy legyen nyugdíjuk! Tanároknak fizetésre, feleségednek GYES-re. Meg ilyesmikre. " - Persze, nyilván azért volt a rendszerváltás idején államcsőd közeli helyzet, mert az állam piszkosul jól gazdálkodik. Épp a "meg ilyesmikre" résszel volt a gond akkor is. Nem hiszem neked (ha egyáltalán éltél akkor) a szabadságvágy kellett volna, mert most szemlátomást együtt bólogatsz azzal a kormánnyal, amelyik magasról tesz az emberek szabadságvágyára.

Látom, mára nagyon sikk lett radikálisan fogalmazni, és még büszkének is lenni arra, hogy magasról szarunk arra, mi történik másokkal. Csak nem értem, hogyan fér ez bele a NER-be.

Szomorú, hogy az előző kormány alatt egy csomó adót megemeltek, egy csomó család tönkrement, a mostani kormány, aki az előző bagázs hibáinak köszönheti a mostani hatalmat, még azoknak a megtakarítását is elveszi, akiknek a feje épphogy a víz felett maradt.

Ha nem érted, amit leírtam, akkor majd pár év múlva érteni fogod. Mondjuk 30-35 év múlva, amikor kint tüntetsz majd a Kossuth-téren, és az akkori miniszterelnök azt magyarázza majd, hogy ő magasról leszarja, mint mondott 30 éve Orbán Viktor. Ahogy most is leszarjuk, hogy a mnyp bevezetése idején mint mondtak a 90-es években.
Varánusz Pá, kis mártírom, pá! 2010.12.11 08:00:00
A közönség elejtette szent tehenét tegnap este. Szíj Melinda a Megasztár 5 életében nagyjából először hagyta el az sms szavazás első helyét, és máris a kijárat felé vezető folyosón találta magát a ténytől. Még hallotta a búcsúdal utolsó taktusait, mikor elsírta…..
 Folyik a nagy nyugdíjügyi adok-kapok. A nép egyszerű fiai felháborodnak, hogy a kormány lenyúlta a pénzüket, a kormány meg úgy tesz, mintha éppen az elherdálástól mentette volna meg a polgárok félretett garasait. Az ellenzék igyekszik meglovagolni a kormányellenes hangulat…..
Senkitől. Nincs is nagyon kitől félnie. De ha nem fél senkitől, akkor miért tesz mégis úgy, mintha félne?Mert a helyzet nagyon így néz ki. A kétharmad birtokában előbb elintézték, hogy az új önkormányzati választási rendszerrel minden helyi testületben brutális többségük…..
Az MSZP kommunikációs tótumfaktumai hátramentek a fészerbe, előkotorták a nagypapa kivénhedt ágyúját (ami még a nagypapi nagyapjáé volt, 1849-ben dugta el az öreg), leporolgatták, kifényesítették - sokat dolgoztak rajta, látszik - , majd jó alaposan megtöltötték szarral, és…..
Van egyszer, hol nem van, van egy város, aminek a lakói nagyban szeretnek gondolkodni. Van templomuk a város közepén, amit nagynak tisztelnek. Van vasútállomásuk, az is nagy, meg az erdő a város szélén, de még a piac is nagy, bár új épülete jóval kisebb, mint a lerombolt régi…..
FérjBlog reggeli "bulvár" 2009.10.05 08:46:00
Gyönyörű szép hétfő reggelünk van: friss levegő, napsütés, mosolygós emberek. Meg lövöldözés, ami nem belföldi, nem bűnügyi, hanem bulvár hír. Bulvár hivatalosan: felszínes, gyakran félrevezető tartalmú, szenzációhajhász. Gyakorlatilag a semmitmondó érdekességek…..
A Zugügyvédnek az alábbi ügyet  egy híres-hírhedt blogger bejegyzéséből küldték át, mindenképpen jogi csemege, és ezért ne politikai szemszögből vizsgáljuk. Érdekes a felperes gondolkodásmódja, gondoljuk végig, az analógia alapján milyen jogi konzekvenciája lenne annak,…..
  A Magyarországi Szülők Országos Egyesülete azt szeretné elérni, hogy a felsőoktatási intézmények ne tagadhassák meg a diploma kiadását azoktól a diákoktól, akik érettségi vizsgát és záróvizsgát tettek. Egyszerűen törölni kell a C típusú nyelvvizsga-követelményt…..
gombapresszó 200 írás / update 2009.05.07 23:55:00
Amennyire figyelemmel követem az eseményeket, egy törpe minoritáshoz fogok tartozni a véleményemmel, miszerint az új 200 forintos érme minden idők egyik legocsmányabb pénzérméje. Ennél lejjebb már talán csak az eggyel ezelőtti, az 1992-től 1998-ig forgalomban lévő példány volt.…..
Modorosblog Az állásinterjú 2009.03.28 18:18:00
-Üdvözlöm, kedves Szilvia, köszönjük, hogy eljött. Röviden bemutatom a hölgyeket a német piacról: Szedlacsek Miranda és Vonhinten Helga, mindketten csoportvezetők, Krizsán Ramóna a HR-ről, én pedig Mischling Krisztina vagyok, a német kintlevőség-kezelő részleg vezetője.Az…..
zsebninja 2009.03.28 21:42:41
No, akkor néhány szép történet ami velem és környezetemmel történt:

1)
(Az interjú angolul zajlik, a srác jól beszél angolul, egyébként informatikus)
HR: Ha futballozna, akkor milyen poszton játszana?
Álláskereső: Sajnos nem szoktam focit nézni, úgyhogy nemtudom, milyen posztok vannak.
HR: Ott van például a kapus. (goalkeeper)
Álláskereső: Nem tudom, hogy pontosan mit csinál a "goal keeper", de szivesen válaszolok, csak kérem mondja meg, melyik poszt az.
HR: Én sem tudom.
Álláskereső: Akkor szeretnék "goalkeeper" lenni.
HR: Ez jó, nos akkor köszönjük szépen.

2)
HR: Az életrajzában jelezte, hogy angolul van alapfokú nyelvvizsgája, viszont oroszul felsőfokon beszél.
Álláskereső: Igen, telefonon mondtam a kollégájának, hogy amennyiben önök mindenképpen ragaszkodnak az angolhoz, úgy nem szeretnék eljönni, de azt mondta, hogy jöjjek nyugodtan, az angol nem fontos, ha jól megy az orosz.
HR: Aha. Let's talk a little bit in English then.

3)
HR: Mióta dolgozik a műanyagiparban?
Álláskereső: 15 éve.
HR: Beszéljen kérem a formahabosítás technológiáról.
Álláskereső: (elmondja)
HR: Hát, ide nekem nem ez van írva, és nem tudom, kinek higgyek...
Álláskereső: Kérem, Higgye el, hogy értek a szakmámhoz.
HR: Jó, majd utánanézek. Elmondaná még egyszer, mert akkor felírom...


4)
HR: És mennyire érzi magát jó csapatjátékosnak?
Álláskereső: Eddig nem volt semmi probléma. A volt főnökeimmel és a beosztottjaimmal is jóban vagyok a mai napig.
HR: Na de mégis, mit tesz, akkor, ha látja, hogy lankad az összetartás a csapatban?
Álláskereső: Nézze, mivel az utóbbi években vezető beosztásban dolgoztam, úgy voltam vele, nem szólok bele a beosztottaim magánvitájába, mert az csak növeli a feszültséget. Egyébként soha nem fordult elő olyan, hogy a beosztottak közötti nézeteltérés a munka rovására ment volna.
HR: Ebben biztos, vagy csak azt hiszi?
Álláskereső: Biztos vagyok.
HR: Miért ennyire biztos benne?
Álláskereső: Mint azt már mondtam, a mai napig jóban vagyok velük, s mivel már nem vagyok a főnökük, biztosan elmondták volna.
HR: Ebben biztos, vagy csak azt hiszi?
Álláskereső: Már megbocsásson, de mi a különbség?
HR: Hogy érti ezt?
Álláskereső: Hát az, hogy biztos vagyok-e benne, vagy csak én képzelem azt, az nem két ellentétes dolog.
HR: Ezt nem értem.
Álláskereső: Mindegy, elnézést kérek, inkább ha lehet, folytassuk az interjút.
HR: De mostmár érdekel, mondja el kérem.
Álláskereső: Nos, csupán arra gondoltam, hogy ha történetesen tévedek a beosztottjaimat illetően, akkor nem tudok válaszolni arra a kérdésre, hogy biztos vagyok-e vagy csak én hiszem azt. Vagyis akkor is azt mondanám, hogy biztos vagyok, és akkor is, ha történetesen igazam van.
HR: És gyakran szokott tévedni?