Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schundi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A GW viszonteladói jelezték, hogy a Games Workshop újabb áremelésre készül, több termék (WH40k, WHFB, LoTR) ára 10-15% körüli mértékben fog nőni június 1-től. Akit érdekel a részletes lista, a cikk folytatásában elolvashatja, hogy mely konkrét könyvek, dobozok és blisterek…..
Schundi 2010.05.17 16:15:55
Hiába, szerelemben, háborúban és a marketingben minden megengedett. Az eddig szinte teljesen ismeretlen  Mantic Games nevű kis garázscég mostanában egyre ötletesebb fogásokkal igyekszik felhívni magára a figyelmet. Dióhéjban: ők is Nottingham-ben vannak, ők is figurákat…..
Jó ideje gondolkodom már ezen a cikken, de visszatartó tényezőnek bizonyult az, hogy mások már egész korrekt leírást adtak magáról a játékról, amihez túl sokat én sem fogok tudni hozzátenni (a'la lerágott csont). Ettől függetlenül az ok, amiért mégis nekivágtam az az volt,…..
Sereglisták: Igi: Én próbáltam egy olyan listát összepakolni amivel jelentős tűzerőt tudok felvonultatni, de van valami közelharci ütőerő amivel meg tudom védeni a tankjaimat. Maga a csata teljesen a FOC-nak megfelelő 1500 pontos volt. 2 Hq-t hoztam egy sima Company commanderrel az…..
A Főnix klub eddig onnan lehetett ismerős, hogy a Deep Strike (alapvetően WH 40k-s és WW2-s) klub oda költözött, de szeptembertől újdonságokkal is találkozhatunk náluk. Lássuk az erről kiadott tájékoztatójukat: GAMES WORKSHOP TERMÉKEK Talán a legfontosabb hír, hogy szeptember…..
Elirigyeltem a BoLS-tól a "heti vitatéma" topikokat, így ide is szeretnék egyet indítani. Nem feltétlenül hagyományteremtő jelleggel, csak hogy legyen miről a blog olvasóközönségének is vitázni, azoknak is, akik esetleg eddig nem szálltak be a kommentelésbe. Az első…..
Warhammer & wargame blog Servitóra 2009.08.25 09:00:00
* Vigyázat, náczuló tendenciákat mutató poszt következik! Csak erős idegzetűek olvassák tovább, vagy azok, akik gépezés közben a monitor tetejére teszik az egeret, hogy olvasás közben zikkaljozhassanak. Ugyanis szó lesz: - mindenféle törpeminoritások megcsonkításáról - a…..
Schundi 2009.08.26 13:33:16
Kedves visszajáró olvasók, böngésző wargameresek és a Google-be hülye szavakat irkáló, eltévedt felhasználók, sajnos rossz hírt kell közölnöm. Aki hónapok óta rágja a körmét, és/vagy riadt e-mailekkel bombázza Samet, hogy hova tűntek a cikkeim (látni vélem a végtelen…..
Schundi 2009.06.25 08:23:34
Villámposzt következik (azért zajlik a munka, ha nincs is nagy látszatja, legalábbis online  :) Az előző részt ott hagytam abba, hogy végre lesorjázva, bemágnesezve várt minden, kezdődhet a festés! ...gondoltam naivan, csak aztán rádöbbentem, hogy valami még hiányzik.…..
Schundi 2009.06.17 11:33:43
@tengerSAM: Te se nagyon erőlteted azt az írogatást... ;-)
Biztosan mindenki szembetalálta már magát azzal a problémával, hogy a közvetlen környezete (család, barátnő/feleség) nem úgy viszonyul a wargame-hez mint ő. Tapasztalataim szerint nem szokta őket érdekelni a dolog, maximum csak az hogy: túl sok időt töltesz vele túl sok…..
Schundi 2009.06.09 10:54:00
@Huntroll:
Miért, a wargame kizárja a temetőben szeretkezést és kurvázást...? Ez eddig nem tűnt fel:-)
Már benne van az előrendelhető szekcióban a Planetstrike első szériája, íme egy kis ízelítő a tereptárgyak kategóriában: Imperial Bastion (~30$) Skyshield Landing Pad (~40$) Aegis Defence Line (~20$) Slusszpoén: megvehető a Chaos Bastion is (lásd fent az Imperial Bastiont), ami…..
Schundi 2009.05.25 08:13:01
Végre újra működik a megszokott szavazógépezet, úgyhogy kérek mindenkit, hogy szavazzon újra, köszi!A kérdés arra vonatkozik, hogy az újságban szerintetek csak Warhammer* témájú cikkek legyenek (ahogy ezt korábban írtam), vagy ezen kívül már fantasy és sci-fi témákat is…..