Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csekkin

14 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A héten az easyJet is felpattintotta téli menetrendjének utolsó részét, most már mindenkinél lehet foglalni 2018 márciusig. Ezért, illetve mert elég sok kérdést kapunk arról, hogy mikor célszerű foglalni, mikor adják a legolcsóbban a szolgáltatók a jegyeket, most (noha már írtunk róla) a legfrissebb…..
csekkin 2017.05.02 16:23:15
@Sweetshark: Valószínűleg arra gondolt, hogy következetesen és tudatosan más ember halálát kívánod, ami azért lássuk be: nem annyira vicces.
  A Budapest - Liverpool járat hetente két alkalommal, március 23-tól közlekedik majd szerdán és vasárnap. A Reykjavikba közlekedő járat március 30-tól indul, hetente kétszer, szintén szerdánként és vasárnaponként lesz elérhető. A népszerű üdülőhely, Ibiza pedig június 18-tól lesz elérhető…..
  Ugyan egyelőre egyetlen városból, Dublinból repüli, de a Ryanair betette a lábát Amszterdamba is. Napi több járat köti össze Amszterdamot és Dublint. Már csak egyetlen dolog van hátra: a mielőbbi bővítés Ryanair bázisok (vagy legalábbis egy részük) felé.....
  Debrecen - A Wizz Air bázisrepülőtere lesz a debreceni légikikötő, s három új menetrend szerinti járatot indítanak városunkból. Emellett a londoni és az eindhoveni járatok számát is növelik. 2012 júniusában indult el a Wizz Air menetrendszerű járata Debrecen és London…..
Az ülőhelyek előre leosztása, az élő ingyenes chat és az üzleti utasoknak szóló újítás (Business Plus) mellett a következő lépés a fő repterekre repülés bővítése. Ezt a tendenciát jelzi pl. Róma (Fiumicino), Athén, Lisszabon, Brüsszel (Zaventeem), Koppenhága és Glasgow.…..
csekkin 2015.02.09 22:40:36
@csekkin: Anyaggyűjtés folyik, a blog hamarosan tovább frissül és él.
csekkin 2015.02.10 17:09:21
@majdmost.:

Néhány megjegyzés.
1. "senki nem olvassa" - napi szinten olvasod, tegnap (esetleg tegnapelőtt) is jártál itt.
2. Igazad van, előfordult törlés. Egyetlen oka van: a régi iskolához tartozónak vallom magam, a kommentelésnek, de általában az itteni kommunikációnak is megvannak az írott-íratlan szabályai.
3. Nyugalom, a hozzászólásod benn marad a kommentek között.
4. Azt azonban meg szeretném kérdezni, mi ez a zsigeri gyűlölet, az azonnali bántás, legdurvább fröcsögés, trágárság, megvetés - olyan(okk)al szemben, aki csak leírja a gondolatait poszt formájában, azaz PRODUKÁL VALAMIT. Lehet, hogy nem tökéletes egy-egy poszt, de bizony egyrészt minden posztíró mögött tapasztalat van, nem is kevés. Ezt a tapasztalatot szeretné az itteni posztíró átadni. Az elutasító/más véleményt is meg lehet fogalmazni kulturáltan, kioktatás és pokolba küldés nélkül.
Azt is elfogadom, hogy neked örömet okoz mások bántása, savazása, kioktatása, melegebb éghajlatra küldése. De itt ne tedd, pls, ebből itt nem kérünk. Ha szankció kell ennek megakadályozására (moderálás vagy törlés) akkor pedig az lesz.
5. Azt, hogy mikor frissítjük a blogunkat, bízd ránk. Csinálj te is blogot (blog.hu), frissítsd, vagy ne frissítsd azt.
6. Mi az a csufi-akármi?
7. Nem figyelmeztetni, csak kérni szeretnélek: ne trágárkodj, ne trollkodj. A blog-hu-n blogok ezreit olvashatod. Ez egy olyan blog, amiben a trágárságot nem tűrjük el (ezen válasz írója pedig tuti ki fogja gyomlálni, ha szükséges).

Dixi.
csekkin 2015.02.10 17:14:09
@lokoszt: Köszi, nekem is jelentősen kevesebb az időm, de már folyik az anyaggyűjtés, a blog kicsit bábállapotban volt, de vannak ilyen periódusok. Ennek hamarosan vége, íjuk csak a posztokat, Te is amennyire időd engedi! :)
Reggel felszállunk a repülőre, megnézünk egy kafa várost, aztán este hazaszökkenünk, saját ágyunkban alszunk. Elég egy pici csomag, nincs szállásköltség és pár ezer forintból eljuthatunk zseniális helyekre is. Élménybomba nem csak kispénzűeknek: nagymamát megreptetni, új…..
Fapadossal okosan Eindhoven airport 2014.06.11 06:00:00
Régi adósságomat törlesztem az eindhoveni reptér rövid ismertetésével, bemutatásával. A diszkont áron repülő utasoknak (a lókoszt utasnak) fontos reptér Eindhoven. Ide érkezhetünk, ha 1 vagy 2 napos városlátogatás a cél, az 1 napos EIN kör az egyik klasszikus rövid…..
Van, aki a reptéren alszik és klotyós vízen él. Van, aki a külvárosban száll meg, de sztéket zabál. Van, aki fertőtleníti a ruháját, ha fapadosra kell letennie a seggét. Van a fikamatyi, aki direkt tojik a szabályokra, aztán teli szájjal gyalázza a rendszert. És van, aki a gépen…..
csekkin 2014.08.11 16:50:52
  Miért éppen Milánó? Mert oda van remek menetrendes Wizz járat? Vagy mert Bergamóba (illetve pár hétig, 2014. május 13. és 2014. június 2. között Bergamo helyett Malpensára ) repül a Ryanair is? Persze, ezek a legfontosabb szempontok közé tartoznak. De talán mégsem csak ezért.…..
Akinek kevés az ideje, pénze, vagy egyszerűen szereti a rövid kiruccanásokat, azoknak remek lehetőség egy napra kirándulni Charleroi-ba, illetve Brüsszelbe. Ebben a bejegyzésben szubjektív brüsszeli benyomásokat írok le, néhány fotóval illusztrálva. A reggeli Wizz CRL…..
csekkin 2013.01.31 16:21:21
@Thomaskaaa: Már hogyne érné meg 1 napos túrákat csinálni. Nagyon is megéri!
csekkin 2013.02.03 21:38:14
@Kata24: Valóban kedvezőtlenebb kissé a helyzet a korábbi lehetőségekhez/árakhoz képest. Én is repültem már 10 forintért, nos ennek az időszaknak (egyelőre) vége. Igazad van, nézőpont kérdése, de talán főleg pénztárca kérdése egy 1 napos út (is). Mindenkinek más az az összeg vagy desztináció ami még "megéri". Jelen körülmények között én azt mondom, hogy egy 10k körüli összeg egy retúrjegyért megéri. Ez persze csak az én véleményem :)
Meg hát az áron felül ott van az utazási élmény ára, amiért jelenleg muszáj kicsit többet (de azért nem túl sokat) áldozni.
Fapadossal okosan A kijevi tél 2012.12.31 11:38:05
Balázs elsők között tesztelte a Wizz kijevi járatát. A város szépségeiről és a helyi közösségi  tömegközlekedés rejtelmeiről is olvashatunk az alábbi képes beszámolóban, mellyel egyúttal olcsó repülésekben gazdag új évet is kívánunk és köszönjük az egész éves…..
A www.airlinemeals.net oldalt egy holland webfejlesztő indította még 2001-ben. Egy török lány volt a barátnője, a holland srác 6-8 hetente meg is látogatta őt becsületesen. A lány Isztambulban élt, emberünk így Amszterdam és Isztambul között ingázott. A fiú mamája egyszer…..
csekkin 2012.12.03 14:30:36
@lokoszt: Köszi :)
Eddig tartott a nagy lendület, azaz még 10 hónapig sem. A mindenható ma bejelentette Pesten, hogy a gonosz repülőtér mocskosan magas árai miatt eltakarítják a flotta nagy részét és rendesen szétbarmolják a menetrendet. Azt, hogy ez mennyire rossz lesz a BA-nak pár számadattal…..
csekkin 2012.12.02 21:09:49
@ZF2: Max Neked lesz 10000-15000 :) a 7 forintos jegyeknek ugyan november 30-tól vége (Ryanair megszüntette az ingyenes foglalást), de 290-ért simán vannak most is jegyek. Előttem kommentelőhöz csatlakozva: én is foglalási papírral tudom ezt bizonyítani.
2012. november 30-tól a Ryanair foglalások esetében már nem lehet kikerülni a kártyadíjmentes foglalást. Utanként és utasonként 6 € / 6 £ tranzakciós díjat kell fizetni minden foglalás esetében, így egy Ryanair retúrjegy ára + 12 € / £ összeggel megnő. Ez vonatkozik…..
csekkin 2012.12.02 21:00:10
@morbiczer: Igen, az alapárba default beleépítik. Aki hitelkártyával fizet (vs betéti), azt további 2% ún. "hitelkártyadíj" terheli, természetesen a 6 EUR/6 GBP-n felül.
Építős blog Zebra a hídon 2011.06.15 08:41:00
2011. június 14-én, nem sokkal negyed öt után átadták a Margit híd déli oldali járdáját. Ezzel egy időben üzembe helyezték a margitszigeti szárnyhídnál az új jelzőlámpát, mely az új felszíni gyalogátkelőhelyet biztosítja.A híd közepén korábban gyalogos aluljáró volt.…..
Négyrészes cikksorozatom 2. része következik, ebben különféle utazási módokról, szálláslehetőségekről, étkezésről, vásárlásról, árakról írok. Kommentek alapján időnként frissítem a cikket. A halott linkeket kérem jelenteni. A cikket én írtam. Mivel nagy munka volt,…..
Többek kérésére írok egy kedvcsináló összefoglalót a lehetőségekről, amit egy olcsó BUD-TGM repülőjegyből ki lehet hozni. A négy részes cikksorozatban a látnivalók mellett kitérek a helyi lehetőségekre is (azok kedvéért, akik először lépik át a román határt, s minden…..
Érdekes táblázatot közölt a nemzeti légitársaság a honlapján. A saját szolgáltatási árait hasonlítja össze két, Magyarországon jelen lévő fapados hasonló szolgáltatásainak áraival. Objektív?  ..
csekkin 2011.02.16 17:10:21
@ubetterwatchout: SEHOL nem reklámozzák AMS-ként!
csekkin 2011.02.16 17:11:56
@Írországi Utazók: Nagyon durva! Most hallok róla először...
csekkin 2011.02.16 17:15:34
@csekkin: Pardon, nem 8990, hanem 7990 HUF volt :))
Kapcsolódó cikk az origo.hu-n. ..
Fapadossal okosan Eindhoven II. 2010.12.19 16:00:00
 Látnivalók II.Aki szereti a focit, annak mindenképpen érdemes ellátogatnia a PSV stadiont megnézni, annál is inkább, mert csak pár perc sétára van a belvárostól, illetve a Centraal Stationtól. Magyar vonatkozása is van a helynek, Dzsudzsák Balázs is jelen idő szerint a PSV…..
csekkin 2010.12.19 21:53:03
@lokoszt: Ez inkább a városos meg képes. Lesz egy III., ehez hasonló rész és egy kölön bejegyzés az EIN reptérről is :)
csekkin 2011.01.13 18:18:04
@Corde: Készül, hamarosan meglesz.
Fapadossal okosan Eindhoven I. 2010.09.05 15:40:00
Eindhoven Hollandia Noord-Brabant (Észak-Brabant) régiójában fekszik, közel a német és belga határokhoz. A kortárs művészet fellegvára, 2006-ban Eindhoven volt az European Design Capital, vagyis az európai dizájn fővárosa. Eindhoven Hollandia 5. legnagyobb városa, kitűnően…..
A WizzAir klasszikus nyaralójárata Burgasz. Mathuska olvtársunk a WizzAir burgaszi járatát próbálta ki. És persze a bolgár tengerpartot. A következőkben az ő beszámolóját olvashatjátok. (a szezon közeledtével leporoltuk ezt a cikket is, hátha valakinek érdekes lehet egy BUD-BOJ,…..
csekkin 2009.07.29 17:48:16
@bl4ze: Sajnos a poszt írója nem tudott képeket készíteni, mert elromlott a fényképezőgépe.
 10 jótanács, amit érdemes megfogadni. ..
LHOY küldte nekünk az alábbi beszámolót, melyből kiderül -  fapadossal okosan - fele annyiból is eljuthatunk álmaink szigetére, mintha a tálcán kínált Malév charterre szavaznánk. Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas képek! (ez egy tavalyi beszámoló, de mivel…..