Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gnika70

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Együtt egy új köztársaságért címmel a Magyar Szolidaritás Mozgalom tüntetett 2010. március 10-én Budapesten a Kossuth téren. Összefoglaló és az élő közvetítés rögzített felvétele.   1. rész    2. rész     Tanos Áron beszéde  …..
gnika70 2012.03.10 15:14:30
gnika70 2012.03.10 15:15:11
Mivel sokszor kerülnek bajba az ajándékvásárlók, hogy melyik gyereknek mit kellene vásárolni, itt egy kis segítség, amire vágynak, vagy hasznos lehetne számukra, árakkal :)Berner: Őszi/Téli/Tavaszi/Nyári/Éjszakai Böngésző (könyv) - valamelyik :)Beszerzési helytől függően…..
Kéksárkány Tájékoztatás 2010.06.18 17:47:00
Kénytelenek voltunk ujra betenni a blogot, hogy el tudjatok érni minket a kérdéseitekkel.A mircünk elérhető, ott vagyunk többet.Pinalábbiakat böngészőbe másolva elértek minketwebchat.freenode.net/irc://irc.freenode.net:6667/BlueDragonFrissítve:Megvagyunk nyugalom. Bár a szervereinket…..
Tegnap többször próbáltam ezt a bejegyzést élesíteni, de sehogysem sikerült.Na szóval, megérkeztek a vaterázott bútorok, rendeltünk végül utánfutót (nevetséges összegért), és egy kedves szomszédbarát segítségével a Zuram elhozta a zsákmányomat. Így most már végre…..
Na, hát eljött az ideje, hogy valahogy megoldjuk a december óta kaotikus állapotokat eredményező alvásproblémát. Nem tudom, hoz-e eredményt, de egyelőre kiiktattuk a kiságyat, helyette négy paplant leterítve létrehoztunk egy alvósarkot, amit Döme láthatóan élvezettel vett…..
A gyerekkel meg kemény hónap áll előttünk, most már nyilvánvalóan jobbos. Most pl. a Hír tv-re kapcsolt, tegnap elkapcsolt a tényekről, mikor Gyurcsányról volt  szó benne, és egyszer a kádban határozottan láttam, hogy V-t formál az ujjaiból... ..
Az egyik már ekkora:                     A másik meg ekkora (10+1):..
gnika70 2010.02.07 10:43:32
Na, hát talán sikerült összehoznom... :)..
http://www.youtube.com/watch?v=s5x-f7EmG-gBocsi, de elfordítottam a kamerát, és mint ahogy videót se tudok linkelni, úgy ezt sem tudom visszacsinálni:(..
Jelentem, a tegnap éjszaka a következőképpen nézett ki: 21.00 - elalvás, 05.15 ébredés, és közben SEMMI, csak két alig hallható nyikk! :)Az örömöm kicsit elhomályosítja az a tény, hogy a tegnapi napot végighánytam, még a víz sem állt meg bennem (nem terhesség, vírus),…..
gnika70 2010.02.03 15:12:12
Úgy gondoltam, úgy a fair, ha nem csak mindig a szép, meg a jó, hanem helyet találunk a problémáknak is. Főleg, hogy hátha vigasztaló szavaitok erőt öntenek belém... (következik egy idézethalom egy topikból a ma hajnalunkról)"K. szavai szíven ütöttek, most nem keresem vissza…..
Ó, mostanában Dömében fellendült a fotó-gén, én meg csak lesek, hogy jött ki belőlem ilyen szépség :)                     Volt nálunk vendég is, sőt, vendégségben is voltunk…..
No, hát ezért volt mostanában ez a nagy csönd: Újabb tökmag a láthatáron... :)..
Az első játék első reakció a fára (álmos volt) A vagány: Már most utálja az ünnepeket: Viszont lett hordozós kabátunk: és már eddig jutott a felállásban: ..
Hűűűűűűűűű... szóval Döme AZÓTA IS a saját helyén alszik, kivéve két éjjel ezelőtt, mikor az ötödik-hatodik foga jött, és nagyon sokat sírt... (érzed a csöpögtetett infót, ugye?:D)Aztán az van, hogy ma voltunk egy babamamatalin, ami általában szokott lökni egyet a…..
gnika70 2009.07.06 11:08:30
Díjat kaptam nikától ( gnika70.freeblog.hu/ ) - meg kellene tanulnom rendesen linkelni...:SKöszönöm!:) Talán nem haragszik meg, ha - nem nagyon olvasván blogokat - csak neki viszonzom a kedvességét...:)        1. Tedd ki a díjat a blogodra! 2.…..
Megvolt a 4 hós oltás, meg mázsa, meg egyebek.Dömebaba 6700g, 63cm, és nagyon bátor. A havi beszámoló elmaradt (helyette volt videó), de majd most mondom, hogy hol is tartunk.Iszonyatosan kommunikatív gyerek, szerintem seperc alatt vége lesz itt a jóvilágnak, ha elkezd ténylegesen…..
Én tudom, hogy nem Döme a legszebb, nem is látom annak, de ez így volt az összes szerelmemmel, mindig láttam a hibáikat, de imádtam őket. Namármost egyszer úgy láttam, hogy valahogy Döme önmagához képest is üdébb, nagy, kerek szemei vannak, szép a bőre, egy szóval: szép:)Elő…..
Egyébként meg van hiszti (most is, természetesen, türelmem meg megint semmi...), ezt néha tehetetlenségemben dokumentálom, van, mikor a kialakulást is sikerül megörökítenem, lásd lentebb, és hát voltunk a Margitszigeten is (másnap meg a Flóriánnál shopingolni, egy darabig nem is…..
És akkor még képek arról, hogy milyen, ha hordozóba kerülünk, ha vigyáz ránk egy őrangyal, és ha séta után kidől az ember:..