Regisztráció Blogot indítok
Adatok
napcsilla

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
Túl hosszú lenne leírnom az egész storyt, de azért megpróbálom összegyűjteni a legfontosabb infókat. Nos, akkor kezdjük a legelején.Mint minden évvégén eddig, most is Józsi vitt el minket osztkirre. Tudni kell róla, hogy nagyon jó fej gyerek, és remekül vezet, és nagyon vicces…..
Azt hiszem, mindenki tudja, miről szeretnék most írni ebben a bejegyzésemben, már 1 hete minden Tények és Híradó adás ezzel kezdődik: a 447-es francia járat balesetéről. Vajon mi történhetett, miért zuhant le, mit éltek át az utasok, hogy aztán soha ne mondhassák el, és…..
Tegnap voltunk Csilla, Güli, Bömbi, Smacee, Yoda, Kriszti+ Ádám a Dublinban bulizni. Előtte vettünk jegyet a sörfeszkóra, de később rájöttünk, hogy totál rossz húzás volt. Ok, voltak emberek, de azon kívül semmi élet. Meg a Bon-Bon énekelt... Aztán elindultunk a Dublinba,…..
Kalia blogja Miért nem voltam? 2009.05.21 19:33:33
Hát, azt hiszem, észrevettétek, hogy vagy 1 hétig nem írtam semmit, nem tudtátok, mi van velem (szegények XD), de most választ kaptok kérdéseitekre! Egész egsyzerűen nem volt képernyő, legalábbis nem lehetett semmit se látni, csak jókora nagy csíkokat mindenütt!! Aztán persze…..
Először egy német adón találkoztam Susan Boyle nevével, amikor is a híradóban bemutatták az idei Britain' Got Talent show-t, és benne ezt az első ránézésre rút, de annál inkább értékesebb nőt. Amikor megnéztem Youtube-on is, mit adott elő Britanniában, ledöbbentem. Kiállt a…..
A hétfői napom se kezdőthetett volna jobban: arra keltem, hogy iszonyúan kapar a torkom, és nem tok nyelni!! Hát, mondom, tuti, hogy nem lesz estére hangom se!! Persze, így is lett, hogyne, mire délután hazaértem, már meg se tudtam mukkanni. Jött a korsónyi mézes tea, meg a…..
napcsilla 2009.05.13 17:50:54
Kalia blogja Mai fiatalok 2009.05.04 18:19:44
Ok, én is 17 vagyok, de most én a még fiatalabb korosztályra gondolok. Gondolom, hogy mindenki tapasztalta már, hogy manapság már 13-14 évesen járnak bulizni az emberkék, már ilyenkor elvesztik a szüzességüket, és hát, sokuk már talán kipróbálta a drogot is. Korán kezdik, mondom…..
Kalia blogja Első nap itthon 2009.04.18 22:17:00
Most, hazafelé menet találkoztam valakivel, de most nem mondom el kivel, amíg nem biztos a dolog. Öcsém, annyira feldobódtam, hogy alig bírtam magammal, vigyorogtam, hogy majd szétszakadt a szám!! Szuper nap!!Amúgy az volt ma, hogy elmentem öcsémmel először az Ollie-ba, láttunk sok…..
A mai nap a kínról szólt. Tulajdonképpen rájöttem, hogy azért jól viselem, de nem hosszú távon. Az egész azzal kezdődött, hogy nézegettem a kisujjamat, és észrevettem valami szöszt a körmöm alatt. Lassan tudatosult bennem, hogy az egy szálka, ami valószínűleg abból az…..
napcsilla 2009.04.11 17:23:55
Ez a nap rosszul indult, mert késtem, és nem tudtam biciklit mosni (ez is a mi programunkban volt), aztán meg mentem a szertárba fociért, mert én is ott voltam felügyelni a dekaversenyt, szal nyitom ki az ajtót, erre a jobb kezemen a kisujjam körme beakadt valahova, aztán jól elrántottam…..
Kalia blogja Repülős élményeim 2009.04.04 22:01:00
Az utóbbi napok elég lazán teltek, tekintve, hogy csütkön 10-re, pénteken pedig 9-re kellett menni suliba. És ráadásul a nap is sütött, ami azért lényegesen elviselhetőbbé tette az egész  tanulást, abból is a matek órát (tényleg nem tannő hibája :D). Jó volt sütkérezni…..
Kalia blogja 2009.04.01 17:19:00
Hát, ezt megszívtad, Csillus, ilyen szép időben bent poshadni a suliban....XD De ne csüggedj, hiszen holnap mentek a versenyre, aztán már túl is vagy rajta, és mehetsz szívni magadba a friss, tavaszi levegőt! És felveheted végre az új álompulcsiaidat!! XDAmúgy nagyon bírom, hogy…..
Kalia blogja Twilight+ a pasik 2009.03.30 13:36:00
Szeretnék bocsánatot kérni a tegnapi utsó bekezdésben leírtak miatt, miszerint tök feleslegesen ülsz le a gép elé, ha csak hülyeségekről tudsz írni. Rájöttem, hogy igenis szükségünk van a mai világban fecsegésekre és üres, de annál inkább szórakoztaó irományokra, hogy…..
Már régóta terveztem, hogy egyszer blogozni fogok, mert tudniillik, imádok írni, és annyira jópofa, hogy leülök a gép elé, és elkezdem elmesélni, mi történt velem, stb. Tulajdonképpen ma határoztam el magam végre arra, hogy hozzákezdjek boldogítani titeket, kedves olvasók. :)…..