Regisztráció Blogot indítok
Adatok
warlockmaster

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SUCKING THE 70's Miközben Joshi Backdraft ajánlóját olvastam, és meghallgattam a This Heaven Goes To Eleven albumot, nagyon megtetszett a svéd együttes zenéje, nagyon is hallgatható. Amikor rákerestem a Last.fm-en, az ottani profilt még három másik Backdraft nevű…..
Pont bele is csapott a lecsóba az első felvezető zenekar, az öt tagot számláló germán Burden, miután beléptem a PeCsába. Ők a modernebb oldalról közelítik meg a stonert. A frontember hatalmas termetével és hosszú rőzséjével kajakra úgy nézett ki, mint Bátky Zoli (ex-Wendigo,…..
  Ez a festmény annyira gyönyörű, hogy kedvem támad meginni valami erőset. A Nebula és a Quest For Fire most nemrég jelentetett meg egy 7"-es split albumot. Mindkét banda egy-egy számmal szerepel, a már megszokott minőségben és stílusban.  Egy gond van az…..
Próbáltam a lehető legtöbb Fu Manchu kiadványt összegyűjteni. A többség megvan! Természetesen várom a kiegészítő linkeket a hiányzó darabokhoz.A kiadványcímekre kattintva további wiki-s infókat olvashattok (pl. az albumon játszó zenészek, számcímek, sztorik stb) ugyan úgy,…..
Jimi Hendrix & Brian Jones   Monterey után 1967 októberében, az Olympic Sound Studiosban (London) készült felvétel, Chas Chandler producált, Eddie Kramer hangmérnökletével.Line-up:Brian Jones - Sitar and percussionsJimi Hendrix - GuitarDave Mason - Bass and sitarMitch…..
Lowrider - Ode To Io  Egy régikedvenc 2000-ből. Ökölrázás, stoner zúzás. Svéd illetőségű a csapat és sajnos a Nebulával közös Split ep-jükön kívül - tudtommal - még nem jelent meg más zenéjük. Sajnos.Egy korszakom zenéje volt. Hallgassátok! Na, persze, aki még…..
 Attack lesz gyerekek! Nagy attack! Belehallgattam néhány orosz Stoner banda demójába, Lp-jébe. Nagyon igéretesek. Ha így folytatják, "megforgatják az egész világot". Az egész Stoner világot. Nem adnak semmi újat, mégcsak nem is szólnak jól, de még így is maguk…..
Atomic Bitchwax - Boxriff (2006)  Itt van egy tuti album  MonsterMagnet és Godsped tagokból álló Atomic Bitchwax-tól. Van rajta egypár stúdiófelvétel és sok koncertszám. Az albumon olyan rockgitározás hallható, hogy megfogadtam ha lesz időm nekiülök és leszedegetem a…..