Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagymaros

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyáron három fesztiválkoncertet ad, ősszel pedig új, ezúttal elektronikus hangzású albumot jelentet meg a nemrég Kossuth-díjjal kitüntetett Ákos. A készülő nagylemez első kimásolt felvétele, az Előkelő idegen című dal a mai napon, április 12-én jelenik meg hivatalosan, ami a…..
gg.blog.hu Búcsúm az Indextől 2012.01.08 12:38:00
 "Felek a fenti Megállapodást elolvasták és mint akaratukkal mindenben egyezőt jóváhagyólag írják alá." - ez a mondat zár le egy 13+4 éves szakaszt az életemben, vagyis: utolsó alapítóként a továbbiakban engem sem fűz semmilyen kapcsolat az Indexhez. Lehetne ehhez egy…..
nagymaros 2012.01.09 20:55:20
A héten sem jelentette be Szalai Annamára, az NMHH elnöke, hogy mégis kiket szeretne látni a Duna Televízió, az MTV, a Magyar Rádió és az MTI élén. Pedig állítólag már novemberben munkába is állnak az új vezetők. A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság vezetőjének minden…..
Ha ilyen ütemben tiltják ki a szórakozni vágyókat a budapesti kerületekből, akkor nem lesz más hátra, mint a mulatóknak hajóra szállni és a Vaskaputól a Fekete-erdőig - esetleg a Lakinger Béla zsebcirkálóhoz hasonlóan a Rákos-patakon - lavírozva itatni és szórakoztatni a…..
Tanácstalan vagyok, mit kell mondani az állami cégvezetők nyilvánosságra hozott fizetési listájára. Biztos vagyok abban, hogy mindenki sejtette, kb. milyen számokat olvashatunk majd, de abban is biztos vagyok, hogy ép észű tanulságot ebből levonni nem tudunk. Tulajdonképpen ezek a…..