Regisztráció Blogot indítok
Adatok
intermouse

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok :)))Biztosan sokan vagytok, akik már várják december első hetét, amikor kiderül, ki Magyarország 50 legcoolabb embere! Nektek már nem kell tovább várnotok, hiszen tavalyhoz (és persze 2007-hez!) hasonlóan most is elindul végre a visszaszámlálás, péntekig egyesével…..
A Metallica évek óta az Ecstasy of Gold című Morricone-darabot használja intróként, aminek metálosított átdolgozását július 28-án Koppenhágában el is játszottak a jónépnek, mert annyira kurva jó kedvük volt. Szívesen vennék egy teljes Morricone-feldolgozásalbumot tőlük. ..
intermouse 2009.08.02 19:30:00
@Bölcs Ész: mindenféle hátsó gondolat nélkül, szeretném megkérdezni, hogy Te milyen zenét szeretsz, hallgatsz?
Hallottunk már diplomás benzinkutasról és bár az egyetemet végzettek között is akad tapló ember, Andor minden valószínűség szerint nem egy túliskolázott kútkezelőzvel találkozott a minap. A többit már mesélje el nektek ő. Régóta felemás a kapcsolatom a Shell benzinkutakkal.…..
intermouse 2009.05.04 14:57:27
@gyk: valami ilyesmit akartam én is kifejezni, fél perccel megelőztél :)
intermouse 2009.05.04 15:08:09
@SH!T: bár értem amit mondasz, de ez sajnos még így sem mentség a lehúzásokra, lejmolásra és a többi dologra. akármennyire is keveset kap a kutas fizetésként, azt nem "fizettetheti" meg a vevőkkel, ez elfogadhatatlan.
Norinda a bő egy héttel ezelőtti autópályán végig belső sávban menős, ámde a világ minden kincséért sem jobbra tartós posztunk után gondolt egyet és megírta egy hasonló élményét, csak éppen a másik szemszögből. Neki viszont legalább volt egy többé-kevésbé elfogadható…..
Egy langyos-kellemes tavaszi szombaton miért is menne ki az ember kirándulni a természetbe, kit érdekelnek a bagzó nyulak, amikor nincs is annál szórakoztatóbb, mint ami zárt ajtók mögött, telefüstölt, fülledt pártirodákban történik. Minden európai értelemben vett modern…..