Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barrd niven

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik, az egész nyugati világ ugyanabból a település-adatbázisból dolgozik. Tavaly nyáron megjárta a hazai online sajtót a hír, hogy a cnn.com időjárási rovatában a választható magyar települések között van Cigánysor. Hónapokkal később most Oroszországból kaptunk…..
Először is egy videó, hogy a letöltés bűn. A tovább után egy kis fejtegetés. Szóval ha a letöltés bűn, akkor: Mégis, akkor hogyan nézhettem volna meg a House doki USA-ban most leadott epizódját tegnap este? Vagy tényleg várnom kellene 2010-ig, hogy a TV2-őn megnézhessem…..
Az idő pénz, márpedig egy számla sztornózása akár 2 percet is igénybe vehet, így aztán a Homár nem is érti, min lepődött meg K., amikor azt hallotta a Kikában, hogy a teljes összes 10%-ért írnak arrafelé új számlát:Történt, hogy a múlt héten a KIKA-ban vásároltam. …..
Ez mekkora volt már! Stohl Bordás őrnagy Buci András elzakózott élő adásban. A 'lépcsőről szmokingban lazán lesétálás' című műsorszám nem sikerült neki, rendesen hempergőzött is, mint egy felborult katicabogár. Szegény, a lábával mostanában nincs jóban. Ez még mind…..
A minden év novemberében esedékes gépjármű felelősség biztosítás kampány kapcsán izzadságos brénsztorming szagra bukkantunk. Az a legjobb ebben a globalizálódó, információs társadalmi öntudatú és ingyentovábbtanulásos országban, hogy manapság már minden Gábor…..
Attól tartok, van egy rossz hírem a termék feltalálóinak. A kifejezetten kutyák számára kifejlesztett innivaló már létezik, és úgy hívják csapvíz. Az Avery's Beverages cég marketingesei ennek ellenére töretlenül hiszenek újonnan piacra dobott termékük sikerében, amelyet az…..
Soha nem láttunk ilyen frankó női fingást, nem is beszélve a seggvakarást kísérő hangeffektusról. Mindehhez szolidan homofób szlogen, mi kell még? A parasztkodás az élet sója. Vagy algája. Pontosabban tengerfenéken sodródó szerves üledéke. Köszönjük ki másnak, mint Hajninak...
Fogadjátok szeretettel a heti vékonyka iWiW válogatásunkat. Talán jövőhéten már erősebbek leszünk. - Tényleg felmerül a kérdés, hogy minek vesz fel egyáltalan bármilyen ruhadarabot?- Picsa power- 300 vagy III.?- Medencés házibuli- Bohóc- Cica Vica..
barrd niven 2007.09.01 08:00:33
Na, kiborult a bili és a tartalma pont belecsorgott a bulvárlapokba. Úgyhogy ne csodálkozzunk, ha már a csapból is pisi folyik. Azt eddig is tudtuk, hogy minden tisztességes női magazinnak negyedévente kötelezően át kell vennie a leckét a sperma egészségre gyakorolt jótékony…..