Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsoltes

12 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már letölthető a Galaxy minire a gyári 2.3.6-os rom! FIGYELEM! Semilyen felelősséget nem vállalunk, ha valamilyen oknál fogva a telefont károsodás éri! A felelősség Téged terhel, csak akkor kezdj neki, ha biztos vagy benne mit csinálsz! Ne felejts el biztonsági másolatot…..
Zsoltes Blog Péntek az én napom 2009.05.10 22:27:00
Péntek reggel úgy keltem fel hogy lesz egy bazi nagy fóti parti jópár emberrel. Délutánra viszont megtudtam hogy 3-an leszünk csak. Pedig volt olyan hogy leszünk vagy 10-en is akár.Na mindegy gondoltam ez lesz legalább egy béta üzzemmód féle este és csak kipróbáljuk milyen is egy…..
Pénteken azaz Május 8-án baráti összekoccanás alkalmán sátorozással egybekötött sütögetés tervezünk Fóton. Ha lenne kedved jó társaságban egy jó estét eltölteni csak szólj rám msnen, [zsoltes@hotmail.com] ott a részleteket megbeszéljük.[Szerk.: Hát erről már…..
Zsoltes Blog ZsolTes Blog Reloaded. 2009.05.04 00:13:00
Ma 2009. Május 4-én ismét felvirágzik a feledésnek indult blog. Legyetek naprakészek és biztos infókat tudhatok meg az én kicsiny életemről egyenesen tőlem. pacs...
Szuperválogatott, mert kell, mert illik. Nem volt könnyű, nagyon szubjektív, de vállaljuk. Sajnos van olyan poszt (itt nem az írásainkra gondolunk), amit úgy kellett megálmodnunk, így mindenképpen álomcsapatról beszélhetünk. Érzésünk szerint öt helyen támadhatatlan a keret, de…..
Nekünk nagyon nem is kell fokozni a hangulatot, mindenki tudja mi fog következni. Holnap délután erős izgalmi állapotban, tévét bámulva, ide-oda kapcsolgatva, netet nézve fogunk 90 percig együtt lélegezni. A második félidőre várjuk az olasz bajnokikról átkapcsolókat is. Két meccs…..
Hiába ígérkezett rangadónak (BL-hely vs. bajnoki cím), botrányosan tré meccs volt (Everton – Chelsea 0-1). Nem is érdemelne többet, de ha már ott lehettünk a Goodison Parkban, akkor nézzük kicsit részletesebben. Mondhatnánk, hogy a hiányzók miatt előre…..
Ez jutott nekünk. A múlt heti Roma - Manchester United Bajnokok Ligája negyeddöntő után honfitársaink kicsiny, de lelkes csoportja várt Hajdú B. Istvánra. A találkozót a helyszínen megtekintő portugálok C. Ronaldora, argentinok Tevezre, a montenegróiak Vucsinicsre várhattak volna…..
Az angol humorhoz (és kajához) ember kell, nem vitás. Mégis, megmutatják ám néha ők is, hogy hiába a konyhában kurvák és az ágyban szakácsok, azért ha arról van szó, hogy kegyetlenül be kell oltani az ellenfél csapatát, ők sem maradnak el jelentősen a többi nemzet…..
A futball világnyelv. Faktum. Egy arcpirító bőr után ugyanaz a gonosz kacaj szakad fel a dagesztáni birkalegelőn, mint a kolumbiai kokacserjék tövében, még akkor is, ha magát a cselt máshogy nevezi az angol, mint a francia, sőt, a német és az osztrák is. És, kérem szépen, ha már…..
A 24. forduló hétközi játéknapjainak előzményei nagyobb részben FA-kupa csatározások voltak. Ezek során láthattuk, amint a Manchester City szurkolói sportszerűen lufikkal nehezítették ellenfelüknél egy osztállyal feljebb szereplő csapatuk dolgát, amin természetesen mi is…..
Január 20-án Accra felé fordítja tekintetét minden futballt kedvelő szurkoló, magára valamit is adó játékosügynök, megfigyelő, s valószínűleg a világ labdarúgásának néhány prominens személyisége is a környéken fogja fotóztatni magát. Elkezdődik az Afrikai Nemzetek…..
Olyan jól kitaláltuk ezt a beharangozó-rövidítést, hogy PL-ügyben most egy teljes poszttal hosszabb lesz - úgy gondoltuk ugyanis, hogy ezt a vasárnapot nem maszatoljuk össze ezzel a szombattal, és reméljük, nem csak mi értünk egyet az alapgondolattal. Amúgy pedig Aigner Szilárd is…..
Inkább az olasz focihoz húzó állandó meccsnéző tettestársam a Premier League meccsein a fejét szokta fogni egy-két ész nélküli felszabadítás, buflák angol hátvéd által elkövetett, félresikerült free-style trükknek tűnő labdakezelési hiba után: "Na, ez az, ami nem…..
Zsoltes Blog Egy Örökzöld 2007.05.10 20:22:12
ez kötelező!:D..
Zsoltes Blog Trió 2007.04.19 20:48:00
Ma 3-an megint neki estünk a Somlyónak de új felállásban(Zoli,Kassa,én).Elején szivtunk mivel a "rövidebb úton" mentünk.De aztán felértünk és piróztunk is egy kicsit..Lefele király volt csak nyaltam egyet.Aztán elmentünk a buszmegállóhoz és ott ökörködtünk…..
Zsoltes 2007.04.26 17:21:50
Zsoltes Blog Ez nem jött össze 2007.04.18 18:24:00
Ma dél előtt pár percel kiderült hogy a Lengyel-Ukrán pályázat nyerte meg a 2012-es EB megrendezésést.Ahoz képest hogy mindenki arra számított hogy rájuk senki se fog szavazni.Mi magyarok harmadjára pályáztunk sorozatban az EB-re és ez most sem jött össze, sőt a 12 választó…..
Zsoltes Blog Megint a csúcson 2007.04.13 21:26:00
Ma is "meghódítottuk" a Somlyót. Csak most a Kassával és Menezzel mentem.Eleje az kemény volt Meneznek mert 1fokozata volt és szenvedett fölfele, és ráadásul beizzadt a mackónadrágjába:D.Később beugrotunk a Kádár Balázshoz, aki már egész jólvan csak a…..
Zsoltes Blog A csúcson 2007.04.05 22:24:00
Ma este 7 fele elindultam Kassával Meg az Andor Dáviddal a kopaszra.Fel is értünk olyan fél 8 körül.A lefele vezető út "meredek" volt. :D A kövek dobáldták a biciklit ide-oda és közben ágak csapkodtak az ágak össze-vissza.Egy élmény volt :D.Sötétedésre leértünk…..
Zsoltes Blog Papp Laci 2. 2007.04.04 19:36:00
Az új Rambo főszereplője...
Ma három dologról szeretnék írni.Először:Ma voltam fizikát javítani, mivel kettes lett.Hát nagyjából tudtam az egészet, a transzformátoros táblázat is jobban ment mint a multkor.De én ezt a le és feltranszformálást nem vágom, meg hogy a magyarok mik alapján alkottak.De amúgy a…..
Ma résztvettem a szokásos heti hittanórámon amin az imádságról volt szó, meg a Mi Atyánkról.Ma semmi különösebb nem történt hittanon, énekeltünk, olvasgattunk meg a szokásos.De utána hazakísért engem a Lassú Norbi!(Aki most akart nekem pornóképet küldeni amit persze…..
Zsoltes Blog Kezdet 2007.04.03 14:48:26
Ma elkezdtem ilyen blog cuccot.Majd később eldől mennyi értelme lesz...