Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kalia

31 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Monika "Jac" Jagaciak-ról Craig McDean készítette a most következő fürdőruhás fotósorozatot az Interview magazin júniusi számához. Nagyszerű editorial, kellemes hangulat... szebb és jobb képekkel nem is kezdődhetne a reggel :) ..
Eva Mendes a W magazin júliusi számának címlapján látható. Én korábban kifejezetten vonzónak és dögösnek találtam ezt a nőt - mos viszont már kissé unalmasnak találom ezt a szexi latina szerepet... ..
                    Az amerikai Vogue júliusi címlaplánya Marion Cotillard. Mennyire bájos ezen a képen! (Mario Testino a fotós.)  ..
Régen nem osztottam már citromdíjat, de emellett a Versace cipő mellett nem lehet elmenni szó nélkül. 829 €-ért (kb. 236.000 Ft-ért) próbálják értékesíteni ezt színes bőrdarabokból összeeszkábált förtelmes cipőt, amit a legnagyobb jóindulattal is maximum egy lánybohóc…..
Natalia Vodianova és Ewan McGregor invitál minket egy kis időutazásra, vissza egészen az 50-es 60-as évekbe. Mindezt az amerikai Vogue júliusi számának hasábjain teszik. A fotókat Peter Lindbergh készítette, a ruhákért Grace Coddington stylist volt a felelős. Remek, remek :)…..
A Dsquared² őszi/téli kollekcióját sok népszerű modellel - Iris Strubegger-rel, Chanel Iman-nal, Alla Kostromichova-val, Tyler Kenyon-nal, Jordan Coulter-rel, Thomas Hoefnagels-sel - és pucér fenekekkel népszerűsíti. A kampányhoz a fotókat Mert Alas és Marcus Piggott…..
Megan Fox az Interview magazin júniusi/júliusi számában látható egy zseniális fotósorozaton. A képeket Craig McDean készítette. Megan fekete bubbi frizurával látható, porcelánfehér bőrrel, vérvörös rúzzsal - "partnere" pedig egy meztelen próbababa, ugyanolyan sminkkel…..
Vanessa Paradis a júliusi Harper's Bazaar címlaplánya. A fotókat Cedric Buchet készítette. Vanessa-ról lehetett volna sokkal szuperebb képeket csinálni, amiken tényleg gyönyörű... sajnos ezek nem olyanok lettek... ..
Heidi Klum a német GQ magazin júliusi számában fehérneműre vetkőzik. Gondolom így akarja megmutatni, hogy négy gyermekes anyaként még mindig ragyogó formában van. Ez valószínűleg igaz is, de azért arról nem vagyok meggyőződve, hogy a retusálás előtti képeken is pont így…..
Egyszerű és mégis gyönyörű. A sarka 8,5 centiméteres, az ára pedig 575 € (kb. 164.000 Ft). Hogy tetszik? ..
Kalia blogja Új blogom van 2009.08.24 15:53:34
Hát, igen. Elcsábított a blogspot, szóval ezentúl a kili-kali.blogspot.com-ra fogok írogatni. Nem hinném, hogy tovább foglalkoznék ezzel az oldalammal, a másik annyival jobb!Utólag annyit, hogy szurkoljatok a holnapi KRESZ vizsgámhoz!! XDna pusznyusz!..
Kalia blogja KRESZ, KRESZ, KRESZ 2009.08.11 21:14:41
Ezen a héten minden időmet leköti a kresz tanfolyam, hiszen szuperintenzív re jelentkeztem, ami azt jelenti, hogy minden nap ott kell legyek reggel nyolctól délután kettőig, aztán spuri haza töltögetni a tesztkérdéseket. Egy kicsit fárasztó agyilag, de én élvezem. Most is épp…..
Kalia 2009.08.18 11:42:50
Azt hinné az ember, hogy nyári szünetben többet fog írni, és szinte el sem tud majd szakadni a géptől. Velem pont az ellenkezője történt. Ha pedig gép közelében is vagyok, akkor többnyire a számomra legfontosabb oldalakra látogatok el, és eszemben sincs blogbejegyzést írni.…..
Most csakis azért írok bejegyzést, mert el szeretném újságolni, hogy Bömbi szerencsésen Queer as folk fanná tett engem egy délután alatt! Bömbi, köszönöm, hogy annyiszor meséltél róla, mutogattál képeket, és végül beülhettünk hozzátok megnézni egymás után 6 részt!!…..
Túl hosszú lenne leírnom az egész storyt, de azért megpróbálom összegyűjteni a legfontosabb infókat. Nos, akkor kezdjük a legelején.Mint minden évvégén eddig, most is Józsi vitt el minket osztkirre. Tudni kell róla, hogy nagyon jó fej gyerek, és remekül vezet, és nagyon vicces…..
Már annyira de nagyon vártam ezt az időszakot, amikor nem tanulunk már, csak lézengünk és olvasgatunk a suliiiiban!!!!!!!! Csakhogy nem tart örökké ez az állapot, tudom, hogy nemsokára már a nyár miatt kell aggódnom, de egyenlőre ebbe bele se gondolok... Szóval, olvasás ezerrel,…..
Azt hiszem, mindenki tudja, miről szeretnék most írni ebben a bejegyzésemben, már 1 hete minden Tények és Híradó adás ezzel kezdődik: a 447-es francia járat balesetéről. Vajon mi történhetett, miért zuhant le, mit éltek át az utasok, hogy aztán soha ne mondhassák el, és…..
Tegnap voltunk Csilla, Güli, Bömbi, Smacee, Yoda, Kriszti+ Ádám a Dublinban bulizni. Előtte vettünk jegyet a sörfeszkóra, de később rájöttünk, hogy totál rossz húzás volt. Ok, voltak emberek, de azon kívül semmi élet. Meg a Bon-Bon énekelt... Aztán elindultunk a Dublinba,…..
Azt hiszem, eljött az idő, hogy hosszasan csevegjek a Mindörökké hercegnőről.Mint ahogy Edward Cullen, úgy Michael Moscovitz is a lányok pasiideálja lett, és Michael azért jobb egy fokkal, mert ő elérhetőbb, és sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy az utcán egy Micheallal…..
Hát, ma volt az angol nyelvvizsgám szóbeli része. Nem volt olyan vészes és nehéz, de nem tom, mi volt velem, de így vissza nézve csak makogtam, szóval úgy érzem, hogy nem sikerült, és mehetek augusztusban újra. Örülök neki, hogy túl vagyok már rajta, és már tudom, hogy hogy…..
Kalia blogja Miért nem voltam? 2009.05.21 19:33:33
Hát, azt hiszem, észrevettétek, hogy vagy 1 hétig nem írtam semmit, nem tudtátok, mi van velem (szegények XD), de most választ kaptok kérdéseitekre! Egész egsyzerűen nem volt képernyő, legalábbis nem lehetett semmit se látni, csak jókora nagy csíkokat mindenütt!! Aztán persze…..
Kalia 2009.05.23 19:49:51
@pecky: wá, bocsi, pecky, de ezt későn olvastam el, és már azóta beszéltünk is, szóval tod, mi a szitu...! Xd
Hihetetlen, hogy ennyi elrejtett tehetség van a világon, vagyis ebben az esetben csak Nagy-Britanniában! Kis emberkék olyan hanggal vannak megáldva, amiről az ember még csak álmodni sem mer! Komolyan, ezek mellett Britney és Cyrus kisasszony csak átalgos hangú, felkapott celebek!! Én nem…..
A hétfői napom se kezdőthetett volna jobban: arra keltem, hogy iszonyúan kapar a torkom, és nem tok nyelni!! Hát, mondom, tuti, hogy nem lesz estére hangom se!! Persze, így is lett, hogyne, mire délután hazaértem, már meg se tudtam mukkanni. Jött a korsónyi mézes tea, meg a…..
Kalia blogja Mai fiatalok 2009.05.04 18:19:44
Ok, én is 17 vagyok, de most én a még fiatalabb korosztályra gondolok. Gondolom, hogy mindenki tapasztalta már, hogy manapság már 13-14 évesen járnak bulizni az emberkék, már ilyenkor elvesztik a szüzességüket, és hát, sokuk már talán kipróbálta a drogot is. Korán kezdik, mondom…..
Kalia 2009.05.09 14:36:36