Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fyczek66

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog.hu címlapja felett igencsak eljárt már az idő, így éppen ideje volt, hogy megjelenésben, tartalmilag és funkcióját tekintve is újragondoljuk. Az elmúlt évek tapasztalata és különféle statisztikái azt mutatták, hogy próbálkozásaink ellenére a címlapra nem tartalmat…..
fyczek66 2014.03.07 09:30:41
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az, aki azt hiszi, hogy boldogul a többiek nélkül, téved, de az, aki azt hiszi, hogy a többiek nem tudnak boldogulni nélküle, még jobban téved." (sebig)..
fyczek66 2014.02.02 13:27:36
@Go Blues!!: Hi! Érvényes még a yourstream.eu-ra a meghívó felajánlásod? Természetesen ha szükséges cserealappal is rendelkezem!
„Képzeljetek el egy gyönyörű lányt egy nála 10 évvel idősebb kopaszodó, pocakosodó, szemüveges kókánnyal” – Levélírónk igazságtalannak és érthetetlennek tartja, hogy egy jó csaj, egy nála idősebb és esztétikailag kihívásokkal küzdő pasival császkál,…..
"Levente és Péter ugyanaz a személy volt!" A történet tavaly kezdődött egy esti buliban, a 'fehér lépcsős' szórakozóhelyen és tartott egészen másnapig. Inkább vicces, mint tanúságos, mert egy ilyet nem lehet kivédeni, csak akkor, ha az ember nem ismerkedik…..