Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsebkés

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dinamó Műhely Ha itt hibázol… 2013.12.19 15:04:27
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy nagyon szegény leány. Nehéz élete volt, nem tudott jobbat, elment egy időre pornózni. Később egy tehetségkutató versenyen kiderült tehetsége, és láss csodát: az X-faktor dobogóján végzett. Ez még nem egy igazi tündérmese, de a magyar…..
 Úgy érzed, hogy a férfiak nem figyelnek fel rád, miközben te sem érzed magad elég nőiesnek?  Ha nem viselkedsz nőként, vagy kevered a szerepeket, ne csodálkozz azon, hogy a pasik semmibe vesznek!Én fizessek vagy te?"Többféle női szerep létezik: barátnő, társ,…..
zsebkés 2011.02.01 14:47:15
@Mindenki Fake: ha így cselekszik, le van kurvázva :)
zsebkés 2011.02.01 16:29:40
@RAMBO: idézz valamit a szövegéből, ami alapján erre a következtetésre jutottál.
1863-ban állította ki a Reggeli a szabadban című képét. Egy erdei tisztáson, folyópart közelében egy csoport van, két meglehetősen felöltözött úriasszony társalog nagyon komolyan, s két úr, az egyik teljesen mezitelenül ül az előtérben, a másik fürdőnadrágban hajlong a…..
  Hasznos csecsebecse ez a Facebook. A minap is megihletett, amikor liberalissimus barátaim mozgolódására lettem figyelmes preambulum-ügyileg. Azóta viszont egy barátnénk rájött, hogy a pasija a legjobb barátnővel csalja. Ez pedig nem várt lavinát indított el az üzenőfalon,…..
zsebkés 2010.12.09 15:45:06
Csak a tényszerűség kedvéért:
1. a lányt nem a barátnőjével, hanem általa ismeretlen nőkkel csalta meg a pasi (3 darabbal szám szerint). persze jobban hangzik, hogy ezek a gonosz feministák a barátnőik elől halásszák el a pasikat, mint ahogy az egy szemfüles kommentelőnek már fel is tűnt
2. a seggfej jelzőt te használtad magadra, hosszan meg is indokolva. nyilván jobban hangzik persze, hogy a feministák (kik azok amúgy? :) állítottak ilyet, hogy minden férfi seggfej -nem így volt...
3. a biológiáról: kifejtetted, hogy a nőknek biológiai okokból van mindenbajuk, ha szinglik (vagy ha nem szinglik, van gyerekük, nincs gyerekük, menstruálnak, pms-ük van- nem kívánt törlendő. ezeket nem te mondtad, de gyakran hallani), míg a pasik biológiai okokból jól elvannak minden helyzetben. Ez az esszencialista felfogás egyébként nem "növekvő, változékony és dinamikus személyiségünk megismerésének lezárása"?
ha a biológia ezt jelenti, szerintem nem túl kifogásolható, ha ezt elutasítom (nem ezt jelenti: a nő szül és szoptat, a férfi nemz és a fizikai felépítésünk eltérő. A többi rizsa.)
persze ez is másképp hangzik kontextus nélkül...
4. a harcos (agresszív, militáns, férfigyűlölő stb.) feminista pontosan olyan általánosító jelzősszerkezet, mint a fentiek, és kb. annyi is igaz belőle. Mondhatnék fröcsögő mélymagyart vagy seggfej férfit is, az is kb. annyira értelmes.
5. a genitáliás videó posztolására sem emlékszem a kommentfolyamból, meg a rá adott reakciókra sem, de ez is jó illusztrációja annak, hogy szegény szőrös hajú, zsíros lábú leszbista femikusoknak nincs humorérzékük sem....

Amúgy minden elismerésem, remek munka (még akkor is, ha a kommentelők nemtetszésüket fejezték ki :P)
Modorosblog Bacon szalonna 2010.11.23 06:00:00
-Ezt figyeld, mekkora gyökerek ezek. Ott, a következő oldalon: bacon szalonnával töltött pulykamell. Még jó, hogy nem turkey pulykával meg pommfritt-krumplival, mi?-Hihi, de gáz. Az. Meg sampinyongomba. Tehát: gombagomba. Aztán CD-lemez. Jamón Serrano-sonka.-Ez csak a jéghegy…..
zsebkés 2010.11.23 10:21:10
Edzett, eltévelyedésre hajlamosabb lelkületűeknek jó szívvel ajánlom mai, ÁSÉS gyerek társszerzővel megvalósult jutalomjátékomat az ÁSÉS Brigád honlapján....Kis asztalnál kényelmesen max. 2 embernek elférés, könyök magunkhoz szorítás, néma szürcsölgetés, de mások…..
Modorosblog A budai Hegylakó 2009.05.20 12:45:00
Már több posztban előjött az a számunkra alapvető nyelvhasználati probléma, miszerint a "pesti" nem egyenlő a "budapesti"-vel. Most anélkül, hogy ismét állást foglalnék (megtettem már elégszer), inkább ismerkedjünk meg a budaiak klasszikus, de kevésbé ismert…..
zsebkés 2009.05.21 16:07:55
@semota:
stimmel, az én családom is hasonló. küszkdöm is indentitászavarral.

@k_chris:
már hogyne lenne mobilitás! könnyű lecsúszni. ;)
zsebkés 2009.05.21 14:00:35
@kisebbik rokk: @k_chris:

ismerős. én is highlander vagyok, highlander középiskolával a hátam mögött, és ezek a modoros arcok eléggé megkeserítették a 'legszebb éveimet' (hol a dőlt betű?) az én szüleim úgymond 'felkapaszkodottak', bármily meglepő, de az általatok említett munka és tanulás révén lettek hegylakók a '90-es évek közepe vége-felé. Mivel én nem szívtam magamba az anyatejjel is ezt a lenézést, ezért nem is fogadtak be, mert már az első mondattal elárultam, hogy nem vagyok méltó a köreikbe. Hozzátok hasonlóan én is értetlenkedem amiatt, hogy miért büszke valaki arra, amiért nem ő tett, hanem csak beleszületett.

poszt csillagos ötös, pontos táj-és fajleírás.