Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalaris

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Neoton klasszikustól megkíméljük a kedves olvasókat, de mivel kint a hőség, a plázákban meg a leárazási hullám tombol, úgy gondoltuk, ezen a héten a strandszerelésekre koncentrálunk. Állandó stylistunktól, Petró Katától azt már megtudtuk, hogy a tökéletes testű trendista…..
Schmitt Pál javaslatára mássalhangzót ezután csak magánhangzó követhet, ami alól az államfő neve sem kivétel, de abban a második „t”-t ezentúl magáhangzónak kell tekinteni. Szintén alkotmányi szintre emelkedhet néhány értelmetlen nyelvtani szabály is. Az új…..
kalaris 2011.03.25 20:43:29
@nyílméregbéka: rá fogok szokni - épp ezt éreztem most én is. eddig voltak aggályaim (agájaim?), de ez most nekem is tetszett, jól van megírva, nincs túlböfögve. jó, na.
@Goompah: annyiban van igazad, hogy ha ez pár nappal korábban jön le, nagyobbat nevetünk. de: ezt tán mégse kéne irigyeld azoktól, akik még tudnak.
Ráérő fiatalok a Facebookon kitalálták, hogy számháborút rendeznek a Tesco-ban. A Bombagyár Bombahír, élén tomcat-tel, elment tudósítani az eseményről. Nézzük a videójukat:   Nos. Most mit lehet mondani? Szánalmas. Ráérő tizenkét-tizenhárom éves gyerekek…..
ESTE KILENCKOR TALÁLKOZUNK A CORVINTETŐNA JELSZÓ: ÉRTÉKELLEK MINT EMBERTAmíg a város vöröslő szívekbe öltözik és az utcákat ellepik a rózsák, otthon a szerelmes párok az Igazából szerelmet nézik, addig rengetegen vannak, akik ebből az ünnepből kimaradnak. A diszkrimináció…..