Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StrifeHUN

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben az esztendőben is Rossz játékoktól mentes ünnepeket kívánok nektek! Fenntartom idén is a hagyományt, hogy karácsonyos Flash játékot rakok ki. Most az Elfquilibrium névre hallgató ügyességi játék van soron, ahol a részeg télapónak kell segíteni egyensúlyozni. Az én…..
Elvileg nem akartam szóvá tenni, de mivel annyian elküldtétek, ezzel talán csillapítható a roham. Elég frissen megjelent a léghajós eposz új része, ahol már nem Pierre Hitlert kell megölni, hanem egy kódoló kütyüt kell megszerezni, mindezt már orosz egyenruhában (Dickanov…..
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.   Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.03.27 20:13:00
Jelenleg nem megy otthon az internet, úgyhogy nem tudom mikor fog újra frissülni a blog. (Nem otthonról írok)Megértésetek köszönöm, remélem hamar helyreáll, elég szar net nélkül.freddyD16:05 Na végre helyreállt minden. Te jó ég, internet nélkül úgy éreztem magam, mint egy…..
..
StrifeHUN 2009.03.28 16:25:21
@belike: egy WC-be ne szarnék bele :P
János elküldte ezt a képet azzal, hogy már a Marine Heavy Gunnert is árulják újságosnál. A képet elnézve viszont feltűnt valami bibi. Ti megtaláljátok? ;)  ..