Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zorbaviki

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Áll 2009.11.21 09:31:00
  Szemerkélő eső, tilosban parkoló rendőrautók, a fogdaépület bejáratát évtizedes állványzat tartja, hogy le ne szakadjon. Körülötte két tucat rohamrendőr, velük szemben kétszáz csendes tüntető egy betiltott szervezett egyenruhájában - várják, hogy kiszabaduljanak…..
zorbaviki 2009.11.21 17:34:12
@El Topo (Sgt. Elias):
Értem én,persze.És igazad is van.És itt vissza kanyarodnék az eredeti cikkhez,amiből beszélgetésünk kezdődött.Itt lép be a képbe a Gárda.Amikor az emberek nem várhatnak segítséget a rendőrségtől,akkor keresni fognak egy olyan szerveződést,ami ez ígéri nekik.Én legalábbis így látom.Munkámból adódóan sok emberrel találkozom,többségük fiatal.
Támogatják a Gárdát és a Jobbikot is,nagyrészt egyet értenek avval,amit ők képviselnek.Na jó,de miért?
Miért nem a rendőrségtől várják a segítséget,ha gondjuk van?
Megjegyzem,rohadt jó a reklámja a Gárdának és a Jobbiknak is.Majd kíváncsi leszek rá,mi marad a felfújt lufiból,ha bekerülnek a parlamentbe.
Mert hát ezt látjuk évek óta.4 éves ciklus,beígérünk mindent,nem tartunk be semmit.
Mondjuk azért Santa Monica....:)
Hát nem tudom....:)
zorbaviki 2009.11.21 17:45:46
@bryan: Szerintem én ilyet nem írtam,hogy velük akarom védetni magam.Nincs is rá szükségem.De ha elolvasod fentebb,akkor érteni fogod.Kérdésként tettem fel.
zorbaviki 2009.11.21 17:54:20
@bryan: Sajnos most mennem kell itatni a népet,mert dolgozom,de nektek további jó vitát.:)
Hosszú hónapok óta folyik a nyomozás, hiába volt a 100 fős nyomozócsoport, az FBI segítsége, a 100 milliós nyomravezetői díj, eredmény nulla. Egészen ma hajnalig.Épp ideje volt valami eredményt felmutatni, félő volt, hogy a cigányok  a maguk kezébe veszik az irányítást,…..
zorbaviki 2009.08.21 16:42:21
@Viktus: Sajnos igazad van....Ezért vettük mi a kezünkbe a dolgokat.Kíváncsi lennék rá,más hogyan döntött volna.Ezért is írtam,ameddig nem ér valakit személyes sérelem,addig nem tudja miről beszél.Én végig kellet,hogy nézzem a védelem visszautasítása után,hogy verték agyon 2 vendégemet 5-en.Ütötték rúgták a földön fekvő embert,aki nem tudott védekezni.Persze mire a rendőrök ideértek elfutottak.De tudnék még mesélni...Sajnos
zorbaviki 2009.08.21 16:48:06
@rotler: Miért?Szerinted hány magyar ember temetésén jelentek meg közméltósági személyek?
Persze olyan áldozatokra gondolok,akiket romák gyilkoltak meg....És hány ilyen temetéssel foglalkozott a média ilyen hangsúllyal?
Most komolyan: hogy lenne már olyan rohadt nagy válság, ha egyszer egy sörre nem tudok beülni péntek este, mert dugig van minden kocsma?Ha akkora válság lenne, azt hiszem az első, amit visszafognék az értelmetlen pénzkidobás lenne. Például a szórakozás. Biztos összejönnék akkor…..
zorbaviki 2009.03.28 17:26:38
@Werwolf:

www.zorbasorozo.hu.A honlapunk most készül,de pl az árlista már fennt van.Szerintem korrekt árakkal dolgozunk,ami megfizethető.Ha érdekel nézd meg.Várom a kommentet.
zorbaviki 2009.03.28 16:18:31
Sziasztok.
Szeretném előre jelezni,hogy először szólok hozzá ilyen jellegű beszélgetéshez.Én egy sörözőt vezetek a 7.kerületben.Amit én megfigyeltem a saját helyemnél,hogy az emberek ugyanúgy jönnek,mint eddig,de láthatóan,érezhetőbben kevesebbet isznak.Nem szeretnék vitába keveredni,de a cikkben leírt helyek a felkapott helyek közé tartoznak.Ami igaz,az igaz.Az országban szinte teljesen eltűnt a középréteg,csak azok maradtak,akiknek van pénze,és azoknak,akiknek alig.Az elegáns éttermek és szórakozó helyek most is tele vannak,mert akik megengedhetik maguknak ezek után is oda fognak járni.Akik meg nem,azoknak maradnak az olcsó borozók,vagy az otthon ivás.De kérdezem én.Nem jár ennyi az embernek?Arról,hogy az emberek a Tescoban megveszik az italt,hogy otthon igyák meg pedig annyit,hogy a sör és a röviditalok árai is nevetségesen magasak!!!Nekünk a nagykerek,akik beszállítanak,csak egy üveg whiskeyt 1400forinttal hoznak olcsóbban,mint amennyiért rásózzák az emberekre a boltokban.Az én helyem nem puccos,és nem drága.Valószínüleg ezért van nálunk sok fiatal,mert ezt engedhetik meg maguknak.De jól érzik itt magukat.Szerintem nem attól függ,hogy az ember jól érzi-e magát,hogy olyan helyre megy,aminek a nevét sokan ismerik,és ezzel felvághat.úgy gondolom,mi próbáljuk megőrizni azoknak a helyeknek a példáját,ahová a középréteg(vagyis ami még maradt belőle) jöhet sörözni,és jólérezni magát,kevés pénzből is.Mi ezért dolgozunk.Köszönöm annak,aki elolvasta.