Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CasusBelli

16 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jó király betiltotta a seggfejek vonulását, de ez nem elég, sőt, ez sokkal több, és jóval ízléstelenebb is, mint amit megtehetett volna. A liberális sajtó és bloggerek az indextől a cinken át a kettős mércéig azon derpegnek, micsoda alávaló húzás az Élet menetére…..
CasusBelli 2013.04.10 19:19:52
@willdataa: A következő hozzászólásod az lesz, hogy ezek az emberek valójában a világbékéért szállnak nyeregbe? :) Sok dolgon lehet vitatkozni, egy dologban minden normális embernek egyet kell értenie: egy ilyen felvonulás, ilyen névvel, ezen a helyszínen gyomorforgató és teljes mértékben elítélendő.

Az álszent magyarázkodás, amit folytatnak, még undorítóbbá teszi az egészet. Mert az egy dolog, hogy valaki veszi a bátorságot, és megszervez egy ilyen eseményt, de az, hogy utána ahelyett, hogy vállalná a felelősséget azért, amit tett, elkezd sumákolni és hazudozni, több mint undorító. A sajtó által használt "ízléstelen" kifejezés egy rendkívül enyhe jelző arra, amit ezek az emberek az elmúlt napokban tettek.
CasusBelli 2013.04.10 19:22:33
@egysmás: Így van!
CasusBelli 2013.04.10 19:39:56
@willdataa: Tévedésben élsz. Nem csak a zsidók gondolják, hogy ez a névválasztás nyílt provokáció, hanem minden olyan ember, aki rendelkezik némi történelmi tudással, és tisztában van vele, hogy egy szó jelentését befolyásolja a kontextusa. És ki kell ábrándítsalak, te vagy, ti vagytok kisebbségben!

Ui.: Várom már, hogy Szaniszló kolléga megmondja a frankót, és kiderüljön, hogy a zsidó pénzemberek a fejembe költöztek, és ők mondatják velem azt, hogy ez így nem pálya.
Nem tisztem megvédeni Karsay Dorottyát, vagy a Milla mozgalmat, nagyon sok problémám is van velük, de az olyan buta és általánosító cikkek kiverik a biztosítékot, mint amilyet a Mandiner is írt. Egészen helyes vagy. Kár, hogy mellette ennyire nagyon modoros és elviselhetetlenül…..
CasusBelli 2011.10.21 09:22:27
@parajos tank: Pontosan! Szerintem az egész videó egy hatalmas melléfogás a Milla részéről, azzal, hogy ilyen stílusú lett ez a kis remekmű egész egyszerűen remek támadási felületet biztosítanak azoknak,aki beléjük akarnak kötni.

Mondom, nem is feltétlenül az ötlettel volt gond, de a kivitelezés egyszerűen silány. A szöveg, a zene, a stílus. Így ez szerintem egy hatalmas öngól ez a projekt. Magamból kiindulva biztosan, hiszen ezek után meg sem fordul a fejemben, hogy kimenjek tüntetni. Remélem, a jövőben nem ez lesz a színvonal.
A belvárosban bolyongva az Astoriánál kellemes meglepetésbe botlottunk: a Múzeum körúton található a Front nevű üzlet, ami magát Budapest legizgalmasabb dizájnboltjának nevezi - közel sem alaptalanul. Az üzlet már kívülről is kifejezetten gusztusos, ahogyan belülről is, ám ez…..
Metróval utazni Budapesten mindennapos dolog. Már-már a napi rutin része, és közben észre sem vesszük, valójában milyen sok dolog történik velünk akarva, akaratlanul. Mi kell ahhoz, hogy a reggeli csúcsidőben a lehető leggyorsabban eljussunk A-ból B-be? Mondjuk  Forgách…..
Milyen ISDN végberendezése van? - Nézze, én egy 23 éves szőke nő vagyok, tőlem ilyet ne várjon. - Itt alul megjelent két emberke ikonban... - Igen az az MSN Messenger, az Outlook Express indítja el magától.. - Tőlem???? - A megjelenítendő névhez mit írjak? - A…..
Biztosan ti is láttátok már az Indexen, vagy máshol ezt a lökött Túró Rudi kampányt, hogy az új csokijához (amely egyébként tényleg elképesztően finom...) keresik a legmenőbb felsőtestet. Egye fene, a 400. banner után megnéztem mi a frász ez. A képek 80%-a nagy szar, sokszor…..
CasusBelli 2010.08.16 20:17:49
Tavaly a Loki kisebbfajta csodát hajtott végre azzal, hogy bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe. Egy évvel a hőstett után kimondva-kimondatlanul mindenki többet vár a csapattól, mint egy éve, titkon mindenki egy újabb főtáblás szereplésben reménykedik. De ne feledkezzünk meg…..
Az ismertebb sportokon kívül létezik néhány olyan is, amelyet csak egy kis faluban, vagy egy országban űznek - és tegyük hozzá máshol még nem is hallottak róla. Nézzük tehát az első két őrült sportágat! Létraverseny Minden bizonnyal örülnénk, ha a világ legjobb…..
 28... 28 millió ember küzd jelenleg a rákkal, azzal a kórral, amelyben egykor Lance Armstrong, a kerékpársport egyik legnagyobb alakja is szenvedett. A tegnapi napon egy legendától búcsúztunk, aki utolsó szakaszát teljesítette a Touron. Ám a tévénézők számára nem azért…..
Az első teljesen önálló rövid effektjeim, amiket már nem oktatóvideó alapján csináltam.Ez még csak a kezdet! :D ..
CasusBelli 2010.07.20 22:21:52
@Dabaka: A Mesterlövészt nem úgy értettem, hogy béna, hanem a kézre, amiben nincs fegyver, úgy lő. :D
Dabaka blog Első írás - Buszon 2010.07.06 09:20:00
Buszon   Fülledt levegő... de mégis, ha az ember nem tagadhatja meg önmagától, így ha ehhez a nem elhanyagolható fontosságú anyaghoz kíván jutni, valami furcsa pózba kell merevednie, nyakát az ég, illetve a rosszul lékkondicionált jármű szürke plafonja (teteje, fedele?…..
Azzurri Azúrkék összeomlás 2010.06.24 20:20:00
Tegnap este írtam egy ideges e-mailt lupettónak, a mai napot egyeztettük, oké, megírom az összefoglalót, ígértem, remélem, nem azt a címet kell majd adnom a posztnak, "lófasz és esti fény" vagy azt, "arrivederci", vihogtam, de nem gondoltam…..
Azt találtam ki, hogy az idei túrára lehetne csinálni BCSB(+MÁ)-s pólókat. Lehet mindenkinek ugyanolyan, vagy akár névre szóló is. Na meg persze attól is függ, hogy mennyiért csinálják meg... Szerintem célszerűbb lenne egy egyszerű pamut pólóra nyomni, mivel abban lehet…..
Az olasz mekikben védik a hazait! Sőt, egy ragazzo vagy ragazza megteheti, hogy csak azt eszik! Ezekben a napokban nagy dirrel-durral harangozzák be a McItaly-t, melynek lényege az, hogy százszázalékban olasz termékekből állítják össze ezt az étket!Lenn a minisztérium védjegye…..
CasusBelli 2010.02.09 20:23:58
@Meister: Az a baj, hogy sokan vannak, akik nem tudják megfizetni a magyart, ha drágább. Biztosan ők is örülnének, ha ezzel támogatni tudnák a magyar gazdákat, de úgy vannak vele (és teljesen igazuk van), hogy inkább a magyar gazdág menjenek csődbe, mint én, ill. az általam vezetett háztartás. Az meg megint más kérdés, hogy néha a külföldi olcsó termék minőségben is felveszi az embert a magyarral...
Hát, volt nagy dínom-dánom, danaj-danaj az evezősök házatáján éjszaka, meg Csaba amúgy is lazább napra szavazott, ígyhát egy kis hazait iktattunk be. Célbavettük a Vadása-tavat. Bence itt már szerelmes lett a hamburger-krémbe ezért kent a szendójára belőle rendesen, Csaba meg…..
Úgy döntöttünk, nem kapkodjuk el a dolgokat. Kelés 8 után, kényelmes reggelizgetés, uzsicsomagolás, bringaátnézés, miegymás, úgyhogy 11 környékén pattantunk nyeregbe. Ezt a jó szokásunkat később  is megtartottuk. Elöljáróban annyit, hogy jó 20 kilóméterrel többet…..
A kezdetek kezdete.  Leszögezendő: 1. Az utat nem az Őrségbe, Ausztriába, Szlovéniába, hanem Velencébe terveztük. 2. Udvardy Miki, az autós ember az utolsó utáni pillanatban kihátrált, meghiusítva ezzel az eredeti elképzelést. 3. Így hárman (Csaba, Bence és én /Balázs/)…..
Harmadik napja vagyok Kaliforniában, és kezdenek megdőlni az amerikaiakkal kapcsolatos előítéleteim. Először is nem mindegyik kövér. Mert New Yorkban például elképesztő szörnyekkel találkozik az ember: ezzel szemben a nyugati parton mindenki megfeszül azért, hogy jó formában…..
Azt hiszem, az FC Barcelona hires jelmondatát nem csak a katalán öntudattal rendelkező futballrajongók tették magukévá Európa-szerte, hanem mindenki, aki 2009-ben nem angol királyt szeretne ültetni a kontinens trónjára. A Barca nem csupán egy nagyszerű csapat, hanem maga a remény,…..
Érdekesen végződött az idei Monacoi Forma 1-es nagydíj. Jenson Button, a futamgyőztes, ugyanis rossz helyre állt autójával így futva közelítette meg az eredményhirdetést. és hogy miért is állt rossz helyre? Monacoban régi hagyomány, hogy az első 3 helyezett beállhat autóival a…..
F1 Malajziai nagydíj - Előzetes 2009.04.03 22:31:00
A hétvégén a mezőny Malajziában folytatja a versenyt. Íme a szezon 2. nagydíjának térképe:           A 2008-as futam pontszerzői:1 K Räikkönen2 R Kubica3 H Kovalainen4 J Trulli5 L Hamilton6 N Heidfeld7 M Webber8 F…..
Az Ausztrál GP utáni zűrzavar még most sem fejeződött be. Lewis Hamilton, a Mclaren világbajnok pilótáját. A FIA ugyanis felülvizsgálta Trulli esetét, amikor az olasz biztonsági autós szakaszon előzte meg…..
Legutóbbi elmélkedésemkor felvázoltam az MTV és a Sport TV BL-mérkőzés-kiválasztási szempontjait, rendjét, szokásait. Most a Viasat 3 kerül terítékre. A BL közvetítési jogait a Team UEFA minden országban minden szponzornak és tévétársaságnak minden esetben három évre adja…..
Íme itt a futam rövid krónikája. Az ábrán láthatjuk a helyezéseket, a boxkiállásokat, a baleseteket és a biztonsági autós szakaszokat is.              1   Jenson Button…..